Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
18.9.16 20:03
@Ginuš píše: :mavam: :mavam: ahoooj krásko, jak je, mě to tu nějak padá :zed: :zed: :zed:

co Ti padá?? 8o :lol:

Jak je? Docela to jde..,právě prožívám deprese, že neseženu kytky do tmavé místnosti :lol:

Jinak- hrůza( víš co myslím) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
18.9.16 20:04
@Ginuš píše:
mě všechno chcípá, kytky se mnou prostě žít nechtějí :nevim:

já miluji kytky. :* Ale pěstitel jsem -pokus -omyl… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 20:06

@WERISKA hmm no s kytkama fakt neporadím, se mnou se prostě nekamarádí :nevim: :zed: no snad někdo poradí nějakou hezkou, ale je pravda, že naši měli něco jako dracenu v koutě a vyrostla do obřích rozměrů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 20:08
@WERISKA píše:
já miluji kytky. :* Ale pěstitel jsem -pokus -omyl… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

u mě je to vždy omyl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
18.9.16 20:11
@Ginuš píše:
@WERISKA hmm no s kytkama fakt neporadím, se mnou se prostě nekamarádí :nevim: :zed: no snad někdo poradí nějakou hezkou, ale je pravda, že naši měli něco jako dracenu v koutě a vyrostla do obřích rozměrů :think:

tak jo, zkusím dracenu :think: :lol: a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
18.9.16 20:11
@Ginuš píše:
u mě je to vždy omyl :?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 20:12
@WERISKA píše:
tak jo, zkusím dracenu :think: :lol: a uvidíme.

no snad jí nebude lehká zem moc brzy :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 20:16
@WERISKA píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

už ani tchýně nenosí kytky, vždy nějakou donesla a do měsíce jí měla zpátky na resuscitaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
18.9.16 20:20
@Ginuš píše:
už ani tchýně nenosí kytky, vždy nějakou donesla a do měsíce jí měla zpátky na resuscitaci :mrgreen:
:lol: :lol: zlatá to tchyně :lol: Já tchyni nemám, u nas resuscitace probíhá u mé mamky, která si občas všimne, že už asi potřebují zalít.. 8o :mrgreen: :mrgreen:

A co malá? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 20:23
@WERISKA píše: :lol: :lol: zlatá to tchyně :lol: Já tchyni nemám, u nas resuscitace probíhá u mé mamky, která si občas všimne, že už asi potřebují zalít.. 8o :mrgreen: :mrgreen:A co malá? :hug:

no malej rostou zoubky, za posledních 16 hodin spala hodinu a něco, jako je statečná, nějak extra nebulí, jen občas, tak mám trochu nerva, pomoct jí nemůžu a musíme čekat až se zub ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
18.9.16 20:28
@Ginuš píše:
no malej rostou zoubky,za posledních 16 hodin spala hodinu a něco, jako je statečná, nějak extra nebulí, jen občas, tak mám trochu nerva, pomoct jí nemůžu a musíme čekat až se zub ukáže.
:? :? bože, ted jsi mi tu všechnu hrůzu připomněla :roll:
Zuby jsou prevíti :pocitac: Já jsem prochodila s děckem v náručí po pokoji celou noc i den atd…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 20:30
@WERISKA píše: :? :? bože, ted jsi mi tu všechnu hrůzu připomněla :roll:
Zuby jsou prevíti :pocitac: Já jsem prochodila s děckem v náručí po pokoji celou noc i den atd…

no zatím je fakt hrdinka, uvidím co bude zítra.. No jednou to přijít muselo no :roll:. A Ty jsi si to teda koukám sakra užila 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
18.9.16 20:37
@Ginuš píše:
no zatím je fakt hrdinka, uvidím co bude zítra.. No jednou to přijít muselo no :roll:. A Ty jsi si to teda koukám sakra užila 8o :?

U kluka, když mu rostla stolička.. to byl nefalšovaný horor :pocitac: :pocitac:
K tomu 40 horečky :zed:
No vidíš, ted mu bude 17 let a přežila jsem to :lol: i když jsem si tenkrát myslela, že umřu :mrgreen:
Ale ted vážně, toto období Ti nezávidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.9.16 20:40
@WERISKA píše:
U kluka, když mu rostla stolička.. to byl nefalšovaný horor :pocitac: :pocitac:
K tomu 40 horečky :zed:
No vidíš, ted mu bude 17 let a přežila jsem to :lol: i když jsem si tenkrát myslela, že umřu :mrgreen:
Ale ted vážně, toto období Ti nezávidím :hug:

díky, no beru to tak, jak to přichází a jsem ráda, že to můžu prožít i když někdy je to teda na palici, ten pláč, kdyby člověk mohl nějak pomoct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
18.9.16 20:42
@Ginuš píše:
díky, no beru to tak, jak to přichází a jsem ráda, že to můžu prožít i když někdy je to teda na palici, ten pláč, kdyby člověk mohl nějak pomoct :roll:

přesně tak.. vždy si říkám, at tu bolest ( nemoc) mám raději já, at je dětem zase dobře :hug: :hug:
Nejhorší na tom je ta bezmoc :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria