Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky tak já taky měla nadstandart a spokojenost, byla jsem ráda sama, hned jak jsem nasoupila tak se mě sestra zeptala jestli ho chci, máš svůj klid, malou jsem měla hodnou takže by mi spíš vadili ostatní mimča
nic proti ale z ostatních pokojů šel pláč i v noci a to bych se asi nevyspala
takže jsem byla ráda měla jsem s malou klídek a mohla se s ní mazlit a návštěvy ostatních by mi asi taky vadili
a moje návštěvy mohli přijít kdy chtěli takže já si nemůžu stěžovat mám radši svoje soukromí sice jsem platila dvojnásob ale za těch pár dní vůbec neva ![]()
Měla jsem a rozhodně bych ho chtěla znovu.Měla jsem pokoj sama pro sebe a vlastní koupelnu.Navíc to měli v porodnici tak, že na nadstandart můhou návštěvy pořád, takže jsme tam měli tatínka skoro celý den
Jinak tam byl pokoj pro dva a pokoj po šesti a se sprchou na chodbě ![]()
taky jsem měla nadstandard a příště ho chci zase, pohoda, soukromí, klid, neomezené návštěvy, tatínek s námi celou dobu i přespával, což bylo super, moje WC i koupelna, jsem na to háklivá a taky TV
monitor dechu pro mimino a i lepší postýlka, jedna z nejlepších investic mého života ![]()
Já bych zase nechtěla být sama na pokoji ani hodinu. Byly jsme tam tři a bylo to super. Měla jsem si s kým povídat, vyměňovat zkušenosti a od jedné maminky jsme tahaly rozumy, měla druhé dítko. Jednu noc jsem tam zůstala sama, holky už šly domů, a bylo to příšerné. Takže za mě nee. Ale kopulenu a wc jsme měly na pokoji pro sebe, návštěvy mi nevadily, většinou stejně byly na chodbě v „klubovně“, kde byly pohodlné křesla a stolky.
tak u nás návštěvy na stand.pokoje v porodnici nesměly, právě kvůli zachování soukromí, jen při odchodu domů může doprovod vyzvednout maminku na pokoji
Měla jsem a chci rozhodně znova, nejvíc jsem ocenila sociální zařízení sama pro sebe, klid a to že mohly návštěvy přijít kdykoliv. Je to asi i o povaze člověka, já jsem spíš introvert, takže velká spokojenost. Večer mimčo chrupalo a já čučela na tv
Ty 2000.- mi za to stály, kdyby se pobyt náhodou prodloužil, není problém přejít na norm. pokoj z důvodu financí. Navíc u nás teď zrušili poplatek za otce u porodu, takže ušetřím i na tom a nadstandard si dopřeju, doufám, že bude volno.
Měla jsem a nelituju, naopak všem doporučuju
Měla jsem svůj klid, WC a sprchu jsem měla jen sama pro sebe. Mohla jsem větrat bradavky
kdykoliv a nikdo mi na ně nekoukal. „Ňuňala“ a šišlala jsem si na své miminko, jak jsem jen chtěla a nikdo z vedlejší postele na mě nekoukal jak na magora
Taky když mi prcka odvezli na „solárko“ a já celé dny probrečela, měla jsem od všech pokoj a nemusela jsem se zpovídat. Návštěvy byly neomezené, což manželovi a babičce vyhovovalo maximálně. A hlavně když jsem narazila na normálním pokoji na ne zrovna přívětivou spolubydlící, byl pro mě nadstandart vysvobození ![]()
Kvůli prckově žloutence jsme byli v nemocnici o 4 dny déle, takže se nám pobyt v porodnici změnil na dovolenou (aspoň z finančního hlediska
), ale přesto toho vůůůbec nelituju. Za ten klídeček to stálo ![]()
Já nadstandard neměla a nelituju… jednak jsem se alespoň v porodnici neukousala nudou a jednak mi těch 1000,– na noc přišlo trochu dost ![]()
Jinak standard byl třílůžkový a sprchu (vlastně koupelnu se 2 sprchami) jsme měli společnou pro 2 pokoje, takže pohodička.
j.a.n.i1 píše:
Já nadstandard neměla a nelituju… jednak jsem se alespoň v porodnici neukousala nudou a jednak mi těch 1000,– na noc přišlo trochu dost
Jinak standard byl třílůžkový a sprchu (vlastně koupelnu se 2 sprchami) jsme měli společnou pro 2 pokoje, takže pohodička.
Tak 1000,– za noc je docela masakr, to bych asi taky nedala ![]()