Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Těchto diskuzí tu existuje milion a stejně se odpovědi nedočkáš, každému děcku sedí něco jiného, moje malá nesnesla nic jiného než sunar, kámošky malá jen nutrilon, za mě beba nejhorší moje malá jí zvracela a bolelo jí bříško a třetí kámoška si bebu nemohla vynachválit. zkusit a uvidíš, za mě nej sunar
Všechny mléka jsou kvalitní, záleží co miminku sedne.
My třeba máme Babylove pre z Dm, holce to sedlo a je za skvělou cenu.
Neexistuje horší nebo lepší mlíko, existuje jen horší a lepší reklama a pak mlíko, které sedne mému dítěti tak, že nemá ani průjem, ani zácpu, ani prdy a adekvátně ho zasytí… U nás je to třeba babydream z rossmanna ![]()
Nazkoumej si dobře složení všech mlék a pak se rozhodni. pro mě bylo složení co do počtu a škodlivosti éček důležité kritérium.
Máme Beba HA a jsme spokojení jak já tak syn
Zkoušej zkoušej, já si to užila minulý týden
kluk se ze dne na den odstavil, tak mi nic jinýho nezbylo
. Nutrilon mu nechutnal a plival, Beba smrdí jak zkažený MM
sunar mi přišel sladkej jak cecek, ve finále asi budu kupovat babylove z dm ![]()
Ahoj, jak tu bylo psáno. Každému dítěti vyhovuje něco jiného. Nám třeba nyní vyhovuje Beba Comfort. Máme sice už dvojku, ale co jsem četla, maminky si tu jedničku také moc chválí. Ale chce to vyzkoušet. ![]()
Nikdo ti neřekne, co je dobré mléko zrovna pro tvoje dítě. Třeba naše malá je od narození na UM, teď má 2měsíce a týden, má Bebu 1 HA, posledních cca 2-3týdny má problémy s kaděním (tmavě zelená stolice, hrozně řídký, nemá nutkání tlačit, nekadí třeba i 4dny pak jenom s pomocí), takže zejtra jdeme k mudře, ale prý je to nejspíš právě mlíčkem (ale chce ji raději vidět) a přitom do nedávna bylo vše ok. Takže ať koupíš cokoli, může se stát, že budeš muset měnit a ne jen jednou…
@Clairisek přesně toto dělala nám beba, pakjí malá začala zvracet takže jsme mlíko okamžitě změnili. že je stolice zelená ale může být i obsahem železa v mlíku, u uměláčků je to normální.
Me by k dotazu zakladatelky zajimalo, jak poznat, ze mimcu nestaci MM - mala posledni 2 dny behem krmeni znicehonic zacne kricet a odtahovat se, pusti se a zas prisaje nebo krici dokud ji neostahnu a za chvili zkusim z.ovu nebo uplbe prestanu..nevim, jestli se ji proste nechce tahat to zadni mliko nebo to hur tece (kdyz to zkousim ja tak tam mliko mam)..ma 2,5mes. a cekam zas rustovy skok a nevim jak potom vlastne prikrmovat - to se pripravi a nahreje? jinak male trva kojeni vzdy tak hodku, usina mi u toho i kdyz ji budum, a zase chci aby se najedla tak ji hned neodstavuju, posledni dny se mi zda, ze pije nejak min, ale nevazim ji ani netusim kolik mlika mam ja..ale v noci nekdy pauzy pres 5h a nekdy usne i pres den, dnes pauza 5h i pres den, bojim se abych neprisla o mliko uplne..nedokazu si pri tom dlouhem kojeni v noci jeste odstrikavat, to bych pak rovnou uas kojila…
@HATI Jj, tu jedničku máme sensitive a taky dobrý
ale je to jen příkrm 1-2× denně, protože svoje mléčko ještě mám ![]()
@martulkasloník jj to vím, u toho HA to může prý být i nějak naštěpenýma bílkovinama co mi psaly maminky, ale právě ta konzistence je taková divná a opravdu jak je to řídký, tak nemá potřebu kadit, což u um není moc dobrý, pak z ní vyleze taková nálož, když ji pomůžu že ohodí i mě
tak doufám, že bude stačit změnit mlíčko a nebude problém jinde ![]()
@kanka80 jéé ahojky
ale docela dobře, jenom je malinká trošku lenoch
co vy holky? ![]()
Bio UM je právě babylove z DM, malé chutná a ke všemu je za přijatelnou cenu ![]()
Ahoj, mohly by jste mi poradit jaké je nejlepší mléko pro 2měsíční miminko?
Nutrilon, Bepa, nebo se dělá ještě nějaké lepší? Třeba bio nebo tak?
Děkuji moc!!