Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
15.9.16 22:26
@Lima69 píše:
V klidu :mrgreen: dopoledne je u nas v obci vypla elektrina tak budu moct az okolo 2..jinak budu na mobilu :* jdu chrnet padaji me oci pa :mavam:

hezky se vychrupej, pujdu pomalu taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
15.9.16 22:27
@Lima69 píše:
Jasne ;) :mavam:

to bude ještě sranda :lol: tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.9.16 22:28
@Lima69 píše:
Tak ho pozdrvuj kdyby setu objevil :D a jaky byl film..

film byl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :,( :srdce:  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
15.9.16 22:28
@Petrolka píše:
film byl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :,( :srdce: :andel:

takže super? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.9.16 22:31

@WERISKA Jo, doporučuji. Byla jsem s kamarádkou a první část jsme řvaly smíchy, prostě Bridget Jones :dance: :dance: myslím, že natočí ještě jeden díl, protože poslední kniha je o něčem úplně jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.9.16 22:32
@Lima69 píše:
@Ginuš nazdar matko :* :hug: :hug: :mavam: uz lezim v perinach a jen jsem tu nakoukla :lol: jak se dari :mrgreen:

no ahooooooj u nás super, stěhujeme se, Madlenka slaví půl roku a začala se plazit, takže nestíhám, ale jinak vše v pohodě a jak u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
15.9.16 22:36
@Petrolka píše:
@WERISKA Jo, doporučuji. Byla jsem s kamarádkou a první část jsme řvaly smíchy, prostě Bridget Jones :dance: :dance: myslím, že natočí ještě jeden díl, protože poslední kniha je o něčem úplně jiném.

já už nebyla v kině… :think: cca 14let 8o
ale pokusím se to napravit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.9.16 22:39

@WERISKA Já chodím s kámoškama, chlap na to moc není. Chodíme hlavně na české komedie, ale Bridget miluju. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.9.16 22:41
@WERISKA píše:
jde to.. :hug: :hug: už se trochu rovnám a žiju :hug: :hug: :hug:jak je na tom malá? Jak si užíváš? :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
:hug: :hug: :hug: moc moc si užívám, ona je úžasná, žvatlá, prská, prdí pusou (a nejen pusou :lol: ) a je prostě nej nej nej :lol: :lol: :lol: jen teda spí třebas 2 hodiny přes den, tak docela mazec, už se posunuje, plazí a staví na kolena 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
15.9.16 22:42
@Petrolka píše:
@WERISKA Já chodím s kámoškama, chlap na to moc není. Chodíme hlavně na české komedie, ale Bridget miluju. :srdce:

jj, ona je správně prdlá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
15.9.16 22:44
@Ginuš píše: :hug: :hug: :hug: moc moc si užívám, ona je úžasná, žvatlá, prská, prdí pusou (a nejen pusou :lol: ) a je prostě nej nej nej :lol: :lol: :lol: jen teda spí třebas 2 hodiny přes den, tak docela mazec, už se posunuje, plazí a staví na kolena 8o 8o 8o

je, to je krásný :srdce: To je šikula.. :hug: až na ten spánek, to by mě zabilo :mrgreen: :mrgreen:
Stejně to strašně letí, malá byla taky nedávno mimčo a ted bude slavit 4 narozeniny 8o :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.9.16 22:44

@Ginuš tak už máš doma malého plaza :hug: :hug: takhle jsou děti nejroztomilejší, jen si to užívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
15.9.16 22:47
@Petrolka píše:
@Ginuš tak už máš doma malého plaza :hug: :hug: takhle jsou děti nejroztomilejší, jen si to užívej

souhlasím, strašně ráda jsem pozorovala jak se snaží :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.9.16 23:04
@WERISKA píše:
je, to je krásný :srdce: To je šikula.. :hug: až na ten spánek, to by mě zabilo :mrgreen: :mrgreen:
Stejně to strašně letí, malá byla taky nedávno mimčo a ted bude slavit 4 narozeniny 8o :nevim: :nevim:

no ani mi nemluv, do toho stěhujeme, potřebuju vybalovat atd a ona se plazí :lol: :lol: :lol: :lol: no je to sranda, kdyby 14 dní počkala, tak by to bylo lepší, ale neudělám nic no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hlavně, že je spokojená :mrgreen: a snad pochopí, že je spánek super relax a začne víc spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.9.16 23:05
@Petrolka píše:
@Ginuš tak už máš doma malého plaza :hug: :hug: takhle jsou děti nejroztomilejší, jen si to užívej

no je to krásné a když nemůže, tak si položí hlavu na ruce a chvilku odpočívá.. Sakra to to letí, nedávno jsem ještě byla těhotná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí