Divné chování kočky, jsem paranoidní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
29.1.22 23:00
@stinga píše:
@OlinaCh tak to se u náš téměř nemůže stát, v čr umírá drtivá většina lidí v nemocnici

Jj, inac fakt neviem cim to bolo, mozno mala rada fialovu farbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75898
29.1.22 23:05
@OlinaCh píše:
Jj, inac fakt neviem cim to bolo, mozno mala rada fialovu farbu :lol:

tak jo, jsou věci mezi nebem a zemí, a my si toho už nedokážeme všímat, a kočky mají intuici, co lidi nemají - ale, když tam někdo zemřel před pár měsíci - to už se mi zdá divné, kdyby tam někdo zemřel před týdnem - mohl by tam být nějaký pach ještě, nějaká biologická informace, to bych chápala, ale za několik měsíců, tak dobré asi kočky nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.1.22 23:10
@lucad77 píše:
Taky myslím, že se něčeho lekla. Na duchy nevěřím.

ehm, ono je úplně jedno, na co věříš TY. v tomto případě je podstatné, na co věří ta KOČKA :mrgreen: kupříkladu naše kočka neustále čumí do jednoho konkrétního rohu. kdykoli si toho všimnu, taky z toho mívám husinu, protože ona kouká tak soustředěně, že tam určitě NĚCO vidí… otázka je - co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.1.22 23:14

@nikolchovancova a ta kočička se tvého táty bála? jestli ne, tak by z něj tak vystrašená nebyla, kdyby ho viděla :nevim: jako pokud jí vadí okno, tak bych taky tipovala, že se venku za oknem stalo něco, co ji vyplašilo. mohli se tam servat psi, nečekaně zatroubit auto, může vnímat změnu počasí (hlásili tuším na dnešek vichry), možná okno bouchlo při větrání… jako kdyby zírala do zdi a snažila se z ní něco vykoumat, tak bych věřila tomu, že tam vidí/cítí kdovíco. ale pokud má strach z okna, tak to bude něco, co se událo za ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.1.22 23:14

@stinga

no jo, je, je to brrrrr

v těch 13 letech mám pocit to byl první takovýto sen…tohoto druhu

od té doby se mi to občas stává…a nemám to ráda…protože člověk ví že „cosi jde“ a nic s tím neudělá… :nevim:

co s tím? pak se mi zdá třebas…že jsem na nádraží…že čumím na odjezdovou tabuli…a mezi těma městama tam najednou naskáče např. jméno jednoho pac…postupně tam vyskákalo písmenko po písmenku celé jeho jméno

já na to tupě čučím, nechápu

ráno se probudím, nechápu
snažím se na ten blbej sen zapomenout

no a dotyčný / poměrně mladý člověk / byl do 14 dnů mrtvý…a neuděláte nic

:nevim: k čemu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.1.22 23:16
@ludmilaadamkova píše:
@Borrealis já jsem hodně na sny respektive celý dětství jsem měla brutálně zajímavý a živý sny. I teď mám sny každou noc. Včera se mi po delší době zdál litaci sen. Že si prostě dám ruce nahoru a letím kam potřebuju.

lítací sny jsou super :palec: :palec:

ty mám ráda, v tom snu se nebojím výšky, paráda…duše je lehká, absolutně volná, jo, to si fakt užívám, už jsem dlouho podobně neměla, jsou krásný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.1.22 23:19
@stinga píše:
tak jo, jsou věci mezi nebem a zemí, a my si toho už nedokážeme všímat, a kočky mají intuici, co lidi nemají - ale, když tam někdo zemřel před pár měsíci - to už se mi zdá divné, kdyby tam někdo zemřel před týdnem - mohl by tam být nějaký pach ještě, nějaká biologická informace, to bych chápala, ale za několik měsíců, tak dobré asi kočky nejsou

:nevim: Fakt neviem preco toto robila, ale urcite to nebolo normalne. Potom uz mi toto nikdy nedelala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
29.1.22 23:25

@Borrealis Hustý!

Mně se často něco zdá, pokud nemám nějaký brutální spánkový deficit, ale takovéhle věštecké typy snů nikdy. A nechtěla bych :-).

Odchýlím se od původního tématu, ale když už jsme u těch snů.. Držím každý rok suchý leden a únor, letos jsem se to rozhodla podpořit užíváním ostropestřce, kvůli regeneraci jater. Nemám tušení, co to dělá s játrama, ale na sny to má vynikající a nečekaný účinek, každou noc mám zadarmo živé barevné epické kino.

Příspěvek upraven 29.01.22 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75898
29.1.22 23:26
@sagina píše:
@nikolchovancova a ta kočička se tvého táty bála? jestli ne, tak by z něj tak vystrašená nebyla, kdyby ho viděla :nevim: jako pokud jí vadí okno, tak bych taky tipovala, že se venku za oknem stalo něco, co ji vyplašilo. mohli se tam servat psi, nečekaně zatroubit auto, může vnímat změnu počasí (hlásili tuším na dnešek vichry), možná okno bouchlo při větrání… jako kdyby zírala do zdi a snažila se z ní něco vykoumat, tak bych věřila tomu, že tam vidí/cítí kdovíco. ale pokud má strach z okna, tak to bude něco, co se událo za ním.

přesně tak, buď je to ten dnešní vítr, nebo něco za oknem - když tam bydlí teprve 3 týdny, tak kočka ještě neví, co je tam normální a čeho se bát, ty zvuky jsou pro ni pořád neznámé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75898
29.1.22 23:28

@Karamba2020 myslíš, že ty sny jsou z toho ostropestřce (fuj to je jazykolam) - přítel mojí kolegyně se z ostropestřce dobře zablil a točila se mu hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75898
29.1.22 23:29

@Borrealis no tak to je síla, takové věštecké sny, nerada bych něco takového zažila, musí to být děsivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.1.22 23:30

U nás je vichr od čtvrtka. Nejintenzivnější byl v pátek. Teď zase nabírá nabírá na síle.

Kočce mohl na parapetu vadit i holub nebo jiný pták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
29.1.22 23:32

@stinga

Já jsem o tom přesvědčená, protože to časově sedí a nic jiného se nezměnilo.
Mám teda průmyslově vyráběné tablety. Někdo žvýká ty semínka přímo, ale do toho se mi nechtělo.
Hledala jsem na netu, jestli to nemá tenhle vedlejší účinek, nenašla jsem, ale každopádně pro mě benefit navíc.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.1.22 23:36

@Karamba2020
asi jo, asi to bude tím

neberete toho nějak moc?? :think:

bylinky občas dokážou věci… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.1.22 23:38

@stinga
hm…je to, ani ne tak děsivé, ale takové…tísnivé člověk má pocit…jak to říct…že se to stejně stane a neodstane a nikdo s tím nic neudělá…jako pozorovatel ze skleněné budky, který jen čučí a nic neví a nemůže

je to k ničemu, nějak nevím jak se toho zbavit…třebas to přejde věkem
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová