Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@merlose píše:
jo jo, užívám si volna
to jsou změny, včera jsem se ještě válel v bazénu, voda 25 st. a dnes skoro na bundu. ![]()
@opozice píše:
to jsou změny, včera jsem se ještě válel v bazénu, voda 25 st. a dnes skoro na bundu.
letošní léto je divný, co se týká počasí. Taky se už začínají šířit nemoci…
@merlose píše:
letošní léto je divný, co se týká počasí. Taky se už začínají šířit nemoci…
jaké??? Pohlavní…
![]()
@merlose píše:![]()
chřipky a angíny
To se nedivím, to je ze stresu, protože lidi jsou naštvaní, že jsou změny a odnese to tělo. Ubude imunita ze stresu a je to.
@Ivaneska píše:
Já se nikdy nenudim
jak to? To jsi pořád v jednom kole? ![]()
@opozice píše:
jak to? To jsi pořád v jednom kole?
Da se říct, že jo ![]()
@Ivaneska píše:Říkám si, proč to tak je, v čem je problém?
Da se říct, že jo
@opozice píše: Říkám si, proč to tak je, v čem je problém?
Proč problém?
Mě to nevadí jsem zvyklá a proč se musí člověk nudit? Není lepší si pustit nějaký film, otevřít knizku a císt si, nebo vyrazit někam na výlet? ![]()
@Ivaneska píše:
Proč problém?Mě to nevadí jsem zvyklá a proč se musí člověk nudit? Není lepší si pustit nějaký film, otevřít knizku a císt si, nebo vyrazit někam na výlet?
mám přefilmováno, číst knížku už mně nebaví, jedině ten výlet, ale dnešní počasí to neumožňuje. ![]()
Dnes jsem potkal ve výtahu paní z vedlejší firmy a zpívala:,,já bych šu, já bych šu, já bych šunčičku si dala, já bych mr, já bych mr, já bych mrkvičku si dala…" Jsem rád, že jsem do práce dorazil vpořádku…
To dnes bylo něco ve vzduchu, nebo co si o tom myslet? Že fakt tměla hlad? Nebo…
@Premek_Orac píše:
Dnes jsem potkal ve výtahu paní z vedlejší firmy a zpívala:,,já bych šu, já bych šu, já bych šunčičku si dala, já bych mr, já bych mr, já bych mrkvičku si dala…" Jsem rád, že jsem do práce dorazil vpořádku…
To dnes bylo něco ve vzduchu, nebo co si o tom myslet? Že fakt tměla hlad? Nebo…
je fakt, že někdo i zpěvem dá najevo, co by si dal. ![]()