Sen o vrahovi

53190
8.2.22 08:34

Já mívám takové konkrétní sny plné detailů běžně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
8.2.22 08:37

Úplně běžně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.2.22 09:02

Je to normální. Mozek zpracovává vjemy a dojmy. Mohla jsi tu osobu vidět třeba jen letmo v autobusu nebo televizi a ve snu ti přijde, že jsi dotyčného nikdy neviděla.
Jinak já si z fleku vybavím 3 různé sny, kdy jsem byla obětí já nebo někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33484
8.2.22 09:08

Normální, taky se mi zdají tak živé sny, že kolikrát nevím, jestli to je pravda, nebo jen sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
8.2.22 09:56

Normálka…jednou se mi zdálo, že mě jeden takový zastřelil na nádraží a následně v dalším snu pobodal. Dokázala bych ho přesně popsat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.2.22 21:34

Nemůže se ti zdát o někom, koho jsi neviděla… Tu tvář jsi viděla, jen už tom nevíš. A jestli je to obvyklé… asi ne, když se ti to stalo prvně… U někoho to třeba obvyklé je. Musíš vědět ty sama… Ale sny, které jsou hodně živé, emocionální a pamatujeme si je i po letech, obvykle něco znamenají. Já tedy málokdy vidím někoho zblízka a detailně, většinou vím, o koho v tom snu jde, ale ty rysy jsou, jak píšeš, spíš rozmazané… Jednou jsem ale takhle detailně viděla svého přítele, teď už Ex, byl ve vaně a byl pod vodou, mrtvý, měl otevřené oči a bylo to tak živé a děsivé, že si to pamatuji dodnes.. A tenkrát mu chvíli na to zemřel táta. Já si třeba ze snů víc než obličeje, pamatuji emoce, jaké jsem cítila. To je pro sny nejdůležitější a rozhodující v tom, zda je ten sen pozitivní, neutrální, nebo negativní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová