Najde sa niekto :?:

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
6.10.04 14:37

Najde sa niekto :?:

Ahojte babenky,
dneska som sa dopracovala k tejto stranke a je to super, ze take nieco existuje… Doposial som sa s niecim takym stretla len na zahranicnych strankach ako napr.www3.fertilethoughts.com/ forums/ ( ale to je len pre tych, ktori ovladaju anglictinu :wink: ) Absolvovala som 1× IFV/ICSI a 1×
embyo transfer (zial bez uspechu) . Teraz v novembri sa chystam na 2.pokus
a hladam nejaku priatelku, ktora sa trapi podobne ako ja s neplodnostou- na vymienanie informacii, skusenosti a na podporu. Najde sa niekto ?
Prajem same pozitivne myslienky :) .
 Helka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1512
6.10.04 14:58

ahoj,
my sa sice snazime o mimi ale este bez zasahu lekarov. ale, v dennicku maru najdes spolubojovnicky :wink:
 danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.04 15:13

Ahoj, Helko, zkus se ještě podívat na stránky www.neplodnost.cz je tam Diskusní fórum a v něm konkrétně diskuse s názvem IVF a co potom…
Hodně štěstí
Mojinka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.10.04 15:16

Jen jsem ještě chtěla upřesnit, že v té zmíněné diskusi jsou všechny holky buď po nebo před IVF či ETy a KETy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.10.04 20:24

IVF

HELKA,mam podobny problem ako ty.Caka ma sice prve IVF az v januari,ale mam uz zopar IUI za sebou.Chodim do ISCARe BA predtym aj na Zochovu.
Na www.rodina.cz je tiez pekna „debata“ v dikusii IUI,IVF a su tam aj dievcata z SK.

• Citovat
  • Upravit
2
7.10.04 07:01

Caute baby,
dik za ste mi odpovedali, poslali ste mi celkom dobre linky - este raz dik.
Odkaz pre Zuzicu: Iscare v BA navstivujem aj ja a na to IVF sa nemas co bat - da sa to prezit. Ak chces radu tak Ti mozem poslat maila.
Drzim Vam palce .
Majte sa Helka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.04 08:32

IVF

Ja sa IVF nebojim,skor sa tesim ibaze sa neviem dockat.No ale kazda rada je dobra.Teoriu teoreticky ovladam a dufam ze prax „klapne“na prvy pokus :-)) Moj mail zuzanam@psg.sk

• Citovat
  • Upravit
522
8.10.04 08:37

Ahoj Helko,
já zrovna začínám stimulovat na druhý pokus IVF. Taky bych tě pozvala k nám do snažilkovského deníčku Maru, tam se nás zrovna teď v říjnu chystá na IVF nebo IUI více, takže zkušenosti a podporu tam určitě najdeš. Deníček vychází v pondělí, teď už je někde dál na hlavní stránce. Takže když budeš chtít, tak se zapoj, rády tě „uvidíme“.
Bohunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital