Kvalitní figurky - zvířátka

Anonymní
29.1.24 21:16

Kvalitní figurky-zvířátka

Ahojky,
kde kupujete dětem kvalitní plastové zvířátka?…pár jsem jich koupila ve Sparkys, jsou krásně zpracované, ale ty jsou docela drahé :roll:
Nějaké jsme dostali od babiček, ale od pohledu vypadají strašně a ještě k tomu děsně smrdí. A dceři se nelíbí, říká že se jich bojí a taky říká, že smrdí :lol:
Máte nějaký tip, kde sehnat o něco levněji, ale kvalitně provedené? Z dcery se stala sběratelka a nejradši si hraje právě se zvířátky. Čekají ji narozky, tak jich chci nakoupit hromadu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
29.1.24 21:47

My kupujeme Schleich. Ty laciny zviratka mi prijdou osklivy a doma je nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4170
29.1.24 22:21

Taky jen a pouze schleich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
29.1.24 22:52

Schleich nebo Safari ltd tuby

• Citovat
  • Upravit
85544
30.1.24 05:26

Mame doma jen Schleich, cely velky box, pak prodas dal. Hraji si s tim obe deti uz mnoho let. I ve vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14725
30.1.24 07:45

Fakt jedine ten schleich stojí za to. Holt bude mít dite za stejné peníze o něco méně zvířátek, ale zato opravdu krásných? To přece nezní vůbec špatně, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14725
30.1.24 07:46
@blumen píše:
Mame doma jen Schleich, cely velky box, pak prodas dal. Hraji si s tim obe deti uz mnoho let. I ve vane.

Nebo to zůstane pro vnoučata :D stejně jako Lego, to moje děti zdědily po mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.24 09:40

Schleich byla fakt dobrá firma, dělali překrásná zvířátka, ale poslední dobou je to teda děs :zed: kvalita malování a realističností šla hodně rychle dolů. Pro menší děti asi můžou být dobré díky barvičkám, ale už to teda není co to bývalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí