Kauza Nagy vs. povodně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
16.6.13 17:59
@umea píše:
Mas pocit, ze neco takoveho rikam?
Co vite z medii o tureckych demomstracich, kde zaviraji i lekare, co osetreuji poranene, snad i popalili nektere demonstranty chemikaliemi.
Nagyova je stale omilani tehoz dokola.
Pokud se teda nekdo neteteli na bulvarecek o tom, jak si to s Necasem davali, ci co. 4 dny je to uplne totez.

jestli to nebude tím, že Turecko je dost vzdálený dvorek, Nečas je 90% lidí mnohem bližší. Povodně pominuly, tohle je nové a týká se to dění tady, na našem písečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
16.6.13 18:01

@umea v turecku vetsina z nas nezoje. A to co se nyni deje nas dost ovlivni. Takze je logicke ze treba me zajima nagyova a turecko sleduji okrajove

• Citovat
  • Upravit
colafit
16.6.13 18:16
@umea píše:
Mas pocit, ze neco takoveho rikam?
Co vite z medii o tureckych demomstracich, kde zaviraji i lekare, co osetreuji poranene, snad i popalili nektere demonstranty chemikaliemi.
Nagyova je stale omilani tehoz dokola.
Pokud se teda nekdo neteteli na bulvarecek o tom, jak si to s Necasem davali, ci co. 4 dny je to uplne totez.

Když byla kauza Rath, tak zpočátku informovali i o jeho jídle ve vazbě. Ono je to přestane bavit, nicméně k povodním už se asi nikdo vracet nebude.

• Citovat
  • Upravit
2901
16.6.13 18:35

@umea No já osobně teda CHCI být informovaná o aktuálním politickém dění. Povodně jsem zažila jednou na vlastní kůži, je to hrůza - ale co bys chtěla po médiích? Ony už o povodních napsaly dost, teď je to holt na vás se s tím poprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
16.6.13 18:48
@Bunny puella píše:
Povodně jsou za námi a sledovat denně ve zprávách co bylo, lidi už nebaví.Aféra v politice je aktuální, mě teda nebaví o nic víc než povodně, ale musím přetrpět x dní, než to zase všechno pomalu utichne. :roll: a proto to ani nečtu, jen vidím titulky a je mi z naší vlády na :poblion: :pocitac:

Mas srandovni ikonku :) A o cem rada ctes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
16.6.13 18:54
@Timinka píše:
@umea v turecku vetsina z nas nezoje. A to co se nyni deje nas dost ovlivni. Takze je logicke ze treba me zajima nagyova a turecko sleduji okrajove

Turecko je clen NATO. Tj informace od vojenske rozvedky dostavaji i oni.
Asi ne fotky Necasove, ale je to stejne dulezite. Pro me osobne vic, svoboda a demokracie je pro me dulezitejsi, nez Rathuv obed ci slunecni bryle Nagyove.

Je dulezite o Nagygate mluvit, ale nejaknz toho vypadl Rittig, Janousek a dalsi kmotrove. Je z toho jen bulvar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
16.6.13 18:56
@umea píše:Je dulezite o Nagygate mluvit, ale nejaknz toho vypadl Rittig, Janousek a dalsi kmotrove. Je z toho jen bulvar…

těžko to může být cokoliv jiného, když policie nepustí žádné informace - uznávám, že oprávněně. Nicméně veřejnost se informací dožaduje a tak musí tisk uklohnit článek v podstatě z ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
16.6.13 18:58

@umea podivej kazdy ms jine priority. Pro me je velice potesujici ze se konecne zacalo neco dit. A ze to trvalo. Znas to blizsi kosile nez kabat.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
16.6.13 20:48

@umea tak nějak všechno co je v novinách, ale politika mě nebere. Takže ji sleduju fakt jen okrajově nebo vůbec. Bych se akorát rozčilovala.

• Citovat
  • Upravit
adam755
17.6.13 22:27
@umea píše:
Media maji svobodnou volbu, cim nas krmi. Ja se ptam, zda jsem to jenom ja, kdo z toho zvraci, a zda to ostatnim vyhovuje. Povodne na zahranicnich serverech zminuji, Necase teda vic, protoze je to bulvar, kteremu se vsichni smeji. Coz je taky smutne.
Bud jsme Cecensko, viz bomby v Bostonu, nebo jsme Mladi a neklidni zive z parlamentu. Je mi z toho dost smutno.

Mně je to třeba celkem jedno, mám svých starostí dost. Televizi téměř nezapínám, jen občas něco zaslechnu, když se chci podívat na předpověď počasí. Odebírám pár ekonomických časopisů a tam je pokaždé od všeho trochu.

• Citovat
  • Upravit
adam755
17.6.13 22:30
@umea píše:
Je dulezite o Nagygate mluvit, ale nejaknz toho vypadl Rittig, Janousek a dalsi kmotrove. Je z toho jen bulvar…

Nevypadli z toho. Jen je zatím nezavřeli, protože zdrhli, takže toho není tak moc co říct. Až se objeví nebo budou objeveni, bude se nejspíš mluvit hlavně o nich… Nagyová je nechtěný vedlejší produkt, protože ona se do vazby dostala. Ale to média přece samy přiznávají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová