Miminko a příbuzní kuřáci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.22 22:00

Miminko a příbuzní kuřáci

Zdravím, jak řešíte příbuzné kuřáky a návštěvy miminka? Máme měsíční holčičku a když přijde teta, která hodně kouří na návštěvu, miminko celé smrdí od cigaret. Hodně nám to vadí. Řešit nebo neřešit? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9264
8.2.22 22:12

Tak záleží jak moc to vadí vám :nevim: Jestli se teta přijde podívat jednou za měsíc tak bych to nechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.2.22 22:13
@Anonymní píše:
Zdravím, jak řešíte příbuzné kuřáky a návštěvy miminka? Máme měsíční holčičku a když přijde teta, která hodně kouří na návštěvu, miminko celé smrdí od cigaret. Hodně nám to vadí. Řešit nebo neřešit? Díky.

Nikoho nenechat kouřit v bytě a ani na balkoně. Kolik pročadí jinde, to neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148066
8.2.22 22:15

Řešila bych to v případě že by kouřila přímo do kočárku nebo v místnosti, kde je i dítě. Jinak bych to prostě na chvíli přežila a přešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
8.2.22 22:18

Neřešila bych to. V rámci klidu v rodině. Smrad je to hnusnej, ale jestli u vás/u miminka přímo nekouří, tak bych to jednou za čas přetrpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27550
8.2.22 22:22

To nevyřešíš kuřáci smrdí pořád takže jak to chceš vyřešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 22:31

Moje tchýně taky strašně smrdí kouřem, jak popelník a my pak od ni..ale vídáme se 1-2 do měsíce chvíli, a jinak je fajn, tak to neřeším. Dám dětem nějaký horsi oblečení a pak se hned vyperem no…

• Citovat
  • Upravit
1394
8.2.22 22:52

Přítelova mamka taky neskutečně smrdí kouřem a pak i děti když je chová i byt. Po jejím odchodu vyvětráme, děti převlíknem a je to. Co mi možná vadí ještě víc je, že moje máma se ségrou k nám jezděj fakt hnusně převoněný. Nechápu to, je to jak kdyby se tím parfémem polili nebo co. Už mě z toho párkrát bolela hlava, vyvětrává se to o dost dýl než smrad z kouře. Děti tím pak taky celý,,voněj'', mám pak strach dát malého do postýlky aby před mu přes jeho oblečení nenačichlo i povlečení. Ale je mi blbý ho převlíkat před nima.
Jenomže jim nemůžu nic říct, naposledy když jsem mamce řekla že mi něco vadí, tak se semnou skoro 2 měsíce nebavila a ségra byla samozřejmě na její straně. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
8.2.22 22:54

Kouření je bohužel její věc a pokud nekouří dítěti pod nos, tak jak to řešit? Maximálně se scházejí venku, ale myslím, že ani to by extra nepomohlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
8.2.22 23:03
@Anonymní píše:
Zdravím, jak řešíte příbuzné kuřáky a návštěvy miminka? Máme měsíční holčičku a když přijde teta, která hodně kouří na návštěvu, miminko celé smrdí od cigaret. Hodně nám to vadí. Řešit nebo neřešit? Díky.

Spis bych resila jen to, kdyby teta chtela mimco ocumlavat, to bych zarazila. Ale na chvili pochovat, to bych privrela obe oci a po odchodu vyvetrat a mimi prevlect..
Pro nas nekuraky je to tezky, nevsimat si toho zapachu, co po sobe kuraci zanechavaji, to oni sami vubec neciti.
Ale prijde mi, ze nekteri smrdi strasne moc, az jako nekdy takovy nahorkly smrad, dost intenzivni, a to treba ja od partnera takhle necitim, je to kurak, ale az takovy extra oder z nej nejde, tak nevim, cim to je, ze nekdo jen lehce a jiny na sto honu :think:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
9.2.22 05:05

Asi bych to přežila. Smrad z kouře nesnáším, nicméně když mimčo “načuchne” od kuřáka, který ho pochová, je za mě lepší, než když načuchne např. parfémem. Naše mimi vždycky strašně smrdí parfémem švagrové a bohužel to ani při večerním koupání nejde smýt :nevim: Smrad z kouře se smyje snáze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18486
9.2.22 05:51

@Kaktusanda mam to stejne s tchanum. Půlka vonavky na den a malej komplet smrdí i s vlasama. Ještě ze je normální a moji poznámku, ze toho na sebe splicha moc a malej pak smrdí tak, ze si připadám jak kdybych měla v posteli jeho pochopil. Používá toho méně a je to lepší. Ale já nám celkove problem s pachama. Jakmile od nekud prijedeme, tak peru i čiste, protože mi to smrdí. Je jedno jestli tchyně nebo rodiče, tety, kamarádi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105268
9.2.22 06:18
@Anonymní píše:

To ti napíšu za měsíc a déle :D
Taky kouřím jako nastávající babička, syn tedy taky, ale ne doma.
Už jsem přemýšlela, jak bych to řešila při případném hlídání a nic mně nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18486
9.2.22 07:37

@Venetia nekourit :nevim: a asi bych se nebala, dost pochybuju, ze ti snacha bude chtít dávat dítě do kuřácké prostredi, podle diskuzi ani nepřijede na návštěvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105268
9.2.22 07:41
@hospodki píše:
@Venetia nekourit :nevim: a asi bych se nebala, dost pochybuju, ze ti snacha bude chtít dávat dítě do kuřácké prostredi, podle diskuzi ani nepřijede na návštěvu :lol:

Tak ona kouřila před těhotenstvím taky a těžko pohlídam třeba x hodin bez možnosti odejít si zakouřit. Nepíšu, že ho budu hlídat u sebe, to ani nejde, ale u nich.

Ale třeba to bude jak píšeš ty, ale nevím co udělá s otcem dítěte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová