Nutrilon, Bepa - jaké umělé mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
14.8.13 18:08

@Clairisek Nám se taky daří docela fajn, až na prdíky :cert: mě to připadá, že mám dvojnásobného kluka! Jinak už je malá pěkná pucka, váží už 5,3kg :kytka:
a jak lenoch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.8.13 18:15

Nám vyhovuje od narození Babylove Pre z DM. Je bio a za dobrou cenu, mimčo po něm krásně přibývá a žádné kroucení s prdíky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.8.13 18:16

@kanka80 tak to já si u malý nemůžu na nic stěžovat, nebo tedy ona si mě na nic nestěžuje, pláče jenom když má hlad, takže zlatý dítě dá se říct :) teda, na to jakej byla cvrček, tak to hezky dohnala beruška :) Kájuše od porodu nabrala teprve cca 1,5kg, uvidím zítra u mudry kolik přesně, ale podle vážení doma stylem "zvážit sebe a pak sebe s dítětem) tak má teprve 4,1kg, ale nestěžuju si, nechci mít doma buřtíka jak každej u um straší :) nechtěj se jí moct pást koníci, když jí dám na bříško, tak raději olizuje podložku :lol: a hračky ji taky ještě moc neberou :) vím, že je brzo a každé mimčo to má jinak, jenom když vidím ty mladší mimča třeba, jak to ovládají, tak si říkám, že je aspoň v něčem po mamince :lol: včera jsem si ji položila na postel, že bude chvíli cvičit zvedání hlavičky a že zkusím jak bude reagovat na chrastítko - do ruky ho nechtěla a když jsem s ním zarachtala trochu, tak se mi chudinka rozbrečela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.8.13 18:20

@Clairisek Já Ti písnu večer, jak malá, teď budem koupat, tak zatím pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 18:39
@Gladys píše:
Neexistuje horší nebo lepší mlíko, existuje jen horší a lepší reklama a pak mlíko, které sedne mému dítěti tak, že nemá ani průjem, ani zácpu, ani prdy a adekvátně ho zasytí… U nás je to třeba babydream z rossmanna 8)

My vyzkouseli Nutrilo (na tom jsme zacinali), nesedl VUBEC, hrozne zacpy, zvraceni. Pak jsme presli na Sunar, mensi zacpy, mensi zvraceni, ale porad problem.

presli jsme na Babydream z Rossmanna a naprosta spokojenost… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 18:44

@Clairisek neboj, jeste je malinka… ;) Jeste ma cas… ;) Ja jsem se taky bala, jak to bude mala zvladat a uplne v pohode. Je ji pul roku a uz se plazi po obyvaku… ;)

Takze neboj, ono to na kazde dite prijde v jinou dobu, ale do skoly pujdou vsichni v 6 nebo 7 letech… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.8.13 20:55

@pelikan21 jojo, já vím, jen když člověk vidí měsíční miminka jak pasou, tak je to takový zvláštní :mrgreen: ale teď večer jsem ji dala na jinou podložku a dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 21:04
@Clairisek píše:
@pelikan21 jojo, já vím, jen když člověk vidí měsíční miminka jak pasou, tak je to takový zvláštní :mrgreen: ale teď večer jsem ji dala na jinou podložku a dobrý :)

vidis… ono se to vytribi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
15.8.13 17:46

Všem moc děkuji za zprávy!!! :-) moc díky!!! pak napíši co nám sedlo :-)

• Citovat
  • Upravit
580
11.7.17 21:02

Naše dítě je od začátku na mléku Humana a naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
14.11.17 12:33

Milé maminky,

rádi bychom Vám připomněli právě probíhající soutěž Nutrilon. Do soutěže se můžete zapojit ZDE .

Jak? Stačí pokračovat na odkaz a napsat krátkou recenzi na Vaše oblíbené mlíčko =)
Soutěžíme o produkty řady Nutrilon.

Pojďte do toho s námi ;)

Přeji pěkný den :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.4.18 12:06
@peli píše:
Ahoj, mohly by jste mi poradit jaké je nejlepší mléko pro 2měsíční miminko?
Nutrilon, Bepa, nebo se dělá ještě nějaké lepší? Třeba bio nebo tak?
Děkuji moc!!

U maleho mi nutrilon nesedl. Strasne ho brisko bolelo a nechtelo ho. Tak jsme zkusili HIPP bio kimbiotik a senzacni :)) i cwnove neni nejhorsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 12:21

Holky prosim o radu, male budou za chvili tri mesice, uz tyden jsme na UM. Po mem mlece nepribirala. Kupujeme Nutrilon, male vyhovuje ale nevim jestli ji davat i piti. Vodu i cajiky mi plive nebo hned vyblinka. Nahradi ji nutrilon i piti? Mam strach aby nebyla dehydratovana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.5.18 22:29

@Benjaminek120 nestresujte.. Me maly zacal pit caj ve 4 mesicich az kdyz zjistil jak pit a kolik :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
20.2.20 14:56

Nám nejvíc sedl Sunar. Doktorka nám navíc doporučila Sunar Complex, který je prý lepší při problémech s prdíky, kterými bohužel malý trpí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová