Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja to pres sebe tak trochu prehodim. Nebalim se do toho jako palacinka, spis pres ramena a sednu si tak, aby to zakryvalo to dulezite. Taky jsem stydliva. A diky bohu je povetsinou v saune milosrdna tma. Kdyz clovek sedi nenapadne v koutku, tak pohoda.
A ze se ptas na saunu uprostred leta je zajimavy.
EDIT: respektive, taky mam zkusenosti se saunou v lete. Napriklad vcera jsme meli v nasem byte pod strechou krasnych 40 stupnu pres den, coz je sice na saunu trochu malo, ale vyvazili jsme to delkou pobytu. Pres noc neklesla teplota v byte pod 30 stupnu a tak jsme se saunovali i v noci. Je to muj zatim nejdelsi pobyt v saune tento rok.
![]()
Pristo rok delam tu klimatizaci, i kdybych mela travu zrat.
Já mám krátký ručník pod nohy a do toho prostěradélka se zabalím, jsem stydlivka a necítila bych se uvolněně, ale na druhou stranu mi nahota u ostatních v sauně vůbec nevadí a je mi naprosto jedno jak vypadají…
Nijak se nebalím. Ale samozřejmě nesedím rozcapená s nohama od sebe.
Jsem tam nahá tak, jak mě Bůh stvořil, sedím na ručníku a nemám nohy od sebe, ale žádné zahalování se nekoná, tam, kam chodím já jsou většinou všechny ženské úplně nahé, nezakryté.
Sedím na osušce (nebo ležím) a nahá, ve smíšené sauně decentně nohy u sebe, nebalím se. A v naší ženské saunové skupině, kam chodím pravideln, už decentnost neřešíme ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, když jste v sauně jste nahé a na osušce jen sedéte nebo se do ní balíte? Nemám špatné tělo, ale jsem trochu stydlín…
Naha
@Klopotkova píše:
Jsem tam nahá tak, jak mě Bůh stvořil, sedím na ručníku a nemám nohy od sebe, ale žádné zahalování se nekoná, tam, kam chodím já jsou většinou všechny ženské úplně nahé, nezakryté.
A kam chodíš jestli se můžu zeptat?
@Klopotkova píše:
@Klopotkova píše:
Kam chodíš?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, když jste v sauně jste nahé a na osušce jen sedéte nebo se do ní balíte? Nemám špatné tělo, ale jsem trochu stydlín…