Nadává mi před dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
21.12.15 15:54
@Kubula.K píše:
Pocitala bych, ze se to pokusi obratit proti me, ale je na to jednoducha mantra: spatnej neni ten, kdo o tom mluvi, spatnej je ten, kdo to dela.

8o :D a co říci 100× pět otčenášů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
21.12.15 16:58
@minoe píše:
8o :D a co říci 100× pět otčenášů?

Nejsem si jista, jestli spravne chaou, co pises. :) Mantrou jsem myslela vec, kterou si muzu obcas zopakovat, aby neskocila na nejakou manipulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
21.12.15 17:39

@Kubula.K

Já vím, co je mantra.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
21.12.15 17:43

No ja to pouzila trochu prenesene. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.12.15 22:23
@Anonymní píše:
Pak se nemá každý hned rozvádět, když tady radíte, že se má na něj vykašlat. Hold je její manžel cholerik a když chytne nerva, tak mele nesmysly. Ale myslím, že se to dá řešit i jinak a né hned tak radikálně. Ovšem pokud bude chtít její manžel. U mé sestry to bylo stejné. Její chlap si uvědomoval to chování, ale při rozčílení se nedokázal ovládat. Jinak to byl po všech stránkách fajn chlap. A jelikož věděl, že je to špatně, tak také souhlasil a navštívil odborníka. No a tet je úplně v pohodě. Ví, jak na to když se rozčílí a z výbuchů mají sem tam normalní hádku bez řvaní a nadávek. Takže za mě-pokud chlap bude s tím chtít sám něco dělat, tak to je super a bude pak lépe. Pokud ne, tak nevím co s tím dále. Držím palce. ;)

No konečně rozumný slovo, souhlasím do puntíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.12.15 22:45
@Anonymní píše:
Pak se nemá každý hned rozvádět, když tady radíte, že se má na něj vykašlat. Hold je její manžel cholerik a když chytne nerva, tak mele nesmysly. Ale myslím, že se to dá řešit i jinak a né hned tak radikálně. Ovšem pokud bude chtít její manžel. U mé sestry to bylo stejné. Její chlap si uvědomoval to chování, ale při rozčílení se nedokázal ovládat. Jinak to byl po všech stránkách fajn chlap. A jelikož věděl, že je to špatně, tak také souhlasil a navštívil odborníka. No a tet je úplně v pohodě. Ví, jak na to když se rozčílí a z výbuchů mají sem tam normalní hádku bez řvaní a nadávek. Takže za mě-pokud chlap bude s tím chtít sám něco dělat, tak to je super a bude pak lépe. Pokud ne, tak nevím co s tím dále. Držím palce. ;)

Promiň mi, nesouhlasím, jestliže tříleté dítě se musí postavit proti tátovi a říkat mu, ať nekřičí na mámu( tříleté dítě takhle reaguje, už to je strašný) a táta mu na to odpoví, že jeho máma je kráva místo aby se vzpamatoval a uvědomil si tu hrůzu, co dělá, že se proti němu musí postavit tříletý chlapeček, a n místo toho pokračuje…je to deb.il. Já jsem těžký cholerik, ale pane bože, tohle je nejen přes čáru, tohle je hodně daleko za hranicí. A je to 2× do měsíce. Být to mlj partner, dala bych mu nůž na krk, nahrála ho na mobil, pustila mu to, až se oddebilní, řekla mu, že se jde okamžitě někam učit sebeovládání, že ještě jeden takový výbuch a konec. A to bych udělala. Pro své děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
21.12.15 23:03

Ja jsem taky cholericka..ale jsou nejake hranice a zvlast pritomnost dítěte, by me nikdy nedovolila vypouštět z pusy podobne vyrazy, natoz rict diteti „ale tatinek je idiot, kreten“ a jiné chuťovky..jsou nejake hranice, ktere se nesmí nikdy prekocit, cholerik necholerik.Je to o nejake ucte, respektu k druhemu a vychovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.12.15 23:17
@Anonymní píše:
Prosím, o Váš názor. Můj muž má dvě tváře. Na jednu stranu je aktivní, zábavný, milující manžel, který hodně dře (práce i náš baráček) a je na sebe i na ostatní dost přísný. Bohužel někdy dostane svůj záchvat vzteku, nejčastěji, když řeknu něco, čím ho naštvu a to je pak z něj šílenec. Během sekundy se rázem změní, začne mi sprostě nadávat a mám z něho strach. Nadává mi těmi nejsprostějšími slovy, které znám. Nikdy mě neuhodil, ale mám z něj strach, když takhle vyvádí. Už jsem si zvykla, že jeho slova nemám brát osobně. Co mě však nejvíce trápí je to, že mi takhle nadává před dětmi (3 roky a rok). Starší syn včera po něm taky křičel, ať přestane a muž mu na to odpověděl, že ví, že se chová škaredě, ale že jeho matka je kráva. Tímhle posíláním proti mě mě nejvíce vytočil, protože se nechci dočkat toho, že mi syn za dva roky řekne, že jsem p..a. Bojím se toho, že se pak bude chovat stejně ke své ženě. Jinak jsem v manželství celkem spokojená. Tohle se stává nepravidelně, v průměru tak 2× do měsíce. Jinak se manžel ke mě chová hezky, neponižuje mě, nic…až na ty hádky. I přesto jsem teď tak naštvaná, že mě poprvé napadl rozvod. Nechci, aby naše děti žily v takovém prostředí, i přesto, že se tohle nestává až tak často. Co si o tom myslíte? Manžel ví, že se chová, jak psychopat. Řekl mi, že do něho nemám rýt a ztichnout, když ho to chytí. Já ale nejsem žádná husička, abych držela hubu a krok.

ted jsem si přečetl jen první dvě věty, dál to číst už nemíním a stačí mi to k tomu, aby jsem si tohle dokázal představit. NIKDY v životě nebudu s člověkem, který není schopný ustát své výlevy…a muže být milionovej po jiných stránkách, ne, ne, ne,.Copak jsi nějaká onuce? :zed: :zed: přeci máš nějakou hrdost…holka vzpamatuj se, jinak budeš nadosmrti neštastná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.12.15 09:21
@terinka4444 píše:
Promiň mi, nesouhlasím, jestliže tříleté dítě se musí postavit proti tátovi a říkat mu, ať nekřičí na mámu( tříleté dítě takhle reaguje, už to je strašný) a táta mu na to odpoví, že jeho máma je kráva místo aby se vzpamatoval a uvědomil si tu hrůzu, co dělá, že se proti němu musí postavit tříletý chlapeček, a n místo toho pokračuje…je to deb.il. Já jsem těžký cholerik, ale pane bože, tohle je nejen přes čáru, tohle je hodně daleko za hranicí. A je to 2× do měsíce. Být to mlj partner, dala bych mu nůž na krk, nahrála ho na mobil, pustila mu to, až se oddebilní, řekla mu, že se jde okamžitě někam učit sebeovládání, že ještě jeden takový výbuch a konec. A to bych udělala. Pro své děti.

presne tak, ta reakce takhle maleho ditete je strasna :zed:
kamaradka mela doma to samy, ale tam otec poslal petilete dite do pokojicku a pak rval vedle v mistnosti na jeho matku v domneni, ze to dite asi neslysi. Kdyz pak odesel do prace a doma bylo ticho, tak ditko z pokoje vylezlo a automaticky doslo za mamou s otazkou „places?“ a kamaradka na tom nevidela nic spatneho, vzdyt prece na ni nerve pred klukem. To jak je to hrozne si uvedomila az kdyz jsem se ja zdesila. Nastesti jeji manzel taky vyhledal odbornou pomoc a sice se obcas pohadaji jako kazdy, ale uz to neni cholericky rvani hysteriona s manipulativnimi rysy - tak ho presne odhadla psycholozka. Jenze jeho do poradny dokopala az detska psycholozka pote co se kluk v peti letech zacal pocuravat a z veseleho ditete byl ve skolce zakriknuty introvert. Bohuzel i kamaradku k navsteve detskeho psychologa primela az ucitelka ve skolce. Jeji manzel samozrejme zadny problem nemel a lecit se mela kamaradka, tak mu pohrozila rozvodem a najednou k odbornikovi zasel…

• Citovat
  • Upravit
14642
22.12.15 15:40

Nechápu, jak můžeš být jinak spkojená, ve vztahu s chlapem, kterého se bojíš.
Dala bych mu šanci pod podmínkou, že ihned navštíví odborníka a bude to řešit. Řekla bych mu, že ještě jednou v životě mě označí za k. rávu, nebo nějak jinak urážlivě nazve, a je jedno, jestli před dětmi, nebo nikoliv, je konec. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.22 21:48
@Anonymní píše:
Díky všem za rady. Řešily byste to stejně, i přesto, že jinak to je „mílius“? Jinak je to hodný chlap, ale když chytne nerva, tak se prostě neovládá. Chvíli na to je zase úplně v pohodě a ani si přesně nepamatuje, co řekl. Rozvedli byste se i přesto, že se to stává „jen“ cca. 2× do měsíce? Žiju v tomhle 6 let a je pravda, že už si nejsem jistá, co normální je a co ne. Proto mi pomáhá váš pohled na věc.

Ahoj,
Narazila jsem tady na tvůj příspěvek a zajímalo by mě, jak to u vás doma dopadlo.
Mám to trošku podobně, jen asi méně často.
:?
Prosím tl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.11.24 20:24

Mám to podobně holky, děcka mi v šesti a sedmi letech tak odpovídají když jim něco řeknu, nech mě, ty vogo..achjo…dnes má žel sledoval krimi zprávy, nechtěla jsem, aby se na to dcera diváka, řekla jsem jí ať jde nahoru že to bude v televizi škaredý, asi petkrat, ona natruc neposlechla ( jak je v manželově blízkosti tak mě nikdy neposlechne) a pak mi rupli nervy to už jsem zvýšila hlas a manžel mě seřval na dvě doby a řekl mi že si mě bude nahrávat, dceru začal hned utěšovat jako kdybych ji trhala hlavu. Je to hrozná bezmoc když se nedovolte autority a manžel se úplně vysmívá do obličeje a řve po mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
24.11.24 20:45
@XXX0269 píše: Více

Mně se tohle stát, tak naprosto v klidu řeknu ok, takže jsem řekla, že se na zprávy dívat nebudeš. Tys mě neposlechla. Neposloucháš mě, já tě taky nebudu poslouchat. A šla bych. A až by po mně někdo z nich (zejména otec) nebo chtěl, tak bych je ignorovala a po dorážení v klidu řekla neposloucháš, já taky neposlouchám (například když by si všimli, že není večeře). A v klidu. Ale lépe se to píše, než udělá, protože když tu autoritu v sobě nemáš, když se za sebe neumíš postavit, tak oni na tebe začnou útočit, manipulovat, vyhrožovat a ty to neustojíš, vznikne z toho ještě něco horšího a nakonec povolíš. Kde není respekt, není NIC. A bude to jenom horší. Začni pracovat na svém NE. Zkus si to otestovat a zkus nepodlehnout, protože jak jsem psala, bude to jen horší, takže tím, že to zkusíš a budou vyšilovat (pravděpodobně), nic nepokazíš. A přestaň ječet. Autoritu má člověk člověk klidný a hlavně důsledný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
25.11.24 12:51

Poslat k Charliemu Sheenovi na Kurz sebeovládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí