Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
10.7.19 08:34
@divine woman píše:
@opozice Tak v malých to dáš, ne? Byla jsem v novém minipivovaru, tak jsme chtěli ochutnat celou nabídku :mrgreen:

ochutnávky jsou ve dvoudecku, myslím. Před týdnem měla firma v malém pivcu nějakou poradu, tak se tomu nějak říká :mrgreen: a byl jsem pozván. Vařili osm druhů piv a tak byla taková malá degustace, včetně uzených žeber. No paráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.7.19 08:37

@opozice Tak sis užil. Včera to nebylo špatný, ale já mám nejraději stejně Plzeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
10.7.19 08:40
@divine woman píše:
@opozice Tak sis užil. Včera to nebylo špatný, ale já mám nejraději stejně Plzeň.

Pivař nejsem, takže zase tak moc vybíravý nejsem. Jen nesnáším piva se sladkým nádechem. Třeba jsem koštnul Dudáka, no to je děs na chuť. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.7.19 08:42

@opozice Já mám ráda hořká piva. Plzeň a Holbu. A taky IPA není špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
10.7.19 08:44
@divine woman píše:

seš moje. Já taky hořká, IPA, to neznám, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.7.19 08:48

@opozice Koukni v Tescu, tam to mívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
10.7.19 09:30
@opozice píše:
to seš dobrá, to já tam nasoukám trojku a hotovo, už není kam to dát. ;)

Takz dám pod kůži tak maximálně 3 promile, víc už se tam nevejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
10.7.19 09:37
@divine woman píše:

Tak je sladký a sladký. Třeba nasládlýho Kelta, kterej se táhne do krku jako z paty nataženej chrchel, to dám jeden s krajním sebezapřením a musí bejt vychlazenej, jinak mám regulérní nauseu.
Na chuť jsou dobrý piva plzeňskýho typu - hořký, málo alkoholu. Naopak, když cci večer posedět a trochu popít, tak mi vyhovujou spíš piva západní - málo pěny, málo bublin, víc alkoholu, sladší, třeba heineken, nebo licenční stella.
Problém malejch pivovarů je v tom, že jak se snažej zaujmout, tak vařej různý nefiltrovaný speciály, kvasnice a podobný sr. čky a vzhledem k tomu, že to neuměj dlouhodobě udržet v kvalitě, tak se z toho ledatak poto a bolí hlava. Jedno z piv, co mi ale docela chybí je Velvet.
Věci jako ovocný hoegaarden se dá tak jedno a pak zase zpátky ke klasice.
Taky nejsem žádněj extra pivní znalec, jen to dělím na chutná/nechutná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.7.19 09:46

@Chauvinist jsi mi úplně připomněl mladá léta na gymplu, jsme chodily s kámoškou na Velveta, Kelta nebo na Stellu. :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
10.7.19 09:53
@Tinuvien píše:
@Chauvinist jsi mi úplně připomněl mladá léta na gymplu, jsme chodily s kámoškou na Velveta, Kelta nebo na Stellu. :srdce: :D

Fuj, tys pila Kelta? Tak to ode mě nejmíň na délku pádla, teda :jazyk: :mrgreen:
Ale jo, někdo z tý pubertury ani nevypadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.7.19 09:55
@Chauvinist píše:
Fuj, tys pila Kelta? Tak to ode mě nejmíň na délku pádla, teda :jazyk: :mrgreen:
Ale jo, někdo z tý pubertury ani nevypadne :)

Jo, pila. :mrgreen: Už jsem ho hodně dlouho neměla. Hlavně si s kámoškou vždycky říkáme, jak nám to vlastně mohli prodat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chodily jsme tak od kvarty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
10.7.19 10:30

Tak tehdá se s tím tolik neblblo a neřešilo se to. Piváka sme kupovali už na základce, na střední už ve druháku někteří chlastali ve velkým a bylo to prostě tolerované (a nikdo jako alkáč neskončil). Navíc pivo bylo zdaleka to nejlevnější, co se dalo koupit - půllitr braníka za 8, bonaqua 0.3 za 16 :nevim:
Teď už se tím, že za večer dokážeš ohřát a prolejt pisoárem 15kousků moc chlubit nedá a vzhledem k ceně, buzeraci a obecně změně přístupu piváci vycházej z módy a nahrazujou je jiný věci. To je prostě vývoj :) Sice si úplně nemyslím, že preference vína (a chlastu na něm založeným) a tvrdýho před pivákama je správná cesta, ale je to prostě tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.7.19 12:17

@Chauvinist Ty jsi nějaké mláďátko, já pamatuju vstup na zábavu za 20 a pivo desítku za 2.50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21074
10.7.19 12:34

Desítka byla za 1,40 Kčs - normálně v hospodě. Zábavy asi dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.7.19 12:38

@KalamityJohn :mavam: čau chlape, jak jde život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí