Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahoj, včera se stala taková situace. Přítel je takové prudší povahy. Občas vyjede. Už jsme to spolu i řešili on to ví a myslím, že se snaží na tom pracovat
každopádně včera jsme si dali smoothie, bylo ve velké plastové sklenici s brčkem, syn čerstvé dva roky chtěl také, přítel mu podal tu svou, on jako malé dítě samozřejmě to vzal rychle, málem se polil, a přítel na nej vyjel, a řekl mu, že je de**l.
co si o tom myslíte a jak tomu já můžu zabránit a své dítě chránit od tohoto
prosím anonym
Myslím si, že d.ebil je přítel, akorát dítěti zadělá na psychické problémy.
Syn asi není jeho ne? Nějak si nedovedu představit, že by chlap vlastnímu dítěti takhle nadával za naprostou hloupost ![]()
Promluvit s ním, že takhle se k dítěti chovat nebude, ale pokud je prudcí povahy, nezmění se a naopak bude nadávek přibývat ![]()
@Anonymní píše:
@Barevné klubíčko není
Pokud to bude pokračovat, tak ho vystěhovat, copak jiného, přece nenecháš děcku nadávat od debi.la ![]()
Nechci se ho zastávat, ale jestli se to stalo jednou a fakt mu to ujelo z pusy. Pak se zq to snad dostatečně omluvil a litoval, tak bych si dávala pozor, ale nějaké důsledky bych z toho zatím nevyvozovala.
Pokud by se to mělo opakovat, tak s takovým hulvátem nebuď.
Plastovou sklenici jsem ještě neviděla… ![]()
Promiň, musela jsem.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, včera se stala taková situace. Přítel je takové prudší povahy. Občas vyjede. Už jsme to spolu i řešili on to ví a myslím, že se snaží na tom pracovat
každopádně včera jsme si dali smoothie, bylo ve velké plastové sklenici s brčkem, syn čerstvé dva roky chtěl také, přítel mu podal tu svou, on jako malé dítě samozřejmě to vzal rychle, málem se polil, a přítel na nej vyjel, a řekl mu, že je del.
**co si o tom myslíte a jak tomu já můžu zabránit a své dítě chránit od tohoto
prosím anonym
Nepouštět k němu lidi, jako je tvůj „přítel“ prudší povahy. Ale to asi neprojde, mít chlapa je nejvíc. Dítě beztak nemá psychiku a nebude si nic pamatovat.
@Anonymní píše:
@Barevné klubíčko není
syn čerstvě dva roky a musí snášet, když mu tvůj nový cholerický přítel nadává do deb-lů
chudák malej…
@Anonymní píše:
každopádně včera jsme si dali smoothie, bylo ve velké plastové sklenici s brčkem, syn čerstvé dva roky chtěl také, přítel mu podal tu svou, on jako malé dítě samozřejmě to vzal rychle, málem se polil, a přítel na nej vyjel, a řekl mu, že je del.**
prosím anonym
Tohle nebylo poprvé že?
Přítel asi ještě dítě z předchozích vztahů nemá, co?…Tak hlavně s ním neotěhotni a hledej si někoho lepšího. ![]()
@Anonymní píše:
@Barevné klubíčko není
A jak se k němu jinak chová? Tohle mu prostě jen ujelo, nebo to používá běžně? Proč s ním nevyrazíš dveře?
@arinecka píše:
A jak se k němu jinak chová? Tohle mu prostě jen ujelo, nebo to používá běžně? Proč s ním nevyrazíš dveře?
Protože bydlí u něj ![]()
každopádně včera jsme si dali smoothie, bylo ve velké plastové sklenici s brčkem, syn čerstvé dva roky chtěl také, přítel mu podal tu svou, on jako malé dítě samozřejmě to vzal rychle, málem se polil, a přítel na nej vyjel, a řekl mu, že je de**l.
prosím anonym