Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
potřebuju poradit.
V lékárně mi poradili, že na rýmu u kojenců zabírá Physiomer UNIDOSES.
Máte někdo zkušenost?
Mám ráda přírodní produkty tak jsem si nechala poradit.
Díky
ahoj, taky jsem dostala doporučení na tento přípravek a můžu říct, že byl výborný.
Rýmečka přešla hned. Taky raději podporuju přírodní produkty a physiomer je mořská voda neředěná!! ![]()
Ahoj, dobrý den, potřebovala bych poradit…Syn, dva roky, je nachlazený. Na kašel jsme dostali na vykašláváni bronchipret, ale i když jsem ho dala naposledy o půl paté, tak v noci dvě hodiny kuckal. Myslíte, že můžu dát na noc stoptussin na tlumení? Nebo se to nějak tluče? Díky…
Ja detem davam na noc Stoptusin a Fenistil kapky, davkovani je na krabicce.
@Adelka951 Díky. Fenistil dávám třikrát denně. Hlavně mě jde o to kombinování těch na vykašlávání a těch tlumících…
Asi trochu neobviklý dotaz, ale příjde vám tato rýma, jako hustější žlutá, nebo jako zelená? Já jsem názoru, že je to žlutá rýma a stačí běžné léčení kapky, odsávačka, klid… Tchýně se dohaduje, že je to rýma zelená.
Z nachlazení se nemůže onemocnět ze zimi nemůžete dostat rýmu ani kašel a bolení v krku, já sem to už měla jako malá měla sem zácpu močového měchýře a bolelo mě to dlouho ale dostala sem se z toho chvíli mi to trvalo než sem se z toho dostala tak už to nemám teď bráška ma rýmu ale přenáší to na všechny já se toho vyhýbám a a nemám to sem z toho šťastná az moc,
jesti my napíšete příspěvek tak budu ráda za vás vy to máte každý den že jo nojo to je práce s tím jak prase s tím nikdo už nic nenadělá neví co s tím už toho mám dost a furt dokola mám kamarádku která to měla úplně to samí jako já a dostala se z toho rychleji než já ona měla nemoc jako prase já sama nevěděla co mela se dřív dělat buď zachraňovat a nebo nechat umřít to ne.😂 😂 😂