Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jsou švestky nadýmavé?chci si dát kompot aby se malému šlo lépe na stolici (dle rady) co si o tom myslíte???díky
Ahoj,
tak podle mne švestky spíš projímají, ale nevím, jak u malinkých dětiček… u nás se podávalo cokoliv švestkového na začátku přikrmování, aby neměl zácpu ![]()
O to mi právě jde abch ho trochu prohnala, a kamarádka mi řekla aby neměl prdíky tak nevím ![]()
No, jestli to bude působit projímavě i přes mlíčko na malého, to bych si nebyla tak jistá, ale nadýmavé švestky určitě nejsou - maximálně to malému nijak nepomůže, ale určitě mu nepřitížíš, neboj ![]()
Jojo,svestky spise projimaji,kazdy kompot trochu zmekci stolici,ja je ze zacatku jedla hodne-predevsim broskve,mela jsem 1-na dva dny,maly kakal porad,ted uz je nejim a maly nekaka,ale to zrejme neni jen tim,snad trochu muze pomoci,kazdopadne jak rika Bohunka-zkus to-neublizis,ja ujizdim na cokolade,ta zase stavi taky se zkusim ladovat kompotama,dobry napad.
Tak já jsem začala tento týden jíst ráno k snídani sušené švestky a k obědu si dávám ještě trochu švestkového kompotu. Začala mě trápit příšerná plynatost a tak jsem přemýšlela z čeho to je. Vůbec by mě nanapadlo, že ze švestek. Snažila jsem se vynechat vše ostatní např. celozrnné pečivo. Ale švestky mě napadly až poslední. Kojím. Je zajímavé,že malá je v pohodě a dokonce pěkně kaká a hovínko voní po švestkách
Na na netu se píše, že švestky nadýmají a kojící ženy by je neměly moc jíst…chce to vyzkoušet. Já měla problém s malou, která nechtěla kakat, doktorka nám dala čípky, ale já jsem stále hledala něco přírodního. A našla jsem švestky. Čípky jsem zatím nepoužila ![]()