Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně teda nepřijde 20 - 25 km za den nijak moc, nepíšeš teda, jestli máš nějaký zdravotní nebo věkový hendikep, to by samozřejmě měnilo situaci.
Však máš na to celý den + můžeš zatím trénovat…
Kolik km to je celkem a kolik dnů na to budeš mít?
Známy to šel se synem na vozíku a s kamarádem, který byl s nimi. Takže jde asi všechno.
Začni trénovat, přečti si rady a zkušenosti jiných a bude to ok.
Šla jsem, šla jsem tedy i více km kvůli nedostatku času, musela jsem se vrátit brzy domů.
Pokud budeš mít dostatek času a kvalitní vybavení ( boty, batoh co dobře sedí a nedře, oblečení na veškeré počasí atd), tak to dáš krásně.
Nikdo Tě tam k ničemu nenutí, nehoní Tě do výkonu, jaký si to nastavíš, takové to budeš mít.
Chvíli jsem i šla se slečnou, co měla podobné nastavení a asi i fyzičku, co ty popisuješ a úplně v pohodě to dala.
Denní vzdálenost je v pohodě. Je to výlet tak na půl dne.
Doporučuju zejména padnoucí boty a obětovat jeden víkend a plně zabalená zkusit tuhle vzdálenost ujít někde v okolí bydliště dva dny po sobě.
Já jsem před Svatojakubskou tolik nechodila a ca po týdnu si tělo na větší zátěž zvyklo.
Právě dnes jsem udělala šílenost, kterou jsem myslela, že neudělám i když to byl můj velmi vzdálený sen.
Koupila jsem si cestu do města Ferrol odkud půjdu pěšky do Santiaga de Compostela.
Chodit pěšky mi sice nevadí, ale že bych chodila každý den to ne.
Procházky tak 2 hodinové, občas nějaký celodenní výlet kde si určují pauzu sama. Tam, ale budu muset ujít 20 - 25 km denně.
Kdo už tuto krásnou cestu absolvoval? Tak prosím pište své zážitky, zkušenosti vše. Děkuji