Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak to telefonní číslo odkud to přišlo nelze dohledat a když volám tak nikdo nebere
Podvod. Já včera dostala taky sms, že mam pokutu. Nikam nevolej, na nic neklikej!!! Kde jsi viděla aby takové věci chodily přes sms ![]()
@Anonymní píše: Více
Podvod!
Úřady ti nebudou posílat SMS.
Přistála jsi z Marsu? ![]()
Jakékoliv úřední rozhodnutí (o jakékoliv blbosti) chodí poštou výhradně do vlastních rukou adresáta (nebo do datové schránky) a vždy obsahuje poučení o opravných prostředcích.
Podvod.
Ale jinak leasingovka by tě jako řidiče nahlásila, pokud by byla jako majitel vozidla obeslaná policií/ úřady. Opravdu to není tak, že ty seš nepostižitelná jen proto, že leasing
Takže už jsi stihla vyplnit přihlašovací údaje do IB? ![]()
Panebože, pořád se píše, jak se tyhle údaje nemají nikam vyplňovat…a marně..
@ivašot. píše: Více
Ona by tě nutně nenahlásila. U nás to funguje tak (v práci, všechny auta máme na leasing) že leasingovka pošle do práce vyrozumění policie (překročená rychlost,…) a podle knihy jízd se dohledá, kdo jel. A ten zaplatí pokutu. (Vlastní zkušenost
)Žádný body, nic. Pokud by se nedohledalo, nebo by se nikdo nepřiznal, vyplní se papíry a řeší si to pak policie.
Tedy leasingovka pošle přímo od sebe upozornění, že se něco stalo, ten přestupek přijde jim podle SPZ. A oni si to pak řeší svými postupy.
Tedy ano zakladatelko, je to podvod jak vyšitej.
@Svetluska55 píše: Více
Já úplně žasnu nad tou nekonečnou lidskou hloupostí. ![]()
Tak jestli jsi zadala svoje přístupy do internetového bankovnictví, tak okamžitě volej do své banky. Okamžitě! Jinak přijdeš o všechny peníze, co tam máš.
Ty jsi se úplně zbláznila
pořád se o tom mluví a vždycky se nějaký blbec najde, ach jo.
No, za hloupost se platí a tohle nebude uplně pokuta za rychlou jízdu. Fakt jsi někam zadala svoje přihlašovací údaje do banky? To ti rychle vyluxují účet ![]()
Ty jsi na té fake stránce zadávala přihlašovací údaje do internetového bankovnictví?
![]()
Spadla jsi z Marsu? Nikdy nedávej přihlašovací údaje do IB do stránky, na kterou ti přišel odkaz via SMS, WhatsApp, e-mail, jakákoliv zpráva odkudkoliv! Nikdy!
Přihlašovací údaje do svého internetového bankovnictví jsi prozradila podvodníkům.
Ahoj,
prave mi přišla sms z českého čísla, kde stalo: odebrání řidičského průkazu a odkaz, po prokliku tam byla vypisridice-on-line-gov-cz.eu
Tam pak bylo nějaký +4body a info ze pokuta 4-10 tisíc a proklik na formulář, to ještě šlo rozkliknout ale přihlásit přes banku už mi neslo.
Přihlášení přes banku nejde, i po zadání správného čísla to skočí pak na úplně jiné číslo a už to vypadá podezřele.
Jsen úplně vyklepana, protože jsem opravdu nedávno překročila nerada rychlost o 30km na kraji obce, kde nebyla ani zástavba a než jsem zabrzdila tak me asi radar mohl změřit, ale žádného jsem si nevšimla. Jezdím 20 let a nikdy jsem nedostala jedinou pokutu kromě parkování.
Fakt bych si prala aby to byl nějaký podvod, ale nevím
Navíc mám auto na operak, nikde nejsem zapsána, tam je jen leasingovka, tak ani nevím jak by na me mohli přijít, to by muselo přijít leasingovce ne? Když jsem dostala pokutu za parkování tak to přišlo třeba manželovi co je na technicaku, ale tady je proste leasingovka.
Mate prosím zkušenost?
Nedávno mi přišlo zase něco z dpd, ale to bylo víc citelný že to je podvod. Už jsem z toho hotova.