Náhlá změna UM

202
16.8.13 19:02

Náhlá změna UM

Ahojky ráda bych se zeptala našim holkám od narození dávám UM plus MM…UM sme měly nejdříve Nutrilon ten holky zacpal, přešly sme na Hipp bio combiotic, ale kvůli ceně tedea já myslela že výhodněji výjde něco jiného tak sme přešly na Hami jenže nám teda nesedí vůbec papají ho týden,,hodně po něm tlačí což dělaly při Nutrilonu a navíc ublinkávají to z Hippu neměly,,,myslím že cenu není na místě nebude vadit když se po týdnu vrátíme opět k hippu,,,na který byly zvyklé..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
aminkadf
16.8.13 19:10

Já měla pro malýho Nutrilon HA, ten nás taky zacpal. Tak jsme přešli na Sunar a pohoda :-) Je o půlku levnější než celý Nutroš, Beppa a Hippo

• Citovat
  • Upravit
12262
16.8.13 19:42

Taky jsem změnila mlíko a za tři ddny jsme šli na další a za další 4 jsme šli zpět na původní protože ty dvě co jsme zkoušeli byli na prd, jedno malou nezasytilo víc jedla víc prdíky, po druhém zvracela, z hodiny na hodinu jsme pak rychle přešli zpět na sunar a bylo to bez problémů takže změna nevadila, vadili jen ty jiné mlíka, zpět k původnímu to prošlo naprosto v pohodičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
16.8.13 19:47

@martulkasloník jej to jsem ráda nechci jim to míchat ale vidím že to nejde a chudinky trpěj akorát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová