Nahé fotky

Anonymní
16.8.12 22:40

Nahé fotky

S partnerem spolu dlouho nevycházíme, on na mě udělal několik bot, co nahlodaly kompletně moji důvěru v něj. Už mu vůbec nevěřím. Protože to dospělo tak daleko, rozhodla jsem se smazat z jeho pc (které jsme používali společně) naše intimní fotky začátku vztahu. Dostala jsem strach, že by mě jimi vydíral. A on mě vydírá vším možným rád (že mi vezme syna, že mi ukáže, že bez něj budu ztracená,..).

Dnes to zjistil a okamžité výčitky, že jsem ho podrazila, že to je jeho věc. Podle mě, jsou to NAŠE fotky a oba si o nich rozhodujeme a je jasné, pokud jeden z páru nazná, že tohle nechce, aby druhý měl, je to jeh plné právo smazat. Jak to vidíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
16.8.12 22:43

Já bych to nehrotila. byly to fotky tebe tak si měla právo je smazat. stejně už to zpět nevezme (pokud si je nenechala v koši ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.8.12 22:44

Udělala bych to samé co ty.

Příspěvek upraven 16.08.12 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Smaž je rychle, než si udělá někde zálohu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815

Jestli tě takhle vydírá, tak bych je taky smazala. Udělala jsi dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 22:48

Udělala jsem to samé. Když jsme se s ex rozešli, tak jsem se k němu ještě vrátila právě z toho důvodu, abych stihla toto vše smazat. Nemá absolutně žádné právo o těch fotkách rozhodovat pokud jsi na nich nahá a udělala jsi dobře. Má kamarádka se svým ex měla taky takové fotky a vidělo je snad už sto lidí, protože je má namíchané mezi normálními a to už jsou od sebe přes deset let a on je stále má a neřeší, kdo je uvidí.

• Citovat
  • Upravit
becky87
16.8.12 22:53

Taky bych udelala to same a hlavne je smaz i z koše :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15319
16.8.12 22:55

Jasně, že máš právo to udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 22:57

Smazala jsem je všude i koš vysypala a on mi dnes napsal, že si prozíravě udělal zálohu… Je to ubohý a nevím o zákonu, co by mi domohl smazání… Nechci, aby je měl. Je mi zle z toho, že by to dál vlastnil.

• Citovat
  • Upravit
15659
16.8.12 23:04

Tak až Ti některou pošle třeba v mailu, tak budu věřit, že tu zálohu má… chce manipulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 23:09

Poslal mi ji do mailu…

• Citovat
  • Upravit
15659
16.8.12 23:11

A on je chce jen vlastnit, nebo s nima vydírat? Pak by mohl zřejmě nastoupit zákon na ochranu osobních údajů. Ale pokud je chce jen vlastnit, nechala ses fotit bohužel dobrovolně, takže je mít může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
16.8.12 23:11
@Anonymní píše:
Poslal mi ji do mailu…

Boze, proc to dela? To bude asi taky pekne kvitko :? :?

• Citovat
  • Upravit
15659
16.8.12 23:13

@blorchi jednoduše, chce mít nad zakladatelkou moc. Já bych mu napsala, že pokud to někde zveřejní, zažaluju ho, a ať se nad těma fotkama tedy ukájí, když jsme se rozešli, že je to nechutný, ale podle libosti… jenže já jsem mrcha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 23:13

Mít je může, bohužel čestnej chlap by je smazal, ale tamto… Achjo. Škoda slov. snad platí staré zlaté o tom na koho se co vaří..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky