Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@smarket píše:
Teď jsem dočetla co jsi dopsala. Mému synovi bylo taky čerstvě 5 měsíců. Je to šok, vím jak se cítíš. Bolí to až fyzicky. Bojovala jsem ze všech sil. Byla jsem v několika léčebnách, zkusila hodně antidepresiv, měnila psychology a psychiatry, často jsem měla pocit, že mi nerozumí. Pak jsem rezignovala a nechodila nikam. Mám OCD a občas se mi vrátí deprese, ale život mám teď relativně normální. Ten stesk nezmizí, ale ta bolest se zmírní, bude jiná než ta ostrá kterou teď cítíš. Hlavně se rozluč, breč, křič, všechno dostaň pryč. Je to dlouhý proces, ale dojdeš smíření a vzpomínat budeš s láskou a úsměvem, ne s ukrutnou bolestí. A hlavně musíš přijmout, že to není ničí vina.Je to bohužel zase o tom čase. Moc mě mrzí tvoje ztráta, zapálím za tvoje miminko svíčku.
Upřímnou soustrast tobě i zakladatelce.Je mi to tak líto ![]()
Je mi to moc líto, tohle se nemá stávat
![]()
Přeji Ti ať jsi silná, už kvůli dcerce ![]()
@Anonymní píše:
@evakot mohu poprosit o skupinu?
Bohužel nejde sdilet odkaz. Jdi do skupin - dle společného zájmu- prázdná náruč. Pár dní trvá, než tě schválí. Drž se ![]()
Upřímnou soustrast. Jestli to byl sids, tak to tak proste mělo byt, protože u sids ani monitor nebo okamzita pomoc nepomuze.
Byl to zdravý a krásný kluk.. ja to nepřežiju proboha.. proč.. měli jsme všechno, teď nemáme nic
@Anonymní píše:
Byl to zdravý a krásný kluk.. ja to nepřežiju proboha.. proč.. měli jsme všechno, teď nemáme nic
Nerikej, ze nemate nic, mate krasnou zdravou holcicku. I ona o nekoho prisla, ackoli si to tolik neuvedomuje, bude te moc potrebovat, nezapominej na ni ![]()
Vlastní zkušenost nemám, ale…
Srdce mě bolí za Vás, za vás všechny co jste napsali sem nebo do jiné diskuze, že Vás takové neštěstí potkalo…
Přeji Vám všem mnoho sil a ať Vás už v životě nic tak špatného nepotká…
Držte se ![]()
@Anonymní píše:
Mám doma ještě tříletou dceru a stejně mám pocit, ze to nepřežiju. Byl to nejkrásnější, co jsme měli k malé. Tolik jsem chtěla parecek, děti po 3 letech, aby byly blízko a hrály si. Malou jsem tolik připravovala na příchod brachy, milovala ho, byla na nej hodnaa teď ji tu vysvětluji, ze už ho nemáme, že nám umřel.. to se nedá přežít, vsude ho vidím, byl mi tak podobnej, uzasnej.. bylo mu čerstvé 5 měsíců, to se proste nedá zit dal.. měli jsme monitor, který zlobil, ale tohle by mě nikdy nenapadlo. Nespustil se.. je to moje vina, P odle doktoru to bylo sids. Pořad o tom přemýšlím, pořad si přehrávam, ze tu měl být. Dělala jsem vše, Já bych pro děti umřela, nikdy by mě nenapadlo, ze nás tohle potká, máme dům, dovoleny, všechno, co chceme a najednou je to tak zbytečný. Není nic… a nebude… nikdy.. do skupiny se rada přidám O
Hlavní a zásadní, není to tvoje vina.. To si pořád opakovat.. Nemůžeš za to.. Je to posra*a náhoda, která je kruta.. Smířit se s tím moc nejde, bolest otupi časem.. Moje blízka přišla o prvorozene, bylo to kruté.. Naštěstí se pak narodilo druhé dítko, pak třetí.. Dnes by bylo ditku 14 let.. Myslí na něj pořád.. Jinak jee tu skupina prázdná náruč, podobne osudy.. Třeba pomůže..
Je mi vas strasne moc lito, nelze to vyjadrit slovy. Je to moje nocni mura. Prozijte si to, ale mate holcicku, nezapominejte na ni, ona je ted vase vse ![]()
Strasne me mrzi, co se stalo
vsem, kterym se tohle stalo, preju hodne sil. Neumim a nechci si to predstavit, co musite zazivat za hotovy muka. Jak uz se nekdo zminil, knizky od Raymonda Moodyho stojej za to precist. Me v podobny situaci dost tohle pomohlo
![]()
@Anonymní píše:
je mi to moc líto, upřímnou soustrast
![]()
a máte něco..máte dceru, která Vás nyní potřebuje víc než kdy jindy. Buďte s ní, i ona musí ztrátu nějak vstřebat, pochopit a vyrovnat se. Nebojte se vyhledat odbornou pomoc..a nejdůležitější: NENÍ TO VAŠE VINA! Opakujte si to, napište si to, myslete na to, není to Vaše vina..
Tak moc se mi stýská.. tak moc jsem ho milovala, nedokážu se vůbec vratit do života.. byl to nás vysněný syn. Tolik jsme si k dcerce prali chlapečka, obreceli jsme to hned při porodu, ze se to povedlo. A pak přišla taková rána
chtěla bych ho zpátky. Přeci jsem nemohla jenž tak přijít o syna.. proboha.. je to strasny. Už nikdy nebudu mít syna.. chtěla jsem jen zdravý děti a takhle to dopadlo