Nadýmavé?- švestky?

88
7.2.10 20:16

Nadýmavé?- švestky?

Jsou švestky nadýmavé?chci si dát kompot aby se malému šlo lépe na stolici (dle rady) co si o tom myslíte???díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11966
7.2.10 20:33

Ahoj,

tak podle mne švestky spíš projímají, ale nevím, jak u malinkých dětiček… u nás se podávalo cokoliv švestkového na začátku přikrmování, aby neměl zácpu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.2.10 20:39

O to mi právě jde abch ho trochu prohnala, a kamarádka mi řekla aby neměl prdíky tak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22211
7.2.10 21:26

No, jestli to bude působit projímavě i přes mlíčko na malého, to bych si nebyla tak jistá, ale nadýmavé švestky určitě nejsou - maximálně to malému nijak nepomůže, ale určitě mu nepřitížíš, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.2.10 22:26

Jojo,svestky spise projimaji,kazdy kompot trochu zmekci stolici,ja je ze zacatku jedla hodne-predevsim broskve,mela jsem 1-na dva dny,maly kakal porad,ted uz je nejim a maly nekaka,ale to zrejme neni jen tim,snad trochu muze pomoci,kazdopadne jak rika Bohunka-zkus to-neublizis,ja ujizdim na cokolade,ta zase stavi taky se zkusim ladovat kompotama,dobry napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joona
18.2.10 16:08

nadýmání a švestky

Tak já jsem začala tento týden jíst ráno k snídani sušené švestky a k obědu si dávám ještě trochu švestkového kompotu. Začala mě trápit příšerná plynatost a tak jsem přemýšlela z čeho to je. Vůbec by mě nanapadlo, že ze švestek. Snažila jsem se vynechat vše ostatní např. celozrnné pečivo. Ale švestky mě napadly až poslední. Kojím. Je zajímavé,že malá je v pohodě a dokonce pěkně kaká a hovínko voní po švestkách :lol: Na na netu se píše, že švestky nadýmají a kojící ženy by je neměly moc jíst…chce to vyzkoušet. Já měla problém s malou, která nechtěla kakat, doktorka nám dala čípky, ale já jsem stále hledala něco přírodního. A našla jsem švestky. Čípky jsem zatím nepoužila 8-)

• Citovat
  • Upravit
34
5.1.22 11:29

Muzu svestkovy kompot kdyz kojim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
5.1.22 11:33

@Izabel85 Proč bys nemohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.1.22 16:20

@stín katedrál se me zdalo ze maly po nich byl neklidny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová