Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20677
17.9.16 22:29
@Ginuš píše:
jojo kolaudace proběhla, stavíme zahradní domek a stěhujeme se, ještě máme 14 dní na to :lol: :lol: :lol: tak super, to už máte taky za chvilku

v létě jsme dělala komplet novou dlažbu kolem baráku :mrgreen: kopli jsme do starého a začalo se všechno sypat :roll: tak se začaly penízky navyšovat :roll: no naposrá. í :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.9.16 22:30
@Ginuš píše:
na co asi… Nesmím být těhotná a 4× jsem otěhotněla ani nevim jak, takže proto… Na benzínku nejedu a chlap taky nevypadá, že by se přetrh :cert: :cert: :cert: :cert:

v kaufu na záchodě taky, tak mu řekni jen at se snaží tě neoplodnit znovu, třeba na to uslyší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
@ontario7 píše:
já taky :lol: :mrgreen: to je hnus :mrgreen:

a co zdravíčko :nevim: je všechno v pořádku jak má :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Lima69 píše:
v létě jsme dělala komplet novou dlažbu kolem baráku :mrgreen: kopli jsme do starého a začalo se všechno sypat :roll: tak se začaly penízky navyšovat :roll: no naposrá. í :roll:

hmm toho se bojím u tchánů, chlap tam chce kopnout do koupelny, já mu furt říkám, že se to po.ere všechno a on že ne. No to budou zas nervy :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.9.16 22:31
@Lima69 píše:
a co zdravíčko :nevim: je všechno v pořádku jak má :D

jako jestli já jsem zdravej?,to jako by nám bylo šede :mrgreen: :mrgreen: jo jsem, akorát po čtyřicíctcen se tam něco objeví :oops: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.9.16 22:32
@ontario7 píše:
v kaufu na záchodě taky, tak mu řekni jen at se snaží tě neoplodnit znovu, třeba na to uslyší :mrgreen:

hele bez gumy na to neslyšíme ani jeden a venku prší jak kráva, auto daleko atd.. No prostě nic nebude :think: :lol: jen samosex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
17.9.16 22:32
@Ginuš píše:
hmm toho se bojím u tchánů, chlap tam chce kopnout do koupelny, já mu furt říkám, že se to po.ere všechno a on že ne. No to budou zas nervy :lol: :lol: :lol: :lol:
že já nebydlím raději v bytě :lol: měla bych to bez starostí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
17.9.16 22:33
@ontario7 píše:
jako jestli já jsem zdravej?,to jako by nám bylo šede :mrgreen: :mrgreen: jo jsem, akorát po čtyřicíctcen se tam něco objeví :oops: ;) :mrgreen:

myslela jsem ten tvůj bachorek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.9.16 22:33
@Lima69 píše: že já nebydlím raději v bytě :lol: měla bych to bez starostí :lol:

noo hele před kolaudací jsem si taky myslela, že zabiju geodeta atd. No je to někdy na palici :cert: v bytě člověk maximálně řeší kdo kdy pere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.9.16 22:35
@Lima69 píše:

bachor, kniha, čepec, slez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
@Ginuš píše:
noo hele před kolaudací jsem si taky myslela, že zabiju geodeta atd. No je to někdy na palici :cert: v bytě člověk maximálně řeší kdo kdy pere :mrgreen:

nebo kdo si uprdne na hajzlíku :lol: :lol: ale když byly děcka malé tak je barák fajn…zamkneš branku a vypustíš tu havěť na dvůr a pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
@Ginuš píše:
bachor, kniha, čepec, slez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bůůůůů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.9.16 22:36
@Ginuš píše:
hele bez gumy na to neslyšíme ani jeden a venku prší jak kráva, auto daleko atd.. No prostě nic nebude :think: :lol: jen samosex

a máš Džejára u sebe? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.9.16 22:36
@Lima69 píše:
nebo kdo si uprdne na hajzlíku :lol: :lol: ale když byly děcka malé tak je barák fajn…zamkneš branku a vypustíš tu havěť na dvůr a pohoda :mrgreen:

no jejeeeej a dam jí na krk buřta, ať si s ní psíci hrajou :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.9.16 22:37
@Lima69 píše:

jo ten je v pohodě, já snažím moc nepřepínat v kuchyni 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek