Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
Kdo je sakra Pavla?
Jedna, kterou mi Klopotková slíbila na Silvestra. Ale slíbené platí sto let. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Pak asi holky někde bloudíte, protože u mě se žádná už dlouho neobjevila
Jsme zaneprazdneny jinde ![]()
@mrav píše:
Jedna, kterou mi Klopotková slíbila na Silvestra. Ale slíbené platí sto let.
A uvedla i rok? Aby ti nedorazila za dvacet let nějaká fosilie a nedožadovala se sexu ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A uvedla i rok? Aby ti nedorazila za dvacet let nějaká fosilie a nedožadovala se sexu
To uz dorazi rovnou Klopotkova ![]()
@joy.division.control píše:
Jsme zaneprazdneny jinde
Takže vy si vyšuk.váte jinde a já abych sušil hubu (teda párek). Ještě že jsem katolický hoch a sex provozuji jen pro potěšení dam v rámci pomoci blížnímu svému ![]()
Dneska dávali na déčku upoutávku na pořad „neuvěřitelné možnosti“ nebo tak nějak. A já říkám, cože jaký pořad „neuvěřitelné neřesti“?. A můj doma zvedl oči v sloup, prý na co já jen myslím 😄 😄 😄
@Prof. Farnsworth píše:
Takže vy si vyšuk.váte jinde a já abych sušil hubu (teda párek). Ještě že jsem katolický hoch a sex provozuji jen pro potěšení dam v rámci pomoci blížnímu svému
A existujes tedy vůbec realne? Jses nakej virtualni
![]()
To uz dorazi rovnou Klopotkova
Ta by mu ho urvala, pytel vyprázdnila tak, že by se mu z něj prášilo a ještě ho ojela ze zadu
Tý holky se děsím tak, až mě to určitým uchylným způsobem přitahuje ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ta by mu ho urvala, pytel vyprázdnila tak, že by se mu z něj prášilo a ještě ho ojela ze zaduTý holky se děsím tak, až mě to určitým uchylným způsobem přitahuje
Ze zadu bychom si to dali hned na začátku.
![]()
@mrav píše:
Ze zadu bychom si to dali hned na začátku.![]()
Abys nebyl překvapenej až ti bude při tom dejchat na záda ![]()
A existujes tedy vůbec realne? Jses nakej virtualni![]()
Já jsem reálnej, nikdo na světě nemá takovou fantazii, aby vymyslel takovýho kok.ta jako jsem já ![]()
@Mango_Lassi píše:
Dneska dávali na déčku upoutávku na pořad „neuvěřitelné možnosti“ nebo tak nějak. A já říkám, cože jaký pořad „neuvěřitelné neřesti“?. A můj doma zvedl oči v sloup, prý na co já jen myslím 😄 😄 😄
Novy zabavny porad pro deti
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ta by mu ho urvala, pytel vyprázdnila tak, že by se mu z něj prášilo a ještě ho ojela ze zaduTý holky se děsím tak, až mě to určitým uchylným způsobem přitahuje
Normal
neboj
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já jsem reálnej, nikdo na světě nemá takovou fantazii, aby vymyslel takovýho kok.ta jako jsem já
@Prof. Farnsworth
tečou mi slzy
bacha na Klopotkovou, ta tě najde i 100 metrů pod zemí a přefikne už jen kvůli těm komentářům