Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius píše:
Už nic. Už jen čekat na pomalou smrt.
Tak to je vážný! Obleč se do černýho a volej havrany. Škoda takto blbě odejít.
@stinga píše:jak nic? zepsat závěť přece, kdo zdědí dluhy, kdo děcka
To připadne všechno státu i ten pudr
Jestli ses toho nadechla trochu, když jsi zasypávala dětskou prdýlku, tak se fakt nic neděje a v krku tě bolí ze stresu. Pokud jsi spadla do kádě s pudrem a nadýchala ses ho fakt z hluboka, tak zamiř na pohotovost.
@Anonymní píše:
Dobrý den dneska ráno jsem se nadýchala dětského pudru. Teď mě bolí krk a dutina nosní. Mám strach, protože je na lahvy napsáno „vyvarujte se kontaktu s očima a dýchacích cest“. Co mam teď dělat? Prosím poraďte mi.
a japak se to stalo? spletl-a sis pudr s koksem?
@stinga píše:
a japak se to stalo? spletl-a sis pudr s koksem?
Asi jo, ani neví jestli je holka nebo kluk. Taková pudrová lajna to musí být jízda
Už vidím, jak to nasype na tu dětskou pr*del, teďka mu/jí to v hlavě sepne a pořádně to z toho malýho zadku šňupne. ![]()
To snad už neeee…Až kolikrát jen žasnu nač tu narazím…Ještě tomu na lahvy ![]()
Vyplachnout vse vodou, pouzit physiomer nebo neco, ono se to zklidni
@Anonymní píše:
Dobrý den dneska ráno jsem se nadýchala dětského pudru. Teď mě bolí krk a dutina nosní. Mám strach, protože je na lahvy napsáno „vyvarujte se kontaktu s očima a dýchacích cest“. Co mam teď dělat? Prosím poraďte mi.
Jestli tě jen bolí v krku a v nose, tak si dej panáka na uklidnění (jestli můžeš
) a dej se do klidu.
Jestli by se ty doopravdy špatně dýchalo, alergie může vzniknout kdykoliv a z čehokoliv tak nějaký zodac a řešit s lékařem
Krása fakt, pobavilo! ale nepatří tahle diskuze spís do sekce Něco pro zasmání?
![]()