Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11981
18.9.16 01:21
@Ginuš píše: :lol: :lol: no vidíš jak jsi pěkně vydržel, Tě tu někdo rozpálil viď :lol:

já se rozpaluju sám nad hokejem :oops: 8o :mrgreen: a ted ty poslední tři noční byly fajn :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 01:24
@ontario7 píše:
já se rozpaluju sám nad hokejem :oops: 8o :mrgreen: a ted ty poslední tři noční byly fajn :pocitac: :pocitac:
:lol: :lol: :lol: no tý jo, hokejem jo :think: že bych taky koukla :lol: :lol: :lol: a jak ženský a syn?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.9.16 01:30
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: no tý jo, hokejem jo :think: že bych taky koukla :lol: :lol: :lol: a jak ženský a syn?

ženský jsouhodně komplovaný :mrgreen: :mrgreen: a dnes jsme byli s klučíkem na hokeji a házeli kelímkama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 01:32
@ontario7 píše: ženský jsouhodně komplovaný :mrgreen: :mrgreen: a dnes jsme byli s klučíkem na hokeji a házeli kelímkama :mrgreen: :mrgreen:
:think: myslíš komplikovaný :think: no nevím, spíš svět je komplikovanej, nad čím se zamyslím z toho vlastně může vyvstat problém :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jů tak to jste si se synkem užili :palec: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.9.16 01:36
@Ginuš píše: :think: myslíš komplikovaný :think: no nevím, spíš svět je komplikovanej, nad čím se zamyslím z toho vlastně může vyvstat problém :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jů tak to jste si se synkem užili :palec: :lol: :lol: :lol: :lol:

jo ženský jo :mrgreen: :mrgreen: člověk musí být vždy připraven :mrgreen: a ještě si myslí, že umí vařit líp než chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 01:39
@ontario7 píše:
jo ženský jo :mrgreen: :mrgreen: člověk musí být vždy připraven :mrgreen: a ještě si myslí, že umí vařit líp než chlap :mrgreen:

no tak si já nemyslím to vím :lol: :lol: :lol: :lol: néé ba néé, mužský umí vařit výborně, muj soused je geniální kuchař, být on mladší, tak mu snad dělám ženu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.9.16 01:41
@Ginuš píše:
no tak si já nemyslím to vím :lol: :lol: :lol: :lol: néé ba néé, mužský umí vařit výborně, muj soused je geniální kuchař, být on mladší, tak mu snad dělám ženu :lol: :lol: :lol:

dělá dobrej párec? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 01:43
@ontario7 píše:
dělá dobrej párec? :mrgreen:

nenene dělá vysokou gastronomickou :P a nosí ochutnávky :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.9.16 01:45
@Ginuš píše:
nenene dělá vysokou gastronomickou :P a nosí ochutnávky :dance: :dance: :dance:

kuva a není gej? :mrgreen: :mrgreen: si ho přivlastním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 01:49
@ontario7 píše:
kuva a není gej? :mrgreen: :mrgreen: si ho přivlastním :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no střídají se mu tam různé paní, asi je loví na dobré jídlo a ony se pak bojí, že přiberou a raději odchází :think: :nevim: gej to nejspíš nebude a nebo to tají
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.9.16 01:53
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no střídají se mu tam různé paní, asi je loví na dobré jídlo a ony se pak bojí, že přiberou a raději odchází :think: :nevim: gej to nejspíš nebude a nebo to tají

on loví ženský na jídlo??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 01:55
@ontario7 píše:
on loví ženský na jídlo??? :mrgreen:
:nevim: nevim na co je loví, možná má sbírku motýlů :think: mě nosí jen jídlo :lol: haraší na sousedku a furt tam lítají dvojsmysly :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.9.16 01:58
@Ginuš píše: :nevim: nevim na co je loví, možná má sbírku motýlů :think: mě nosí jen jídlo :lol: haraší na sousedku a furt tam lítají dvojsmysly :nevim:

to mám taky rád, :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.9.16 01:58
@ontario7 píše:
to mám taky rád, :oops: :mrgreen: :mrgreen:

ten dvojsmysl :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit