Změna pleti po vysazení antikoncepce

Anonymní
2.2.22 14:20

Změna pleti po vysazení antikoncepce

Ahoj holky, vysadila jsem cca půl roku zpátky a úplně se mi ted změnila pleť.
Mám citlivou na tvářích suchou, a akné na bradě, tvářích a čele jak puberťák :nevim:
dříve jsem na tváři neměla ani flíček a ted mě úplně svědí tvář, pne, pupínky
no hrůůůůůůůůůza a citlivou jak prase
v pátek jdu na kožní tak uvidím co mi řekne, holkyy za jak dlouho se vám to srovnalo?
Měla jste to nějaká taky tak? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
577
2.2.22 17:15

Já teda měla špatnou pleť i před antiko a lehce při ní (měla jsem nizkohormonovou), ale po vysazení jsem vypadala snad nejhůř… no jak to popisuješ. Ale já antiko vysazovala, že jsem chtěla otěhotnět. To se za 7 měsíců podařilo, do 6 měsíce těhotenství se to ještě zhoršilo, všude jsem poslouchala, jak to bude holka, protože holky berou krásu (čekala jsem kluka :roll:) a pak kolem toho 7 měsíce jsem najednou měla pleť super jak nikdy..

Teď jsem vynechala antiko zase (snažení se o druhé) a musím říct, že se to zatím jakž takž drží, problémy mám na bradě a to svadim na nošení respiratorů.

Já v pubertě brala všechny možný masticky od kožní, ale nic ne zabralo. V té době mi zabraly jen kapky od energy na pročištění jater = pěkná pleť.

A teď používám kosmetiku od Havlíkové apoteky, ale těžko říct, jestli je to ní a nebo už věkem (teď 31, při prvním vysazeni 28).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová