Nahota v sauně

Anonymní
27.6.19 15:56

Nahota v sauně

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, když jste v sauně jste nahé a na osušce jen sedéte nebo se do ní balíte? Nemám špatné tělo, ale jsem trochu stydlín… :))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
27.6.19 16:00

Ja to pres sebe tak trochu prehodim. Nebalim se do toho jako palacinka, spis pres ramena a sednu si tak, aby to zakryvalo to dulezite. Taky jsem stydliva. A diky bohu je povetsinou v saune milosrdna tma. Kdyz clovek sedi nenapadne v koutku, tak pohoda.

A ze se ptas na saunu uprostred leta je zajimavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.6.19 16:03

EDIT: respektive, taky mam zkusenosti se saunou v lete. Napriklad vcera jsme meli v nasem byte pod strechou krasnych 40 stupnu pres den, coz je sice na saunu trochu malo, ale vyvazili jsme to delkou pobytu. Pres noc neklesla teplota v byte pod 30 stupnu a tak jsme se saunovali i v noci. Je to muj zatim nejdelsi pobyt v saune tento rok. :mrgreen: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Pristo rok delam tu klimatizaci, i kdybych mela travu zrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
27.6.19 16:04

Já mám krátký ručník pod nohy a do toho prostěradélka se zabalím, jsem stydlivka a necítila bych se uvolněně, ale na druhou stranu mi nahota u ostatních v sauně vůbec nevadí a je mi naprosto jedno jak vypadají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.6.19 16:05

Já to mám doporučené od lékaře kvůli zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.19 16:08

Nijak se nebalím. Ale samozřejmě nesedím rozcapená s nohama od sebe.

• Citovat
  • Upravit
14046
27.6.19 16:10

Nebalím, ale partie přikrývám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.6.19 16:14

Jsem tam nahá tak, jak mě Bůh stvořil, sedím na ručníku a nemám nohy od sebe, ale žádné zahalování se nekoná, tam, kam chodím já jsou většinou všechny ženské úplně nahé, nezakryté.

• Citovat
  • Upravit
45689
27.6.19 16:24

Balim se do prosteradla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.6.19 16:26

Sedím na osušce (nebo ležím) a nahá, ve smíšené sauně decentně nohy u sebe, nebalím se. A v naší ženské saunové skupině, kam chodím pravideln, už decentnost neřešíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
27.6.19 16:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, když jste v sauně jste nahé a na osušce jen sedéte nebo se do ní balíte? Nemám špatné tělo, ale jsem trochu stydlín… :))

Naha

• Citovat
  • Upravit
19981
27.6.19 17:58

Nebalim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 09:15
@Klopotkova píše:
Jsem tam nahá tak, jak mě Bůh stvořil, sedím na ručníku a nemám nohy od sebe, ale žádné zahalování se nekoná, tam, kam chodím já jsou většinou všechny ženské úplně nahé, nezakryté.

A kam chodíš jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.3.20 13:35
@Klopotkova píše:

@Ram16G

• Citovat
  • Upravit
9
22.3.20 13:37
@Klopotkova píše:

Kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová