Nadává mi před dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
21.12.15 12:39
@Anonymní píše:
Myslíte, že se to vyléčit dá? Znáte někoho, kdo se z toho vyléčil?

Neznám, ale naučit se zvládat vztek možné je, vyřešit nějaký problém, kvůli kterému si potřebuje hojit ego na ženě lze také, ale musí chtít on a 100% záruku ti nikdo nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.12.15 12:39

Ale i my se doma pohádáme - dokonce musím říct, že my se hádáme rádi :-) vždy to vyčistí vzduch… Ale každá hádka má svá pravidla, přes které nejdeme. Neurážíme se, fyzicky nenapadáme a hlavně u toho nesmí být děti… Jakmile se objeví v blízkosti jedno z nich - hádku okamžitě končíme… Manžel třeba ví, že když jde pařit a pije kořalku - nechová se hezky, bývá agresivní. Tak přestal pít - prostě se snaží takové stavy eliminovat a pracuje na tom. Já jsem taky jednou přepískla a v zápalu hádky jsem hodila po manželovi botu - do teď mi to vyčítá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 12:47

Pak se nemá každý hned rozvádět, když tady radíte, že se má na něj vykašlat. Hold je její manžel cholerik a když chytne nerva, tak mele nesmysly. Ale myslím, že se to dá řešit i jinak a né hned tak radikálně. Ovšem pokud bude chtít její manžel. U mé sestry to bylo stejné. Její chlap si uvědomoval to chování, ale při rozčílení se nedokázal ovládat. Jinak to byl po všech stránkách fajn chlap. A jelikož věděl, že je to špatně, tak také souhlasil a navštívil odborníka. No a tet je úplně v pohodě. Ví, jak na to když se rozčílí a z výbuchů mají sem tam normalní hádku bez řvaní a nadávek. Takže za mě-pokud chlap bude s tím chtít sám něco dělat, tak to je super a bude pak lépe. Pokud ne, tak nevím co s tím dále. Držím palce. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.15 12:51

@Veverka X Vždycky se pak omlouvá. Já s ním samozřejmě nějakou dobu pak nemluvím a to se snaží celou dobu urovnat. Pak je zase úplně v pohodě, dokud nepřijde pro něj nějaká stresová situace, která ho rozhodí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.15 12:52

Pro Anonymní: děkuji, takhle to taky cítím. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
72725
21.12.15 12:53
@Anonymní píše:
Prosím, o Váš názor. Můj muž má dvě tváře. Na jednu stranu je aktivní, zábavný, milující manžel, který hodně dře (práce i náš baráček) a je na sebe i na ostatní dost přísný. Bohužel někdy dostane svůj záchvat vzteku, nejčastěji, když řeknu něco, čím ho naštvu a to je pak z něj šílenec. Během sekundy se rázem změní, začne mi sprostě nadávat a mám z něho strach. Nadává mi těmi nejsprostějšími slovy, které znám. Nikdy mě neuhodil, ale mám z něj strach, když takhle vyvádí. Už jsem si zvykla, že jeho slova nemám brát osobně. Co mě však nejvíce trápí je to, že mi takhle nadává před dětmi (3 roky a rok). Starší syn včera po něm taky křičel, ať přestane a muž mu na to odpověděl, že ví, že se chová škaredě, ale že jeho matka je kráva. Tímhle posíláním proti mě mě nejvíce vytočil, protože se nechci dočkat toho, že mi syn za dva roky řekne, že jsem p..a. Bojím se toho, že se pak bude chovat stejně ke své ženě. Jinak jsem v manželství celkem spokojená. Tohle se stává nepravidelně, v průměru tak 2× do měsíce. Jinak se manžel ke mě chová hezky, neponižuje mě, nic…až na ty hádky. I přesto jsem teď tak naštvaná, že mě poprvé napadl rozvod. Nechci, aby naše děti žily v takovém prostředí, i přesto, že se tohle nestává až tak často. Co si o tom myslíte? Manžel ví, že se chová, jak psychopat. Řekl mi, že do něho nemám rýt a ztichnout, když ho to chytí. Já ale nejsem žádná husička, abych držela hubu a krok.

když je v pohodě, řekla bych mu, ať to řeší, nebo požádám o rozvod. Nechápu, že si to před dětmi dlouhodobě dovolí a Ty necháš líbit. Přesně jak píšeš - děti to vezmou za vzor a pokud s tim on nebo Ty něco neuděláte, jednou se takového titulu dočkáš i od dětí. Takže za mne - nůž na krk.. jako 2× měsíčně takové divadlo? Nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 12:54

Tak si říkám, jestli je pro děti lepší mít rozvedené rodiče, nebo zažívat takové tatínkovy stavy…ono to je z bláta do louže…

• Citovat
  • Upravit
72725
21.12.15 12:55
@Anonymní píše:
Tohle byl u nás začátek, teď „ho to chytá“ skoro denně, leckdy několikrát denně. Posledních pár měsíců. A já přemýšlím, jak z toho ven. Začínám šetřit nějaké peníze, a až to půjde, odejdeme. Včera se obrátil vyloženě na děti „Vaše maminka je p, k,č… a až pro vás přijde do školky, pozdravte ji ahoj pí. o“. jindy k tomu navíc lítají i talíře. pokud jsi na něm finančně závislá, začni šetřit už teď, ať jsi v téhle fázi už pryč, je to peklo, každou noc brečím do polštáře :(

twl, to je neskutečný.. chjo.. proč sis to nechala líbit? Doufám, že se Ti povede odejít dřív, než Tě tak skutečně děti začnou titulovat, popř než Tě uhodí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
21.12.15 13:00
@Anonymní píše:
@Veverka X Vždycky se pak omlouvá. Já s ním samozřejmě nějakou dobu pak nemluvím a to se snaží celou dobu urovnat. Pak je zase úplně v pohodě, dokud nepřijde pro něj nějaká stresová situace, která ho rozhodí.

Tak se to s ním snaž řešit. Když on sám ví, že to není v pořádku, tak je naděje. Až bude vhodný okamžik, tak si s ním otevřeně promluv. A opravdu trvej na tom, že s tím musí něco udělat. Věřím, že sám uzná, že takové prostředí není pro děti dobré. Zkusila bych ho v té změně i podpořit, pokud bude sám chtít spolupracovat, ne mu pouze vyhrožovat. Možná se bude divit, že to řešíš „až teď“, ale tím se nenech zmást, vadilo Ti to přece dávno, jen si čím dál tím lépe uvědomuješ, jak závažný je to problém.

Držím palce, máte to ve svých rukou vy dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.12.15 13:23
@Anonymní píše:
Pak se nemá každý hned rozvádět, když tady radíte, že se má na něj vykašlat. Hold je její manžel cholerik a když chytne nerva, tak mele nesmysly. Ale myslím, že se to dá řešit i jinak a né hned tak radikálně. Ovšem pokud bude chtít její manžel. U mé sestry to bylo stejné. Její chlap si uvědomoval to chování, ale při rozčílení se nedokázal ovládat. Jinak to byl po všech stránkách fajn chlap. A jelikož věděl, že je to špatně, tak také souhlasil a navštívil odborníka. No a tet je úplně v pohodě. Ví, jak na to když se rozčílí a z výbuchů mají sem tam normalní hádku bez řvaní a nadávek. Takže za mě-pokud chlap bude s tím chtít sám něco dělat, tak to je super a bude pak lépe. Pokud ne, tak nevím co s tím dále. Držím palce. ;)

Taky jsem „trošku“ cholerik. Teda bylo to dřív podstatně horší. Jednak jsem z toho „vyrostl“ jednak se to naučil ovládat. Sprostě jsem nenadával, věcma neházel (ne že by to nepomohlo, naopak!!! - ale věděl jsem, že by to okolí špatně neslo). Dneska když cítím, že bych to nemusel dát, si zajdu do dílny na cigárko a za deset minut na mně můžou zas „dříví štípat.
Chci tí říct, že stebou naprosto souhlasím. Je to problém ale ne neřešitelný. Rozvodem by se mělo končit a ne začínat milé dámy této diskuse!! Zvláště pokud si zakladatelka tohoto partnera vybrala a dokonce si ho vzala. Myslím, že to nebyl příběh "Cholerikem z čista jasna“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 13:38
@Anonymní píše:
Pak se nemá každý hned rozvádět, když tady radíte, že se má na něj vykašlat. Hold je její manžel cholerik a když chytne nerva, tak mele nesmysly. Ale myslím, že se to dá řešit i jinak a né hned tak radikálně. Ovšem pokud bude chtít její manžel. U mé sestry to bylo stejné. Její chlap si uvědomoval to chování, ale při rozčílení se nedokázal ovládat. Jinak to byl po všech stránkách fajn chlap. A jelikož věděl, že je to špatně, tak také souhlasil a navštívil odborníka. No a tet je úplně v pohodě. Ví, jak na to když se rozčílí a z výbuchů mají sem tam normalní hádku bez řvaní a nadávek. Takže za mě-pokud chlap bude s tím chtít sám něco dělat, tak to je super a bude pak lépe. Pokud ne, tak nevím co s tím dále. Držím palce. ;)

Pokud s tím něco udělá, tak proč s ním nezůstat, ale promin, nechávat takhle nerovovat děti, z toho je mi na bli. tí, tohle nemůže normální milující matka dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.12.15 13:45
@Anonymní píše:
Díky všem za rady. Řešily byste to stejně, i přesto, že jinak to je „mílius“? Jinak je to hodný chlap, ale když chytne nerva, tak se prostě neovládá. Chvíli na to je zase úplně v pohodě a ani si přesně nepamatuje, co řekl. Rozvedli byste se i přesto, že se to stává „jen“ cca. 2× do měsíce? Žiju v tomhle 6 let a je pravda, že už si nejsem jistá, co normální je a co ne. Proto mi pomáhá váš pohled na věc.

ano, řešila bych to.. protože 2× měsíčně je fakt moc.. kdyby 2× do roka, přivřu oči a budu se snažit to tolerovat, ale takhle často? nééé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.12.15 15:05
@Anonymní píše:
Díky všem za rady. Řešily byste to stejně, i přesto, že jinak to je „mílius“? Jinak je to hodný chlap, ale když chytne nerva, tak se prostě neovládá. Chvíli na to je zase úplně v pohodě a ani si přesně nepamatuje, co řekl. Rozvedli byste se i přesto, že se to stává „jen“ cca. 2× do měsíce? Žiju v tomhle 6 let a je pravda, že už si nejsem jistá, co normální je a co ne. Proto mi pomáhá váš pohled na věc.

sorry ale po sesti letech dvakrat do mesice se ti nezda moc, po deseti letech s trochou steste to bude trikrat za mesic, po 15 letech kazdy tyden a v tom budete vesele vychovavat deticky, ktere si do zivota ponesou krasny model rvouciho tatinka :zed:

• Citovat
  • Upravit
4000
21.12.15 15:36
@Anonymní píše:
Co si o tom myslíte?
..mimochodem, něco podobné řešila @zuzazuza11:

https://www.emimino.cz/…veci-237221/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
21.12.15 15:52

Vychazim z toho, ze se to nejspis deje za zavrenymi dvermi, a premyslim o tehle verzi: nahrat par tech vystupu na mobil. Ne jeden, vic. Ulozit to nekde, kde se k tomu nedostane (mobil jde lehce rozbit nebo sebrat). Pak mu ty nahravky poslat s tim, ze pokud se to bude jeste opakovat, posilam je napr. socialce, jeho rodicum, sourozencum, sefovi, kamosum, klientum - komukoliv kdo nechce, aby to vedel. Najit si terapeuta a tomu to pripadne poslat taky. A kdyby nestacilo tohle upozorneni, tak to udelat.

Pocitala bych, ze se to pokusi obratit proti me, ale je na to jednoducha mantra: spatnej neni ten, kdo o tom mluvi, spatnej je ten, kdo to dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí