Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji hodně štěstí, máte to malinké, bude to určitě dobre, mám také tuto operace za sebou a není to tak hrozne, jak se zdá, prso si pak můžete nechat zrekonstruovat ![]()
@lucynka25 děkuju za podporu bůh je při vás všech :smiling_face_with3_hearts: ❤️
@Meduza543 děkuju za podporu ano také věřím že to dobře dopadne jen mám obavy ale to asi každý říkali že je výši pravděpodobnost že po operaci se to tvoří na jiném místě v těle že budu pravidelně sledována po té operaci ![]()
Ahoj zdravím tu všechny jsem tu po Dlouhé době a přeji opožděně všem hodně lásky zdravíčka úspěchu a štěstí do života a do roku 2025 🙈 ❤️ máme tu jen první měsíc ❤️ 👋 jinak mi operaci z 27.11. Přesunuli kvůli zánětu průdušek a silných antibiotik na 9.1. Už jsem po Operaci a výsledky z minulé biopise dopadli že se jedná o tumor beningního vzhledu takže mi ho vyoperovali poslali na histologii tak čekám na výsledky pokud jste nějaká čekala na výsledky z histologie za jak dlouho vám je v nemocnici řekli? Máte nějaká zkušenost z beningním tumorem v prsů? Dnes jsem byla na vyndání stehů a tam mi říkala paní doktorka že pořád musím být sledována že časem nebo za několik let se to může ale ani nemusí udělat z no i že ty buňky i u nezhoubného nádoru se můžou měnit na zhoubný co následuje po histologii holky docela mě to zajímá když to bylo nezhoubny proč mě pořád volají na onkologickou ambulanci? Mám s toho pořád depky 😃 🙈…