Úplněk - taky jste jak zmlácené?

33
16.3.14 17:48

Úplněk - taky jste jak zmlácené?

Ahoj holky, :) taky jste dneska jak zmlácené? Mě bolí hlava, tělo a jsem mrzout. :pocitac: Dneska je úplněk, :cert: má to na Vás taky takovej vliv? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4200
16.3.14 17:50

Na mne nemá vliv přes den, ale v noci jednoduše nespím. I kdybych se snažila usnout, stejně se mi to nepovede, takže spát nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
16.3.14 17:51

Taky má na mě vliv :) Hlavně v noci, kdy nemůžu spát a akdyž spím, mám moc živé sny. Jak zmlácená jsem především kvůli počasí. Tady prší a je silně pod mrakem a ochlazení. Vlastně to tak mám vždycky, když je změna v počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
16.3.14 17:52

Na mě má vliv spíš 20 směn v březnu, jestli je úplněk nebo ne pro mě nehraje roli, jsem utahaná a nas. aná už třicet let nonstop… bez ohledu na čas a datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.3.14 17:52

Pres den, nic nepocituju.Ale v noci se budim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
16.3.14 18:05

Dnes je úplněk? Tak to se zas nevyspím 8o :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.3.14 18:09

Aha, tak proto jsem dnes po příchodu z práce zvládla akorát tak lehnout do postele a prospat 3 hodiny, teprve ted´se jdu zařadit do prcesu, jakožto matka a pečovatelka 8o :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
16.3.14 18:10

Já jsem dnes plná energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.3.14 18:12

Já poznám úplněk vždy až v noci a to nespím :cert: za bohu nemůžu usnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.3.14 18:15

Taky nespím. A když už usnu, je to divočina, mlátím se, mám divoký sny a ráno vstávám jak protáhnutá parní mlátičkou. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 18:22

Jj, celý den je na prd…Nic se mi nechtělo a nálada na cokoliv je na bodu mrazu a je mi jasný, že v noci toho moc nenaspím… :roll:,nevypadá to na dobrý start týdne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.3.14 18:39

Posledni dva dny nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
16.3.14 18:44

Holky máte problém jenom noc při úplňku, nebo i pár dní před tím :think: mám dvouletou holčinu a nejsem si jistá, že to dělá úplněk ale mívá během měsíce vždy období tak tří až čtyř nocí kdy nespí a nic ji není(pokud by byla nemocná, tak to neřeším)…převaluje se, kňourá a teprve nedávno mě napadlo, že by to mohl dělat měsíček :nevim: teď mi nespala už tři noci a jsem zvědavá, jak to bude dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.3.14 18:51

Aha, tak fajn, aspoň mám na co svést, že jsem s malou dnes na skoro dvě hodiny vytuhla. U ní je to taky nezvyklý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.3.14 18:53
@Natyna píše:
Holky máte problém jenom noc při úplňku, nebo i pár dní před tím :think: mám dvouletou holčinu a nejsem si jistá, že to dělá úplněk ale mívá během měsíce vždy období tak tří až čtyř nocí kdy nespí a nic ji není(pokud by byla nemocná, tak to neřeším)…převaluje se, kňourá a teprve nedávno mě napadlo, že by to mohl dělat měsíček :nevim: teď mi nespala už tři noci a jsem zvědavá, jak to bude dneska

To je zajimavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie