Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:ahoj všichniHele my máme kroj taky. Jeden mám schovaný po babičce.
Ahoj a omluva - opravdu jsem to nevěděl. ![]()
@mrav se neomlouvej, moravské kroje jsou známé, protože jsou mnohem zdobnější a na pohled hezčí než ty z jiných částí republiky
A jak je u vás? Tady mrzne a po ránu je to malebné jako v pohádce Mrazík.
@divine woman píše:
@mrav se neomlouvej, moravské kroje jsou známé, protože jsou mnohem zdobnější a na pohled hezčí než ty z jiných částí republikyA jak je u vás? Tady mrzne a po ránu je to malebné jako v pohádce Mrazík.
Málo sněhu. V pondělí sněžilo, už to slézá. Ale i přesto Anička s dětma ve školce stavěla sněhuláka.
![]()
@mrav Sněhuláka si postavilo i jedno mé dítě
a taky se tu dá konečně bruslit
![]()
@divine woman píše: Čau nadrženci, kde se flákáte?
Tady jsem. A kde mám tu babu?
![]()
@mrav píše:
Tady jsem. A kde mám tu babu?![]()
Tady. Tohle se mi objevilo jako reklama. Musíš kliknout na tlačítko „Tu chci“ a oni ti ji doručí až domů ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tady. Tohle se mi objevilo jako reklama. Musíš kliknout na tlačítko „Tu chci“ a oni ti ji doručí až domů
Až to zjistí manželka… máte linku na Dr. Bohdana Pomahače ? ![]()
ahoj, já vztah třeba mám ale partner je pracovně vytížený.. nemá takové potřeby jako já.. když jsem byla sama taky jsem to nevydržela.. můj recept je jednoduchý kup si hračky
@Prof. Farnsworth píše:
Tady. Tohle se mi objevilo jako reklama. Musíš kliknout na tlačítko „Tu chci“ a oni ti ji doručí až domů
a to je ta cinska, silikonova s umelou vaginou a umelou inteligenci?
@Pesimistaa píše:
Ta je pro mě.
Nedám!!!
![]()
@Saxána 35 píše:
ahoj, já vztah třeba mám ale partner je pracovně vytížený.. nemá takové potřeby jako já.. když jsem byla sama taky jsem to nevydržela.. můj recept je jednoduchý kup si hračky
vy, zenske, vy to mate jednoduche, nabidka „hracek“ je prepestra,
je to jednoduche, valecek ze silikonu, pripadne motorek a zenka je sedmem nebi,
u chlapu to zatim nejak moc nefunguje, abych rekl prevdu, neumim si predstavit, delat ty smesne trhave pohyby na nejakem silikonovem odlitku,
u samohony bych mel starch, ze si neuhonim ptaka, ale tenisovy loket,
takze zustavam zasadne u klasiky, jako za neandrtalcu,
@mrav píše:
Ta je pro mě.Nedám!!!
![]()
nechej si ji, z me strany ti nehrozi konkurence,
ja jsme pouze na prave, nefalsovane masicko, viz vyse
@Pesimistaa píše:… a máte to zadarmo ?