Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My kupujeme Schleich. Ty laciny zviratka mi prijdou osklivy a doma je nechci.
Mame doma jen Schleich, cely velky box, pak prodas dal. Hraji si s tim obe deti uz mnoho let. I ve vane.
Fakt jedine ten schleich stojí za to. Holt bude mít dite za stejné peníze o něco méně zvířátek, ale zato opravdu krásných? To přece nezní vůbec špatně, ne? ![]()
@blumen píše:
Mame doma jen Schleich, cely velky box, pak prodas dal. Hraji si s tim obe deti uz mnoho let. I ve vane.
Nebo to zůstane pro vnoučata
stejně jako Lego, to moje děti zdědily po mně ![]()
Schleich byla fakt dobrá firma, dělali překrásná zvířátka, ale poslední dobou je to teda děs
kvalita malování a realističností šla hodně rychle dolů. Pro menší děti asi můžou být dobré díky barvičkám, ale už to teda není co to bývalo ![]()
Ahojky,

kde kupujete dětem kvalitní plastové zvířátka?…pár jsem jich koupila ve Sparkys, jsou krásně zpracované, ale ty jsou docela drahé
Nějaké jsme dostali od babiček, ale od pohledu vypadají strašně a ještě k tomu děsně smrdí. A dceři se nelíbí, říká že se jich bojí a taky říká, že smrdí
Máte nějaký tip, kde sehnat o něco levněji, ale kvalitně provedené? Z dcery se stala sběratelka a nejradši si hraje právě se zvířátky. Čekají ji narozky, tak jich chci nakoupit hromadu