Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čauvejs prsatice, dnes se mi nějak motá hlava a vidím dvojmo
neměl bych se přepínat, diagnoza zní
![]()
@Pavlos-Grey píše:
Je to o tom pocitu z nakupování, že? Je to divný, ale znám to taky.
no tak ráda nakupuju pro mládě, je to hrůza, tolik krásných věcí
@Ginuš píše:
no tak ráda nakupuju pro mládě, je to hrůza, tolik krásných věcí
V pohodě, já taky děckám kupuju hovadiny, když se mi líbí. Sice ne oblečení, ale jiný ptákoviny. No a ani náš kocour nepřichází zkrátka ![]()
@Pavlos-Grey píše:
V pohodě, já taky děckám kupuju hovadiny, když se mi líbí. Sice ne oblečení, ale jiný ptákoviny. No a ani náš kocour nepřichází zkrátka
@Ginuš píše:![]()
tak ráda dělám radost
Jo radost se dělá snadno, horší, když ji někdo chce udělat mně. Když se ptají děcka na dárek tak chci ať napíšou příběh, nebo něco namalujou, to je super, ale když mám dostat dárek třeba od rodiny, začíná ten správnej boj ![]()
@Ginuš píše:
@Pavlos-Grey jojo mám to stejně, nikdy nevím co chci![]()
![]()
![]()
Tak to já zas vím přesně. Posledně jsem požadoval Turínský plátno, tak jsem dostal prostěradlo s nápisem Made in Turín
Předtím zase Thorovo kladivo, a dostal jsem kladivo přivařený k plechovýmu stolku s poznámkou že nejsem hoden
Mám kreativní rodinu a kamarády ![]()
@Pavlos-Grey píše:
Tak to já zas vím přesně. Posledně jsem požadoval Turínský plátno, tak jsem dostal prostěradlo s nápisem Made in TurínPředtím zase Thorovo kladivo, a dostal jsem kladivo přivařený k plechovýmu stolku s poznámkou že nejsem hoden
Mám kreativní rodinu a kamarády
@Ginuš píše:![]()
![]()
![]()
![]()
tak to je dobrý
Tak si taky přej něco. Třeba Svatej grál, nebo Excalibur, uvidíš co Ti vymyslej ![]()