Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš píše:
jojo kolaudace proběhla, stavíme zahradní domek a stěhujeme se, ještě máme 14 dní na to![]()
![]()
tak super, to už máte taky za chvilku
v létě jsme dělala komplet novou dlažbu kolem baráku
kopli jsme do starého a začalo se všechno sypat
tak se začaly penízky navyšovat
no naposrá. í ![]()
@Ginuš píše:
na co asi… Nesmím být těhotná a 4× jsem otěhotněla ani nevim jak, takže proto… Na benzínku nejedu a chlap taky nevypadá, že by se přetrh![]()
![]()
![]()
v kaufu na záchodě taky, tak mu řekni jen at se snaží tě neoplodnit znovu, třeba na to uslyší ![]()
@ontario7 píše:
já taky![]()
to je hnus
a co zdravíčko
je všechno v pořádku jak má ![]()
@Lima69 píše:
v létě jsme dělala komplet novou dlažbu kolem barákukopli jsme do starého a začalo se všechno sypat
tak se začaly penízky navyšovat
no naposrá. í
hmm toho se bojím u tchánů, chlap tam chce kopnout do koupelny, já mu furt říkám, že se to po.ere všechno a on že ne. No to budou zas nervy
![]()
@Lima69 píše:
a co zdravíčkoje všechno v pořádku jak má
jako jestli já jsem zdravej?,to jako by nám bylo šede
jo jsem, akorát po čtyřicíctcen se tam něco objeví
![]()
@ontario7 píše:
v kaufu na záchodě taky, tak mu řekni jen at se snaží tě neoplodnit znovu, třeba na to uslyší
hele bez gumy na to neslyšíme ani jeden a venku prší jak kráva, auto daleko atd.. No prostě nic nebude
jen samosex
@Ginuš píše:že já nebydlím raději v bytě
hmm toho se bojím u tchánů, chlap tam chce kopnout do koupelny, já mu furt říkám, že se to po.ere všechno a on že ne. No to budou zas nervy![]()
![]()
![]()
@ontario7 píše:
jako jestli já jsem zdravej?,to jako by nám bylo šede![]()
jo jsem, akorát po čtyřicíctcen se tam něco objeví
![]()
![]()
myslela jsem ten tvůj bachorek ![]()
@Lima69 píše: že já nebydlím raději v bytěměla bych to bez starostí
noo hele před kolaudací jsem si taky myslela, že zabiju geodeta atd. No je to někdy na palici
v bytě člověk maximálně řeší kdo kdy pere ![]()
@Lima69 píše:
myslela jsem ten tvůj bachorek
bachor, kniha, čepec, slez
![]()
@Ginuš píše:
noo hele před kolaudací jsem si taky myslela, že zabiju geodeta atd. No je to někdy na paliciv bytě člověk maximálně řeší kdo kdy pere
nebo kdo si uprdne na hajzlíku
ale když byly děcka malé tak je barák fajn…zamkneš branku a vypustíš tu havěť na dvůr a pohoda ![]()
@Ginuš píše:
hele bez gumy na to neslyšíme ani jeden a venku prší jak kráva, auto daleko atd.. No prostě nic nebude![]()
jen samosex
a máš Džejára u sebe? ![]()
@Lima69 píše:
nebo kdo si uprdne na hajzlíku![]()
ale když byly děcka malé tak je barák fajn…zamkneš branku a vypustíš tu havěť na dvůr a pohoda
no jejeeeej a dam jí na krk buřta, ať si s ní psíci hrajou
![]()
@Lima69 píše:
myslela jsem ten tvůj bachorek
jo ten je v pohodě, já snažím moc nepřepínat v kuchyni
![]()