Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. Má význam nahlásit krádež kočárku. Chlap nechal kočárek před obchůdkem, hodně schodů, těžko by se tam s kočárem dostal. Byl tam jen minutku!!! a kočár nikde. Kočárek byl starší. Bylo to v centru Brna.
Dle mě to nemá cenu hlásit, pokud ho neměl nijak zabezpečený.
To teda neznamená, že bych s takovým jednáním souhlasila, kéž by tomu zloději chtěla ta ruka upadnout za to co provedl.
@bedrunka01 urcite bych nahlásila…jen otázku mate pojištěny byt či dům? Občas v těhlech pojistkach bývá pojištěny i kočárek před obchodem…
Cenu to hlásit nemá.
Nikdo to nenajde a vše okolo zabere příliš času.
Chlap je asi chudák v řádném stresu, když ho napadne v centru Brna nechat kočár bez dozoru.
My tam neparkujeme ani autem, pokud to není o tom, že v tom autě jeden zůstane a druhý to jde vyřídit.
Asi by záleželo, jak starej byl a cena.. Kdyby mi ukradli nějaký nový drahý, tak bych to zkusila..
Centrum Brna je prošpikované kamerama, policajti by ho měli hned
mě by to naštvalo už jen z principu - krást se nemá a ať se policajti neflákaj, takže za mě jo
Záleží jaká je hodnota kočárku, já mám golfky z druhé ruky za 500kč a asi bych nehlásila, ale kočárek třeba za 5000kč, to už bych určitě šla nahlásit a dala fotku kočárku jak vypadal.
Asi zalezi na tom, jestli to byl stary kram nebo novy drahy kocarek. Kradez draheho kocarku bych ohlasila. Pravdepodobne ho nikdo nenajde, ale nahoda je blbec. Treba byl aspon pod nejakou kamerou.
Též jsem parkrát nechala kočár před obchodem. Už to neudělám ![]()
Nahlásila bych i kdyby byl kočárek zadarmo. Všude mraky kamer, tak věřím, že to mohly zaznamenat.
Při krádežích od 5 tisíc nahoru je to pak trestný čin, takže se tím policie bude muset zabývat…úspěch samozřejmě zaručen není, ale pokud byla cena dražší, určitě bych zkusila
Já si pořád říkám kolik potkávám rodičů a oni to bufeťáci tlačí poklady
asi bych to nahlásila