Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
mám přefilmováno, číst knížku už mně nebaví, jedině ten výlet, ale dnešní počasí to neumožňuje.
Tak jsou místa, která jsou krytá, treba koupaliště, fitko, bowling, nebo si zajít na masáž, s kamarády na večeři, nebo do hospudky pobavit se ![]()
@Premek_Orac píše:
Dnes jsem potkal ve výtahu paní z vedlejší firmy a zpívala:,,já bych šu, já bych šu, já bych šunčičku si dala, já bych mr, já bych mr, já bych mrkvičku si dala…" Jsem rád, že jsem do práce dorazil vpořádku…
To dnes bylo něco ve vzduchu, nebo co si o tom myslet? Že fakt tměla hlad? Nebo…
Láska prostě prochází zaludkem ![]()
@Ivaneska píše:
Tak jsou místa, která jsou krytá, treba koupaliště, fitko, bowling, nebo si zajít na masáž, s kamarády na večeři, nebo do hospudky pobavit se
to jo, ale tohle nepovažuji za výlet. Pod slovem výlet mám ještě snad zafixováno z doby školáka nějaký ten výlet na zámek, nebo do ZOO. Jo sauničku bych si dal. ![]()
@opozice píše:
to jo, ale tohle nepovažuji za výlet. Pod slovem výlet mám ještě snad zafixováno z doby školáka nějaký ten výlet na zámek, nebo do ZOO. Jo sauničku bych si dal.
Tak je jasný, že tyhle aktivity mají do výletu daleko, ale taky dokáží na pár hodin slušně zabavit ![]()
@Ginuš píše:![]()
![]()
super a jak u Tebe?
Jde to, prozatím už si druhy tyden „uzivam“ dovolenou a těšim se na pondělí, až zase naklusu do prace, jinak mi doma z tech zvířat brzo hrábne ![]()
@Ivaneska píše:
Jde to, prozatím už si druhy tyden „uzivam“ dovolenou a těšim se na pondělí, až zase naklusu do prace, jinak mi doma z tech zvířat brzo hrábne
@Ginuš píše:![]()
![]()
no pěkný koukám, že někde je dovolená za trest
![]()
![]()
Tak hrozné to není, ale ta fyzická zátěž mi chybí, proste nejsrm normální
A tenhle rok vyšlo blbe pocasi na dovcu, druhou pulku srpna, kdy maji být vedra se budu smazit v práci ![]()
@Ivaneska píše:
Tak hrozné to není, ale ta fyzická zátěž mi chybí, proste nejsrm normální![]()
![]()
A tenhle rok vyšlo blbe pocasi na dovcu, druhou pulku srpna, kdy maji být vedra se budu smazit v práci
no já nevím, psali v novinách
že už teploty mají být cca kolem dvacky, což se dost podezřelé. ![]()
@opozice píše:
no já nevím, psali v novináchže už teploty mají být cca kolem dvacky, což se dost podezřelé.
Aha, tak to teda nevim, ještě před tydnem někde psali, že druhou pulku srpna, mají být skoro ctyricitky
Pokud ale má být kolem dvaceti, tak budu velice spokojená ![]()
@Ivaneska píše:
Aha, tak to teda nevim, ještě před tydnem někde psali, že druhou pulku srpna, mají být skoro ctyricitkyPokud ale má být kolem dvaceti, tak budu velice spokojená
já v žádném případě ne, přece už nebudu zazimovávat bazén. ![]()