Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky je tady některá z vás co se jí stalo že by se zpozdila MS test byl negativní a přesto nakonec byla těhu? Já jsem teď totiž 50 den cyklu nikdy se mi to nestalo jinak je mívám tak 35 dní a testy vycházejí negativně poslední předevčírem
k dr. jdu v úterý ale to čekání je fakt na bednu ![]()
Ehm, nepotěším tě (ale třeba jiná děvčata tě potěší). Já mám cykly také delší (po porodu se to ustálilo cca na těch 31-35 dnech), ale mívala jsem je i 50-58 dní…
Co já vyplítvala testů… ![]()
Negativní test není dobré znamení, to bys musela patřit do té malé skupiny děvčat, co se jim hCG v moči neukazuje.
Buď budeš muset počkat do úterý a nebo si zajdi nechat vzít krev do laborky jako samoplátce hned, ať o tom celý víkend nešpekuluješ. ![]()
u mě to byla zpožděná ms. 3 měsíce za sebou… už jsem pak měla úplné psycho.
tak ja jsme mela zpozdeni jen dva dny a pak tri dny jen špineni(odchyleni od normalni mrchy,kdyz krvacim 4dny a středne silně)a dotetka test negativni,kdyz jsme sla k doktorce tak mi jen rekla ze mam zvetčenou sliznici a ze to vypada nadejne,ale pro jistotu mi radši nic neslibovala,tak jsme sama zvedava do pristiho tydne kdy mi veme krev na hcg pokud neprijde mrcha,ale četla jsem dost diskusi o tom ze holky byly těhotne a test byl stale negativni treba az do 3nebo 4mesice a pak se jim ukazala na tetsu druha carka,zduvodu proto ze se jim to rozjizdelo pomalu,test mam take stale negativni ale prsa me boli a o zadech ani nemluvim a vcera jsme cely den prozvracela doufam ze to nebude chripka.
No já pořád čekám co bude, mám zpoždení 6 dní, testy naprosto negativní, tak jdu zítra k doktorce ať vím co se děje ![]()
Ahoj, ja mam zpozdeni 7 dni, dnes jsem byla u dr…test (clearblue)naposledy v patek slabe pozitivni, dnes u dr. negativni, na ultrazvuku jen zvetsena delozni sliznice, takze nic urciteho, tehotenstvi nevyvraceno, ale ani nepotvrzeno…zitra jdu na krev a v patek pro vysledky…ale dr. mi rikala, ze ty testy obcas blazni a ze jistejsi je ta krev
takze byt tebou taky bych si zasla na krev…obdivuju te, ze jsi tam jeste nebyla…ja mela dva dny zpozdeni a uz jsem se pro jistotu na dalsi tyden objednavala
tak doktora už řešit nemusím
vyřešilo se to samo, tak snad příští měsíc ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych radu, nechci se nikomu svěřovat, ale potřebuji něčí názor. Tak kdyby jste byly tak hodné. Mám zpoždění 5tým dnem, ovulaci jsem měla 21.3. v ten den i sex( nechráněný) MS jsem měla dostat 4.4 a do teď nic. Pár dní poté mě začaly šíleně bolet prsa a měla jsem citlivé bradavky. Poslední dny pocituju nafouklé břicho a takové jednorázové píchání v něm, časté čůrání, vyšší teplota, závratě. nezvracela jsem, ale mám pocit jakoby se mi chtělo, trošku změnu chuti i vnímám jinak čich. Dnes jsem si ve sprše všimla, že mám tvrdší prsa a na nich jemně vystouplou modrou žílu(nemívám). Myslíte, že bych mohla bytt těhotná? vím, že mi to líp řekně TT, ale bojím se zklamaní, co si myslíte vy? předem moc děkuji ![]()
Můžeš a nemusíš, on ti odpoví fakt jenom ten test. Potíž je v tom, že tím, jak se člověk delší dobu snaží a má načtené všechny prvotní příznaky těhotenství, často pak může mít psychosomatické příznaky, které ale nepotvrzují těhotenství…už bych si dávno udělala test, takhle ti fakt nikdo neporadí.