Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
to stejné od chlapa. Pokud nebude ženu zanedbávat a to čímkoliv, tato obava ze strany ženy nepadne. Apropo, kolik žen si myslí, že jsou jim muži věrní a není to pravda.
no asi jich je hodně ![]()
@Lima69 píše:
no já ho přes ten dým co jsem vypouštěla neviděla
jsi byla jak komín ![]()
@opozice píše:
to stejné od chlapa. Pokud nebude ženu zanedbávat a to čímkoliv, tato obava ze strany ženy nepadne. Apropo, kolik žen si myslí, že jsou jim muži věrní a není to pravda.
lepší nevědět.
@Lima69 Je tady ještě nějaká zajímavá diskuze? Holka mi chrupe, tak mám čas ![]()
@WERISKA píše:
@Lima69 Je tady ještě nějaká zajímavá diskuze? Holka mi chrupe, tak mám čas
se ptáš mě co tu skoro už vůbec nechodí?? ![]()
@WERISKA píše:
lepší nevědět.
někdo začne zahýbat v raním věku a na stáří se může uklidnit a není věrnější osoby. Nebo obráceně. Za mladších let je věrnost nade vše, potom se něco obrátí a ve starším věku si užívá.
@Lima69 píše:
Kafééé
už mám po kaféééé, teď si říkám, o půl desáté jsem umyl auto, přes den zase jako kominík a teď sucho. Proč to nemohlo tak být od rána. ![]()
@opozice píše:
někdo začne zahýbat v raním věku a na stáří se může uklidnit a není věrnější osoby. Nebo obráceně. Za mladších let je věrnost nade vše, potom se něco obrátí a ve starším věku si užívá.
Tak to shrneme, že věrnost není a nebude ![]()
@opozice píše:
už mám po kaféééé, teď si říkám, o půl desáté jsem umyl auto, přes den zase jako kominík a teď sucho. Proč to nemohlo tak být od rána.
my máme černé auto ale přes zimu má barvu šedi ![]()
tak jsem vedle s chlapa udělala teplouše
četls to