Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim, zajima me, co si myslite:
V Usti mame miliardove skody, spousta rodin postizena, to nemluvim o malych obcich, co odnesly povodne jeste hure.
A jedine, co media resi, je Nagyova, Tluchor a kdy to Necas polozi.
Pritom vime, ze LiDEM ani TOP09 do snemovny v predcasnych volbach nikdo nezvoli, takze pad vlady nepodpori Nagy neNagy. Byl by to i jejich pad.
Ze je u nas politicka korupce je hrozne, ze Nagy delala za Necase spinavou praci vime, ale vlada nepadne.
Nemely by se media venovat vice lidem postizenych povodnemi?
Myslím, že zkorumpovanost naší vlády je pro média prostě zajímavější… ![]()
Noviny píšou to, co lidé chtějí číst. Nenapadá mě titulek o povodních, který by mě v současnosti donutil noviny otevřít. Aféra mě baví. Hned mi jde práce líp od ruky…
Tohle je proste neco, neco takoveho tu jeste nebylo, tak se nediv, ze to je takove sousto - na pocatku v okurkove sezony. Povodne jsou uz pryc, tohle je nove. Bohuzel je to tak ![]()
Já si myslím, že k povodním se řeklo dost a lidi už to prostě nebere.. Mělo by se pomáhat, ale na co to donekonečna rozmazávat? Teď se prostě řeší, co je aktuální… mě by pořád nebavilo číst jen o povodních. Během těch 14 dní se toho napsalo až až.
@umea píše:
Zdravim, zajima me, co si myslite:
V Usti mame miliardove skody, spousta rodin postizena, to nemluvim o malych obcich, co odnesly povodne jeste hure.
A jedine, co media resi, je Nagyova, Tluchor a kdy to Necas polozi.
Pritom vime, ze LiDEM ani TOP09 do snemovny v predcasnych volbach nikdo nezvoli, takze pad vlady nepodpori Nagy neNagy. Byl by to i jejich pad.
Ze je u nas politicka korupce je hrozne, ze Nagy delala za Necase spinavou praci vime, ale vlada nepadne.Nemely by se media venovat vice lidem postizenych povodnemi?
Upřímně, je.mi líto, že Vás postihly povodně, ale patříte mezi menšinu obyvatel tohoto státu. A další nebezpečí momentálně nehrozí. Tato kauza jednak pravděpodobně pokryje okurkovou sezónu, jednak je nová a taky se nepřímo dotýká všech v této zemi.
Pokud by se média řídila závažností prezentovaných událostí, asi by nemluvila o ničem jiném než o konfliktu v Severní Koreji nebo o tom, jak Írán vyvíjí jaderné zbraně. Obojí může reálně vyústit ve třetí světovou válku.
Jenže lidi by nebavilo to pořád poslouchat a neděje se to za jejich dveřmi. A o tom to je.
@versatilka píše:
Upřímně, je.mi líto, že Vás postihly povodně, ale patříte mezi menšinu obyvatel tohoto státu. A další nebezpečí momentálně nehrozí. Tato kauza jednak pravděpodobně pokryje okurkovou sezónu, jednak je nová a taky se nepřímo dotýká všech v této zemi.
Pokud by se média řídila závažností prezentovaných událostí, asi by nemluvila o ničem jiném než o konfliktu v Severní Koreji nebo o tom, jak Írán vyvíjí jaderné zbraně. Obojí může reálně vyústit ve třetí světovou válku.
Jenže lidi by nebavilo to pořád poslouchat a neděje se to za jejich dveřmi. A o tom to je.
A nemely by mluvit jen o tom dulezitem?
Nagyovou resi ctvrty den, a nic noveho pod sluncem. Jak rikam, Necas ji hodil pres palubu a nic vic se dit nebude. V utery CSSD zkusi neduveru, ta nebude, hura, jede se dal.
Mimochodem, co rikate na volbu Rouhaniho v Iranu, kdyz jsme u toho.
@umea samozřejmě že měly. Řešením je sledovat zahraniční zpravodajství. Tam se sice taky nebude mluvit o povodních v ČR, ale člověk se tam dostane aspoň k některým opravdu důležitým zprávám.
Petice by asi nevyřešila nic, ale pokud ti to tak vadí, můžeš ji zorganizovat.
@versatilka píše:
@umea samozřejmě že měly. Řešením je sledovat zahraniční zpravodajství. Tam se sice taky nebude mluvit o povodních v ČR, ale člověk se tam dostane aspoň k některým opravdu důležitým zprávám.
Petice by asi nevyřešila nic, ale pokud ti to tak vadí, můžeš ji zorganizovat.
Media maji svobodnou volbu, cim nas krmi. Ja se ptam, zda jsem to jenom ja, kdo z toho zvraci, a zda to ostatnim vyhovuje. Povodne na zahranicnich serverech zminuji, Necase teda vic, protoze je to bulvar, kteremu se vsichni smeji. Coz je taky smutne.
Bud jsme Cecensko, viz bomby v Bostonu, nebo jsme Mladi a neklidni zive z parlamentu. Je mi z toho dost smutno.
@Timinka píše:
Nechapu souvislost povodne versus politika.
Hovorime o medialnim zazemi.
@umea píše:
A nemely by mluvit jen o tom dulezitem?
Nagyovou resi ctvrty den, a nic noveho pod sluncem. Jak rikam, Necas ji hodil pres palubu a nic vic se dit nebude. V utery CSSD zkusi neduveru, ta nebude, hura, jede se dal.
Mimochodem, co rikate na volbu Rouhaniho v Iranu, kdyz jsme u toho.
máš pocit, že je to málo důležité? ![]()
Povodně jsou za námi a sledovat denně ve zprávách co bylo, lidi už nebaví.
Aféra v politice je aktuální, mě teda nebaví o nic víc než povodně, ale musím přetrpět x dní, než to zase všechno pomalu utichne.
a proto to ani nečtu, jen vidím titulky a je mi z naší vlády na
![]()
@Timinka píše:
máš pocit, že je to málo důležité?
Mas pocit, ze neco takoveho rikam?
Co vite z medii o tureckych demomstracich, kde zaviraji i lekare, co osetreuji poranene, snad i popalili nektere demonstranty chemikaliemi.
Nagyova je stale omilani tehoz dokola.
Pokud se teda nekdo neteteli na bulvarecek o tom, jak si to s Necasem davali, ci co. 4 dny je to uplne totez.