Divné chování kočky, jsem paranoidní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.1.22 21:53

divné chování kočky, jsem paranoidní?

Krásný den všem, měla bych dotaz jelikož nevím na koho se obrátit tak možná mi někdo poradíte.
Nedávno jsem se odstěhovala i s mou kočičkou ragdollkou do nového bytu. Jsou už to tak 3 týdny co tady bydlíme. Odstěhovala jsem se kvůli tomu, že jsem bydlela s tatínkem, který umřel. Kočička se tady hezky zabydlela, je tady šťastná a sama jsem do teď vypozorovala že se semnou víc tulí a je hodnější, až do dneška. Přišla jsem dnes domů, a hledala jsem kočku asi 20 minut po bytě a nemohla ji najít. Vždycky když dojdu domů, čeká mě u dveří a pronásleduje každý můj krok. Pak jsem ji našla pod postelí (postel mám vedle okna) a zavolala ji na jídlo. Vyšla z podpostele a šla pomalým krokem, jako by se bála a dávala si pozor a pořád se dívala za sebe směrem k oknu, šla si sníst jídlo a ani ho nedojedla celé a hned šla zase zpátky pod postel. Tam byla 2 hodiny a pak vyšla a byla naježená, uši měla dozadu a šla pomalým krokem k jídlu. Jedla v klidu ale vždycky se na chvíli zastavila a podívala se za sebe směrem k oknu a pak se zase pustila do jídla. Říkám si proto, jestli nevidí mého tatínka (kterého zažila a žila s ním a semnou rok). Nevím, možná jsem jen paranoidní. Stalo se to poprvé co se takhle chová, proto nevím, co se může dít. Budu ráda za názory :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8602
29.1.22 22:09

No asi lehce paranoidní budeš… třeba se z venku ozvala nějaká rána, ona se lekla, slyšela to jakože z toho okna, tak se teď boji… mamcin pes se takhle boji deště. Jednou v dešti a bouřce se lekl hodně hlasitého hromu a od té doby se boji každé kapky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
29.1.22 22:17

Tak nemyslím, že by tam viděla tátu..
Nemohlo se stát, jak je teď velký vítr, že v novém bytě něco mlátí do okna a kočičku to leká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
29.1.22 22:18

Taky myslím, že se něčeho lekla. Na duchy nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75897
29.1.22 22:23

@nikolchovancova v celé čr je dnes abnormálně silný vítr, to bude tím, bojí se větru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.1.22 22:24

@stinga :palec:

zrovna jsem to chtěla napsat

podle mě kočka aktivovala svůj barometr, a čučí na to počasí co sem leze, tlak leze dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75897
29.1.22 22:25
@Borrealis píše:
@stinga :palec:

zrovna jsem to chtěla napsat

podle mě kočka aktivovala svůj barometr, a čučí na to počasí co sem leze, tlak leze dolů…

k nám to ještě nedošlo, Zlínský kraj - ale už se začínám bát, fouká teda od pátku, ale zatím to není strašidelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.1.22 22:35

Sleduj, jestli není nemocná, ale bude to počasím.
A jo, četla jsem, že kočky sbírají negativní energii a duchy na sebe vážou. To bylo v nakym ezo serveru.
Neboj, je to počasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.1.22 22:36

No tak ja som tiez toto zazila, ked som byvala v Anglicku. Prestahovala som sa do jedneho domu a moja kocicka furt sedela pri postele a divala sa na zed´. Zo zaciatku som si tiez myslela, ze mne asi hrabe. Len ze v noci som sa zobudila a ta moja normalne sedi a cumi na tu zed´. Az do teraz mna klepe z toho. Tyzden, co som tam byvala, tak furt sedela v izbe a sa divala ako hypnotyzovana. Potom som od susedky dozviedela, ze tam nikedo pred par mesiacami zomriel. Uz vecer som bola z toho domu pryc. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75897
29.1.22 22:45

@OlinaCh tak to se u náš téměř nemůže stát, v čr umírá drtivá většina lidí v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.1.22 22:47
@stinga píše:
k nám to ještě nedošlo, Zlínský kraj - ale už se začínám bát, fouká teda od pátku, ale zatím to není strašidelné

Východní Čechy… Už se to prohnalo nebo aspoň jsem slyšela hukot venku a teď už neslysim..tak beru zpět. Ono to skrz ty nový okna není slyšet. Ale jak jsem dala větracku tak masakr.
Kazdpdne podle Windy největší fujavec má být u nás zítra kolem 1 odpoledne… Takže ven půjdu s malou hned ráno ať se vyvětra a pak už má smůlu.

Příspěvek upraven 29.01.22 v 22:53

• Citovat
  • Upravit
13010
29.1.22 22:49

@stinga
a když už jsme o tohoto, mírně děsivého tématu

někdy ve 13 letech jsem měla sen…

vedle v bytě bydlela fakt stará paní, babička jedné mé kamarádky, už tak nějak minimálně pohyblivá, občas jí vytáhli ven na vozíku…

a v tom snu jsem viděla tu babičku, krásně omládlou, byla to ona ale vypadala tak na 20…dlouhé rozevláté vlasy, veselá, mladý obličej, jak si tak poskakuje po louce… :think:

po pár dnech mi pak kamarádka ve škole říkala, že jim tu noc ta babička v tom bytě umřela, našli jí tam ráno, už se neprobudila… :think:

v tom snu vypadala fakt happy…a mladě a krásně…zvláštní to bylo, sen byl hodně živý a barevný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75897
29.1.22 22:51

@Borrealis no teda, teď mně projel zimomriavky po zádech odvrchu až dolů a několikrát - tak to je dost strašidelné, a hodně zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
29.1.22 22:51

Tak spis i kdyby teda jakoze ducha videla, tak jak by vedela, ze je to duch? tveho tatu zna a kdyby ho videla, prislo by ji to normalni. nebo nevim jak si ducha predstavujes, ale je to hloupost. vylekalo ji asi neco, ale nejspis nejaka rana

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
29.1.22 22:55

@Borrealis já jsem hodně na sny respektive celý dětství jsem měla brutálně zajímavý a živý sny. I teď mám sny každou noc. Včera se mi po delší době zdál litaci sen. Že si prostě dám ruce nahoru a letím kam potřebuju.

O mém mrtvém otci se mi zdá často. Jako že je zase živý což znamená pro nás dost velké problémy skrz jeho duševní chorobu. A já mu vysvětlují že je mrtvý a on mě že ne že byl jen pryč. A já pak mám pocit že je to úplně v p…

Nebo se dostávám do svého snového paralelního světa vracím se do mist kde jsem bydlela jako malá vracím se do skoly na základku, na střední na VS.. občas se mi zdá o mé první lásce pokecáme. :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová