Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20677
25.2.17 21:22
@ontario7 píše:
70procent je jídlo acvičení ten zbytek, vždcky :mrgreen: :lol: :hug:

svatá pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.2.17 21:27
@Lima69 píše:
:nevim: jídlo jsem jela 5 měsíců a nic :zed: :zed: :zed: :zed: vážení jídla, hlídání složení a prostě nic :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 21:29
@Lima69 píše:

taky jsem chvilku cvičil :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
25.2.17 21:30
@Ginuš píše: :nevim: jídlo jsem jela 5 měsíců a nic :zed: :zed: :zed: :zed: vážení jídla, hlídání složení a prostě nic :zed: :zed: :zed:

jenže to ti taky musí někdo správně nastavit :nevim: nevíš přesně čeho a kolik máš jíst :nevim: někdo to omezí a měl by jíst víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
25.2.17 21:31
@ontario7 píše:
taky jsem chvilku cvičil :mrgreen: :dance:

a kolik si shodil :nevim: nebo koho z postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Lima69 píše:
jenže to ti taky musí někdo správně nastavit :nevim: nevíš přesně čeho a kolik máš jíst :nevim: někdo to omezí a měl by jíst víc :nevim:

měla jsem to od dr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
@Ginuš píše: :nevim: jídlo jsem jela 5 měsíců a nic :zed: :zed: :zed: :zed: vážení jídla, hlídání složení a prostě nic :zed: :zed: :zed:

já teda nevím, ale asi to hledání z netu není to pravý, měla by jsi se zeptat opravdu odborníka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
25.2.17 21:33
@Ginuš píše:
měla jsem to od dr :roll:

tak to je divné :think: a nezadržuješ vodu v těle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.2.17 21:33
@ontario7 píše:
já teda nevím, ale asi to hledání z netu není to pravý, měla by jsi se zeptat opravdu odborníka ;)

8o však mi to dělala dr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
25.2.17 21:35
@Ginuš píše:

a byla to nějaká nutriční poradkyně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 21:36
@Ginuš píše:

tak ji nebo ho vyměn, je to jen o kaloriíjích a k tomu trochu pohybu, ale funguje to na sto procent zákonitě, je to o té energii, co vydáváš a příjimáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.2.17 21:36
@Lima69 píše:
tak to je divné :think: a nezadržuješ vodu v těle :nevim:

s vodou byl problém hned po porodu. Dr radila víc pít. Jako jediné co se zlepšilo je krevní obraz, kterej byl fakt hnus, tak aspoň to a po cvičení se teda cítím líp i když mám nahoře 2kg :roll: což prej někdo tak má a hubne třebas až po 1,5 měsíci :think: no za 3 měsíce uvidím, jsem ochotná to řešit i s Havlíčkem no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 21:37
@Ginuš píše:
s vodou byl problém hned po porodu. Dr radila víc pít. Jako jediné co se zlepšilo je krevní obraz, kterej byl fakt hnus, tak aspoň to a po cvičení se teda cítím líp i když mám nahoře 2kg :roll: což prej někdo tak má a hubne třebas až po 1,5 měsíci :think: no za 3 měsíce uvidím, jsem ochotná to řešit i s Havlíčkem no :oops:

to stojí 6tku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
25.2.17 21:38
@Ginuš píše:
s vodou byl problém hned po porodu. Dr radila víc pít. Jako jediné co se zlepšilo je krevní obraz, kterej byl fakt hnus, tak aspoň to a po cvičení se teda cítím líp i když mám nahoře 2kg :roll: což prej někdo tak má a hubne třebas až po 1,5 měsíci :think: no za 3 měsíce uvidím, jsem ochotná to řešit i s Havlíčkem no :oops:

ty máš teda známosti 8o :lol: ale však jo třeba pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.2.17 21:39
@ontario7 píše:
tak ji nebo ho vyměn, je to jen o kaloriíjích a k tomu trochu pohybu, ale funguje to na sto procent zákonitě, je to o té energii, co vydáváš a příjimáš ;)

hele vím o čem je hubnutí kalorie, složení jídla atd vše bylo pod dozorem, dřív jsem takhle hubla normálně, teď ne. Pokud tohle řeknou 2 dr a i člověk co chodí cvičit, tak to nebude o výměně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí