Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš píše:![]()
ahoooj krásko, jak je, mě to tu nějak padá
![]()
![]()
co Ti padá??
![]()
Jak je? Docela to jde..,právě prožívám deprese, že neseženu kytky do tmavé místnosti ![]()
Jinak- hrůza( víš co myslím) ![]()
@Ginuš píše:
mě všechno chcípá, kytky se mnou prostě žít nechtějí
já miluji kytky.
Ale pěstitel jsem -pokus -omyl…
![]()
@WERISKA hmm no s kytkama fakt neporadím, se mnou se prostě nekamarádí
no snad někdo poradí nějakou hezkou, ale je pravda, že naši měli něco jako dracenu v koutě a vyrostla do obřích rozměrů ![]()
@WERISKA píše:
já miluji kytky.Ale pěstitel jsem -pokus -omyl…
![]()
![]()
u mě je to vždy omyl ![]()
@Ginuš píše:
@WERISKA hmm no s kytkama fakt neporadím, se mnou se prostě nekamarádí![]()
no snad někdo poradí nějakou hezkou, ale je pravda, že naši měli něco jako dracenu v koutě a vyrostla do obřích rozměrů
tak jo, zkusím dracenu
a uvidíme.
@WERISKA píše:
tak jo, zkusím dracenu![]()
a uvidíme.
no snad jí nebude lehká zem moc brzy
![]()
@WERISKA píše:![]()
![]()
![]()
![]()
už ani tchýně nenosí kytky, vždy nějakou donesla a do měsíce jí měla zpátky na resuscitaci ![]()
@Ginuš píše:
už ani tchýně nenosí kytky, vždy nějakou donesla a do měsíce jí měla zpátky na resuscitaci
A co malá? ![]()
zlatá to tchyně
Já tchyni nemám, u nas resuscitace probíhá u mé mamky, která si občas všimne, že už asi potřebují zalít..
![]()
![]()
A co malá?
no malej rostou zoubky, za posledních 16 hodin spala hodinu a něco, jako je statečná, nějak extra nebulí, jen občas, tak mám trochu nerva, pomoct jí nemůžu a musíme čekat až se zub ukáže.
@Ginuš píše:
no malej rostou zoubky,za posledních 16 hodin spala hodinu a něco, jako je statečná, nějak extra nebulí, jen občas, tak mám trochu nerva, pomoct jí nemůžu a musíme čekat až se zub ukáže.
bože, ted jsi mi tu všechnu hrůzu připomněla
Zuby jsou prevítiJá jsem prochodila s děckem v náručí po pokoji celou noc i den atd…
no zatím je fakt hrdinka, uvidím co bude zítra.. No jednou to přijít muselo no
. A Ty jsi si to teda koukám sakra užila
![]()
@Ginuš píše:
no zatím je fakt hrdinka, uvidím co bude zítra.. No jednou to přijít muselo no. A Ty jsi si to teda koukám sakra užila
![]()
U kluka, když mu rostla stolička.. to byl nefalšovaný horor
![]()
K tomu 40 horečky ![]()
No vidíš, ted mu bude 17 let a přežila jsem to
i když jsem si tenkrát myslela, že umřu ![]()
Ale ted vážně, toto období Ti nezávidím ![]()
@WERISKA píše:
U kluka, když mu rostla stolička.. to byl nefalšovaný horor![]()
K tomu 40 horečky
No vidíš, ted mu bude 17 let a přežila jsem toi když jsem si tenkrát myslela, že umřu
Ale ted vážně, toto období Ti nezávidím
díky, no beru to tak, jak to přichází a jsem ráda, že to můžu prožít i když někdy je to teda na palici, ten pláč, kdyby člověk mohl nějak pomoct ![]()
@Ginuš píše:
díky, no beru to tak, jak to přichází a jsem ráda, že to můžu prožít i když někdy je to teda na palici, ten pláč, kdyby člověk mohl nějak pomoct
přesně tak.. vždy si říkám, at tu bolest ( nemoc) mám raději já, at je dětem zase dobře
![]()
Nejhorší na tom je ta bezmoc
![]()