Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jedna kapka??? to proboha nemohl roznosit po bytě ani kdyby chtěl
Viděla jsem jednu, jestli něco kaplo pak ještě po cestě chodbou v domě, to nevím..
Pracovala jsem na ČS a nikdy jsem se s naftou na podlaze nesetkala. A to kolikrát zákazníkům odkápla od pistole.
@Monchichik když se to zřejmě roznosilo po podlaze v bytě, kde lozi i dcera, vše oblizuje.. mám strach jestli by se jí něco nemohlo stát..
@Anonymní píše: Více
no tak vytři podlahu, ne? víš co se nanosí domů všechno za špínu?
@Monchichik no šla jsem vytřela jsem aspoň chodbu, v obýváku mi malá usla a děda stejnak mezitím po bytě chodil.. tak nevím jestli by to mělo nějaký efekt
A není ti divný, že automechanici žijou dlouhý a spokojený život? A obsluha čerpací stanice taky? Přestaň hysterčit, vůbec nic se neděje. To už dítěti víc ublíží šampon se kterým ji koupeš.
no tak mu je seber a umyj, vytři celý byt a je to…
@Monchichik koberec těžko vytru a ten čistící stroj na koberce nemáme.. ![]()
A co kdybys mu řekla, ať si na moment sedne a ty boty otřela. Fakt megaproblém
Omlouvám se za anonym, ale nechci aby se vědělo, že jsem se s dcerou 11m odstěhovala od manžela. Zkrátka teď bydlíme u mého otce doma, no děda je kutil takže chodbou nesl kanystr kde jsem viděla že vykapla kapka.. než jsem stačila pro něco doběhnout čím bych to otrela tak už se to stejnak dostalo zřejmě dedovi na pantofle a chodil po bytě.. dcera, začíná se stavět.. myslíte že ta jedna kapka stačí? Pochybuju že bude olizovat někde podlahu, ale přeci jen v obýváku má takovou velkou hraci plochu a chodí se v přes to i v pantoflích..