Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@Tinuvien @mrav @Lima69![]()
hezké odpoledne. Na dovolenou jsem měla fakt štěstí, bylo azuro celý týden a pak přišly bouřky a spousta lidí odjela domů předčasně. Houby jsem zatím nevypátrala, ale prší, tak je dobrá šance, že do týdne budou. Zatím asi budu zavařovat meruňky.
Hola, jo taky sme měli ten první týden kliku. Ráno a večer úplně klidná hladina, přes den to dávalo klidně 8 uzlů
Bouřku sme chytli na odchodu jen u šibeniku cestou do Skradinu, ale byla na ústupu a kromě pár kapek se nás nedotkla ![]()
A když sme odjeli, tak hned v neděli bouřka, co tam potopila asi 20 lodí jen v oblasti
A od tý doby déšť, kroupy, vítr, zima. To byla zase letos prozřetelnost ![]()
@Chauvinist
jsme hatl klikaři, já si dneska vyžrala dojížděcí kolonu při cestě za kámoškou
![]()
@divine woman píše:
@Chauvinistjsme hatl klikaři, já si dneska vyžrala dojížděcí kolonu při cestě za kámoškou
![]()
Dojíždějící kolonu? Já byl dneska na cestách a vracel se večer a nebyl to žádnej extrém
![]()
Kde žes to byla, někde u šibeniku vlastně? Když sme kotvili v Primošteni, tak sem si řikál, že ti napíšu, jestli nechces vzít jen jeden díl dvoudílných plavek a přijít se svézt ![]()
@Chauvinist Jo, u Šibeniku. A moje prsa by se na tvou vetchou bárku určitě nevešla ![]()
@divine woman píše:
@Chauvinist Jo, u Šibeniku. A moje prsa by se na tvou vetchou bárku určitě nevešla
Já bych to zkusil. Měli jsme tentokrát velkou loď
![]()
@Chauvinist Teď už to stejně nevyřešíme, leda že by ses proháněl na své jachtě po Lipně. ![]()
@divine woman píše:
@Chauvinist Teď už to stejně nevyřešíme, leda že by ses proháněl na své jachtě po Lipně.
Za 3 neděle
![]()
@divine woman píše:
@Chauvinisttak to se možná fakt potkáme
Tak uvidíme. Dáme tvým prsou šanci se blýsknout
![]()
@divine woman píše:
Hezké pondělní dopoledne
Krásný pondělní podvečer
![]()
@divine woman píše:
@mrav Čau mravíku, jak ti dupou králíci?
Včera jsem usnul u televize a teď po odpolední kávičce jdem za chvilku s Aničkou na zmrzlinku.
![]()