Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
12.5.17 00:24
@Pavlos-Grey píše:
Ne, to tím nebude. Hele tak to rozproudíme sami ne? Tak co, jak jsi na tom vzhledem k tématu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: jaro na mě vlezlo snad už v únoru a né a né ho setřást. Ve fitku si přijdu jak uslintaná 16náctka :mrgreen: a co ty? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
12.5.17 00:25
@Ginuš píše: :lol: jaro na mě vlezlo snad už v únoru a né a né ho setřást. Ve fitku si přijdu jak uslintaná 16náctka :mrgreen: a co ty? :think:

Já jsem na tom celej rok stejně. Ve fitku koukám po uslintaných šestnáctkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.5.17 00:27
@Pavlos-Grey píše:
Já jsem na tom celej rok stejně. Ve fitku koukám po uslintaných šestnáctkách :mrgreen:

noo tak fitko máme společné :palec: :lol: :lol: :lol: úplně se děsím léta 8o 8o všude samá odhalená kůže :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
12.5.17 00:29
@Ginuš píše:
noo tak fitko máme společné :palec: :lol: :lol: :lol: úplně se děsím léta 8o 8o všude samá odhalená kůže :oops:

No tak pro Tebe to nebude takovej problém. Na nás je silnější soustředění na jisté partie opačných pohlavích výrazně poznat. Zase na našich jistých partiích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.5.17 00:30
@Pavlos-Grey píše:
No tak pro Tebe to nebude takovej problém. Na nás je silnější soustředění na jisté partie opačných pohlavích výrazně poznat. Zase na našich jistých partiích :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: no abych nebyla jak hlemýžď :lol: :lol: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
12.5.17 00:32
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: :lol: no abych nebyla jak hlemýžď :lol: :lol: :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to jsi mě dostala, ta představa je dokonalá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
12.5.17 00:33
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: :lol: no abych nebyla jak hlemýžď :lol: :lol: :think:

Si řkíkám, že třeba na štěrku, to bys musela trpět co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.5.17 00:33
@Pavlos-Grey píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to jsi mě dostala, ta představa je dokonalá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:roll: jak pro koho :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
12.5.17 00:34
@Ginuš píše: :roll: jak pro koho :lol: :lol: :lol:

Uznávám, že jistý povrchy nejsou uplně ideální, ale zase třeba cestou z kopce po rovný asfaltce se parádně svezeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.5.17 00:35
@Pavlos-Grey píše:
Si řkíkám, že třeba na štěrku, to bys musela trpět co? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: no ty máš teda představy 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
12.5.17 00:36
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: no ty máš teda představy 8o 8o 8o

Hned jsem je zahnal, neboj. Už to bolet nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.5.17 00:36
@Pavlos-Grey píše:
Uznávám, že jistý povrchy nejsou uplně ideální, ale zase třeba cestou z kopce po rovný asfaltce se parádně svezeš :mrgreen:

no to jo, hele normálně jsem tohle chtěla taky napsat a štěstí, že v zimě když mrzne jsou lidi zahalení :mrgreen: jauvajs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
12.5.17 00:37
@Ginuš píše:
no to jo, hele normálně jsem tohle chtěla taky napsat a štěstí, že v zimě když mrzne jsou lidi zahalení :mrgreen: jauvajs :mrgreen:

Hele to bolí i mě!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
12.5.17 00:39
@Ginuš píše:
no to jo, hele normálně jsem tohle chtěla taky napsat a štěstí, že v zimě když mrzne jsou lidi zahalení :mrgreen: jauvajs :mrgreen:

Na druhou stranu v zimě když jsou všichni zahalení tak k hlemýžďování nedojde. Leda ve fitku, a tam se to mezi těma hnusnýma skvrnama od potu schová ;) Fuj, někdy jsem hnusnej i sám sobě normálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.5.17 00:39
@Pavlos-Grey píše:
Hele to bolí i mě!!! :mrgreen:
:roll: :roll: chjo musim letět, mláděti rostou zuby :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak pěknou noc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí