Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte babenky,
dneska som sa dopracovala k tejto stranke a je to super, ze take nieco existuje… Doposial som sa s niecim takym stretla len na zahranicnych strankach ako napr.www3.fertilethoughts.com/ forums/ ( ale to je len pre tych, ktori ovladaju anglictinu
) Absolvovala som 1× IFV/ICSI a 1×
embyo transfer (zial bez uspechu) . Teraz v novembri sa chystam na 2.pokus
a hladam nejaku priatelku, ktora sa trapi podobne ako ja s neplodnostou- na vymienanie informacii, skusenosti a na podporu. Najde sa niekto ?
Prajem same pozitivne myslienky
.
Helka
ahoj,
my sa sice snazime o mimi ale este bez zasahu lekarov. ale, v dennicku maru najdes spolubojovnicky ![]()
danka
Ahoj, Helko, zkus se ještě podívat na stránky www.neplodnost.cz je tam Diskusní fórum a v něm konkrétně diskuse s názvem IVF a co potom…
Hodně štěstí
Mojinka
Jen jsem ještě chtěla upřesnit, že v té zmíněné diskusi jsou všechny holky buď po nebo před IVF či ETy a KETy.
HELKA,mam podobny problem ako ty.Caka ma sice prve IVF az v januari,ale mam uz zopar IUI za sebou.Chodim do ISCARe BA predtym aj na Zochovu.
Na www.rodina.cz je tiez pekna „debata“ v dikusii IUI,IVF a su tam aj dievcata z SK.
Caute baby,
dik za ste mi odpovedali, poslali ste mi celkom dobre linky - este raz dik.
Odkaz pre Zuzicu: Iscare v BA navstivujem aj ja a na to IVF sa nemas co bat - da sa to prezit. Ak chces radu tak Ti mozem poslat maila.
Drzim Vam palce .
Majte sa Helka
Ja sa IVF nebojim,skor sa tesim ibaze sa neviem dockat.No ale kazda rada je dobra.Teoriu teoreticky ovladam a dufam ze prax „klapne“na prvy pokus
Moj mail zuzanam@psg.sk
Ahoj Helko,
já zrovna začínám stimulovat na druhý pokus IVF. Taky bych tě pozvala k nám do snažilkovského deníčku Maru, tam se nás zrovna teď v říjnu chystá na IVF nebo IUI více, takže zkušenosti a podporu tam určitě najdeš. Deníček vychází v pondělí, teď už je někde dál na hlavní stránce. Takže když budeš chtít, tak se zapoj, rády tě „uvidíme“.
Bohunka
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď