Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavlos-Grey píše:
Ne, to tím nebude. Hele tak to rozproudíme sami ne? Tak co, jak jsi na tom vzhledem k tématu?![]()
![]()
@Ginuš píše:jaro na mě vlezlo snad už v únoru a né a né ho setřást. Ve fitku si přijdu jak uslintaná 16náctka
a co ty?
Já jsem na tom celej rok stejně. Ve fitku koukám po uslintaných šestnáctkách ![]()
@Pavlos-Grey píše:
Já jsem na tom celej rok stejně. Ve fitku koukám po uslintaných šestnáctkách
noo tak fitko máme společné
úplně se děsím léta
všude samá odhalená kůže ![]()
@Ginuš píše:
noo tak fitko máme společné![]()
![]()
![]()
úplně se děsím léta
![]()
všude samá odhalená kůže
No tak pro Tebe to nebude takovej problém. Na nás je silnější soustředění na jisté partie opačných pohlavích výrazně poznat. Zase na našich jistých partiích ![]()
@Pavlos-Grey píše:
No tak pro Tebe to nebude takovej problém. Na nás je silnější soustředění na jisté partie opačných pohlavích výrazně poznat. Zase na našich jistých partiích
@Ginuš píše:![]()
![]()
![]()
no abych nebyla jak hlemýžď
![]()
![]()
Si řkíkám, že třeba na štěrku, to bys musela trpět co? ![]()
@Ginuš píše:jak pro koho
![]()
![]()
Uznávám, že jistý povrchy nejsou uplně ideální, ale zase třeba cestou z kopce po rovný asfaltce se parádně svezeš ![]()
@Ginuš píše:![]()
![]()
no ty máš teda představy
![]()
![]()
Hned jsem je zahnal, neboj. Už to bolet nebude ![]()
@Pavlos-Grey píše:
Uznávám, že jistý povrchy nejsou uplně ideální, ale zase třeba cestou z kopce po rovný asfaltce se parádně svezeš
no to jo, hele normálně jsem tohle chtěla taky napsat a štěstí, že v zimě když mrzne jsou lidi zahalení
jauvajs ![]()
@Ginuš píše:
no to jo, hele normálně jsem tohle chtěla taky napsat a štěstí, že v zimě když mrzne jsou lidi zahaleníjauvajs
Hele to bolí i mě!!! ![]()
@Ginuš píše:
no to jo, hele normálně jsem tohle chtěla taky napsat a štěstí, že v zimě když mrzne jsou lidi zahaleníjauvajs
Na druhou stranu v zimě když jsou všichni zahalení tak k hlemýžďování nedojde. Leda ve fitku, a tam se to mezi těma hnusnýma skvrnama od potu schová
Fuj, někdy jsem hnusnej i sám sobě normálně ![]()