Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Clairisek Nám se taky daří docela fajn, až na prdíky
mě to připadá, že mám dvojnásobného kluka! Jinak už je malá pěkná pucka, váží už 5,3kg ![]()
a jak lenoch?
Nám vyhovuje od narození Babylove Pre z DM. Je bio a za dobrou cenu, mimčo po něm krásně přibývá a žádné kroucení s prdíky a tak…
@kanka80 tak to já si u malý nemůžu na nic stěžovat, nebo tedy ona si mě na nic nestěžuje, pláče jenom když má hlad, takže zlatý dítě dá se říct
teda, na to jakej byla cvrček, tak to hezky dohnala beruška
Kájuše od porodu nabrala teprve cca 1,5kg, uvidím zítra u mudry kolik přesně, ale podle vážení doma stylem "zvážit sebe a pak sebe s dítětem) tak má teprve 4,1kg, ale nestěžuju si, nechci mít doma buřtíka jak každej u um straší
nechtěj se jí moct pást koníci, když jí dám na bříško, tak raději olizuje podložku
a hračky ji taky ještě moc neberou
vím, že je brzo a každé mimčo to má jinak, jenom když vidím ty mladší mimča třeba, jak to ovládají, tak si říkám, že je aspoň v něčem po mamince
včera jsem si ji položila na postel, že bude chvíli cvičit zvedání hlavičky a že zkusím jak bude reagovat na chrastítko - do ruky ho nechtěla a když jsem s ním zarachtala trochu, tak se mi chudinka rozbrečela ![]()
@Clairisek Já Ti písnu večer, jak malá, teď budem koupat, tak zatím pá ![]()
@Gladys píše:
Neexistuje horší nebo lepší mlíko, existuje jen horší a lepší reklama a pak mlíko, které sedne mému dítěti tak, že nemá ani průjem, ani zácpu, ani prdy a adekvátně ho zasytí… U nás je to třeba babydream z rossmanna
My vyzkouseli Nutrilo (na tom jsme zacinali), nesedl VUBEC, hrozne zacpy, zvraceni. Pak jsme presli na Sunar, mensi zacpy, mensi zvraceni, ale porad problem.
presli jsme na Babydream z Rossmanna a naprosta spokojenost…
![]()
@Clairisek neboj, jeste je malinka…
Jeste ma cas…
Ja jsem se taky bala, jak to bude mala zvladat a uplne v pohode. Je ji pul roku a uz se plazi po obyvaku… ![]()
Takze neboj, ono to na kazde dite prijde v jinou dobu, ale do skoly pujdou vsichni v 6 nebo 7 letech… ![]()
@pelikan21 jojo, já vím, jen když člověk vidí měsíční miminka jak pasou, tak je to takový zvláštní
ale teď večer jsem ji dala na jinou podložku a dobrý ![]()
@Clairisek píše:
@pelikan21 jojo, já vím, jen když člověk vidí měsíční miminka jak pasou, tak je to takový zvláštníale teď večer jsem ji dala na jinou podložku a dobrý
vidis… ono se to vytribi… ![]()
Všem moc děkuji za zprávy!!!
moc díky!!! pak napíši co nám sedlo ![]()
Naše dítě je od začátku na mléku Humana a naprosto bez problémů.
Milé maminky,
rádi bychom Vám připomněli právě probíhající soutěž Nutrilon. Do soutěže se můžete zapojit ZDE .
Jak? Stačí pokračovat na odkaz a napsat krátkou recenzi na Vaše oblíbené mlíčko =)
Soutěžíme o produkty řady Nutrilon.
Pojďte do toho s námi ![]()
Přeji pěkný den ![]()
adminka Lucka
@peli píše:
Ahoj, mohly by jste mi poradit jaké je nejlepší mléko pro 2měsíční miminko?
Nutrilon, Bepa, nebo se dělá ještě nějaké lepší? Třeba bio nebo tak?
Děkuji moc!!
U maleho mi nutrilon nesedl. Strasne ho brisko bolelo a nechtelo ho. Tak jsme zkusili HIPP bio kimbiotik a senzacni
i cwnove neni nejhorsi ![]()
Holky prosim o radu, male budou za chvili tri mesice, uz tyden jsme na UM. Po mem mlece nepribirala. Kupujeme Nutrilon, male vyhovuje ale nevim jestli ji davat i piti. Vodu i cajiky mi plive nebo hned vyblinka. Nahradi ji nutrilon i piti? Mam strach aby nebyla dehydratovana..
@Benjaminek120 nestresujte.. Me maly zacal pit caj ve 4 mesicich az kdyz zjistil jak pit a kolik ![]()
Nám nejvíc sedl Sunar. Doktorka nám navíc doporučila Sunar Complex, který je prý lepší při problémech s prdíky, kterými bohužel malý trpí.