Nadstandard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.3.12 12:24

Ahojky tak já taky měla nadstandart a spokojenost, byla jsem ráda sama, hned jak jsem nasoupila tak se mě sestra zeptala jestli ho chci, máš svůj klid, malou jsem měla hodnou takže by mi spíš vadili ostatní mimča :roll: nic proti ale z ostatních pokojů šel pláč i v noci a to bych se asi nevyspala :nevim: takže jsem byla ráda měla jsem s malou klídek a mohla se s ní mazlit a návštěvy ostatních by mi asi taky vadili :P a moje návštěvy mohli přijít kdy chtěli takže já si nemůžu stěžovat mám radši svoje soukromí sice jsem platila dvojnásob ale za těch pár dní vůbec neva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.3.12 12:24

Měla jsem a rozhodně bych ho chtěla znovu.Měla jsem pokoj sama pro sebe a vlastní koupelnu.Navíc to měli v porodnici tak, že na nadstandart můhou návštěvy pořád, takže jsme tam měli tatínka skoro celý den :palec: Jinak tam byl pokoj pro dva a pokoj po šesti a se sprchou na chodbě :roll:

• Citovat
  • Upravit
683
20.3.12 12:35

taky jsem měla nadstandard a příště ho chci zase, pohoda, soukromí, klid, neomezené návštěvy, tatínek s námi celou dobu i přespával, což bylo super, moje WC i koupelna, jsem na to háklivá a taky TV :-) monitor dechu pro mimino a i lepší postýlka, jedna z nejlepších investic mého života :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
20.3.12 12:42

Já bych zase nechtěla být sama na pokoji ani hodinu. Byly jsme tam tři a bylo to super. Měla jsem si s kým povídat, vyměňovat zkušenosti a od jedné maminky jsme tahaly rozumy, měla druhé dítko. Jednu noc jsem tam zůstala sama, holky už šly domů, a bylo to příšerné. Takže za mě nee. Ale kopulenu a wc jsme měly na pokoji pro sebe, návštěvy mi nevadily, většinou stejně byly na chodbě v „klubovně“, kde byly pohodlné křesla a stolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
20.3.12 12:46

tak u nás návštěvy na stand.pokoje v porodnici nesměly, právě kvůli zachování soukromí, jen při odchodu domů může doprovod vyzvednout maminku na pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
20.3.12 12:51

Měla jsem a chci rozhodně znova, nejvíc jsem ocenila sociální zařízení sama pro sebe, klid a to že mohly návštěvy přijít kdykoliv. Je to asi i o povaze člověka, já jsem spíš introvert, takže velká spokojenost. Večer mimčo chrupalo a já čučela na tv :D Ty 2000.- mi za to stály, kdyby se pobyt náhodou prodloužil, není problém přejít na norm. pokoj z důvodu financí. Navíc u nás teď zrušili poplatek za otce u porodu, takže ušetřím i na tom a nadstandard si dopřeju, doufám, že bude volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.3.12 14:00

Měla jsem a nelituju, naopak všem doporučuju :-) Měla jsem svůj klid, WC a sprchu jsem měla jen sama pro sebe. Mohla jsem větrat bradavky :lol: kdykoliv a nikdo mi na ně nekoukal. „Ňuňala“ a šišlala jsem si na své miminko, jak jsem jen chtěla a nikdo z vedlejší postele na mě nekoukal jak na magora :mrgreen: Taky když mi prcka odvezli na „solárko“ a já celé dny probrečela, měla jsem od všech pokoj a nemusela jsem se zpovídat. Návštěvy byly neomezené, což manželovi a babičce vyhovovalo maximálně. A hlavně když jsem narazila na normálním pokoji na ne zrovna přívětivou spolubydlící, byl pro mě nadstandart vysvobození :mrgreen:
Kvůli prckově žloutence jsme byli v nemocnici o 4 dny déle, takže se nám pobyt v porodnici změnil na dovolenou (aspoň z finančního hlediska :) ), ale přesto toho vůůůbec nelituju. Za ten klídeček to stálo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
20.3.12 20:02

Já nadstandard neměla a nelituju… jednak jsem se alespoň v porodnici neukousala nudou a jednak mi těch 1000,– na noc přišlo trochu dost :think:
Jinak standard byl třílůžkový a sprchu (vlastně koupelnu se 2 sprchami) jsme měli společnou pro 2 pokoje, takže pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
20.3.12 21:57
j.a.n.i1 píše:
Já nadstandard neměla a nelituju… jednak jsem se alespoň v porodnici neukousala nudou a jednak mi těch 1000,– na noc přišlo trochu dost :think:
Jinak standard byl třílůžkový a sprchu (vlastně koupelnu se 2 sprchami) jsme měli společnou pro 2 pokoje, takže pohodička.

Tak 1000,– za noc je docela masakr, to bych asi taky nedala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky