Něco jiného než Beba

138
16.8.13 10:41

neco jineho nez BEBA

Ahoj maminy,
prosim vas o radu. Mame prvni miminko, jsou ji 2mesice. Marketka je strasne hladova a ja nemam tolik mleka, takze dokrmujeme umelym mlekem BEBA 1 H. A., kterym ji dokrmovali i v porodnici a bylo nam receno ze minimalne do 2mesicu veku ditete nemame menit stravu. Marketka ma ale po BEBE strasne tuhou zelenou stolici a musime ji „prostouchavat“ konecnik rektalni rourkou aby se vykadila :-( „Prostouchavame“ tak posledni tyden, ale je mi holky strasne lito. Prosim je nejaka jine UM, ktere tak nestavi? Doplnujeme i fenyklovym cajem, aby mela stolici ridsi a nepomaha to. Jinak papa Biopron (laktobacily), a bere SabSimplex. Dekuji moc za rady. Lenca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
16.8.13 10:44

My meli normal Sunar a pro moji malou to nej. Treba Nutrilon spatne snasela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
16.8.13 10:50

My měli Bebu super, Bebu, Nutrilon, Nutrilon HA,…pak jsem už doktorku neposlouchala, nasadila jsem Sunar a super!!! ;) Nám to dr měnila co týden… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9469
16.8.13 10:56

My šli z porodnice také s Bebou, ale normální, je nějaký důvod proč máte H. A.?
Zkuste normální nebo Sunar ;) ůležité je hlídat přsné dávkování jako je uvedeno na krabici jinak se dítě může „zacpat“ nebo naopak bude hladové. Hodně štěstí ať máte brzo tu správnou volbu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
16.8.13 10:57

@BritChicco Ahoj, od narození frčíme na Sunaru Nutradefense…je i HA/a to už je nám 14 měsíců/…prcka bolelo bříško za celou dobu jenom 2× a stolice byla v pohodě…takže doporučuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
16.8.13 10:58

Po Bebě měla malá taky problém s vyprazdňováním, teď je na Hipu a je to v pohodě, po změně se to upravilo do tří dnů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
16.8.13 11:03

Každému miminku sedne něco jiného. Rozhodně bych ale počkala minimálně týden, nejlépe 10 dní než mléko změním. Střeva se musí přizpůsobit a to chvilku trvá. U nás byl taky týden problém, ale pak po týdnu v pohodě a Beba HA nám už zůstala. Já na ni třeba nedám dopustit. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
16.8.13 11:04

Každému miminku sedne něco jiného. Rozhodně bych ale počkala minimálně týden, nejlépe 10 dní než mléko změním. Střeva se musí přizpůsobit a to chvilku trvá. U nás byl taky týden problém, ale pak po týdnu v pohodě a Beba HA nám už zůstala. Já na ni třeba nedám dopustit. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
16.8.13 11:09

Za mě bych doporučila Hipp. Zkoušeli jsme Nutrilon - bolení bříška, Beba - zelená stolice a bez rourky jsme se neobešli. Po Hippu malej bez bolení i bez zácpy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
16.8.13 11:29

Nám mimino po Nutrilonu pořád kadilo a ublinkávalo, po Bebě nekadilo vůbec a až Sunar ji ideálně sednul, mléko jsme změnili v jejím prvním měsíci a naprosto bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirka id
16.8.13 12:14

..

• Citovat
  • Upravit
138
16.8.13 12:20

Ahojda holky,

diky moc za rady. Vyzkousime ten HIPP. BEBU mame H. A. na doporuceni MUDr. z porodnice. Tak snad ten HIPP bude dobry. Jeste vas poprosim ktery HIPP jste pouzivali? HIPP COMFORT, HIPP ANTIREFLUX BIO, HIPP BIO COMBIOTIC, HIPP HA COMBIOTIC? Vse to jsou c.1 Diiky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.8.13 13:12

@BritChicco pokud nemáte v rodině alergie, tak bych na HA kašlala (já nedávala ani dítěti s alergickou anamnézou a můj postoj mi odsouhlasil i alergolog). Dala bych normální Hipp Bio Combiotic 1. Antireflux je pro děti, co ublinkávají a Comfort pro děti, co mají problémy s bříškem, to je pak na tvém uvážení.

• Citovat
  • Upravit
675
16.8.13 13:43

Dávam Hipp Bio Combiotic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.8.13 16:32

Super, diiky moc za vase info. Mame zatim ten Combiotic, protoze je 2× levnejsi nez ten Comfort, tak uvidime zda to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová