Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte babenky,
dneska som sa dopracovala k tejto stranke a je to super, ze take nieco existuje… Doposial som sa s niecim takym stretla len na zahranicnych strankach ako napr.www3.fertilethoughts.com/ forums/ ( ale to je len pre tych, ktori ovladaju anglictinu
) Absolvovala som 1× IFV/ICSI a 1×
embyo transfer (zial bez uspechu) . Teraz v novembri sa chystam na 2.pokus
a hladam nejaku priatelku, ktora sa trapi podobne ako ja s neplodnostou- na vymienanie informacii, skusenosti a na podporu. Najde sa niekto ?
Prajem same pozitivne myslienky
.
Helka
ahoj,
my sa sice snazime o mimi ale este bez zasahu lekarov. ale, v dennicku maru najdes spolubojovnicky ![]()
danka
Ahoj, Helko, zkus se ještě podívat na stránky www.neplodnost.cz je tam Diskusní fórum a v něm konkrétně diskuse s názvem IVF a co potom…
Hodně štěstí
Mojinka
Jen jsem ještě chtěla upřesnit, že v té zmíněné diskusi jsou všechny holky buď po nebo před IVF či ETy a KETy.
HELKA,mam podobny problem ako ty.Caka ma sice prve IVF az v januari,ale mam uz zopar IUI za sebou.Chodim do ISCARe BA predtym aj na Zochovu.
Na www.rodina.cz je tiez pekna „debata“ v dikusii IUI,IVF a su tam aj dievcata z SK.
Caute baby,
dik za ste mi odpovedali, poslali ste mi celkom dobre linky - este raz dik.
Odkaz pre Zuzicu: Iscare v BA navstivujem aj ja a na to IVF sa nemas co bat - da sa to prezit. Ak chces radu tak Ti mozem poslat maila.
Drzim Vam palce .
Majte sa Helka
Ja sa IVF nebojim,skor sa tesim ibaze sa neviem dockat.No ale kazda rada je dobra.Teoriu teoreticky ovladam a dufam ze prax „klapne“na prvy pokus
Moj mail zuzanam@psg.sk
Ahoj Helko,
já zrovna začínám stimulovat na druhý pokus IVF. Taky bych tě pozvala k nám do snažilkovského deníčku Maru, tam se nás zrovna teď v říjnu chystá na IVF nebo IUI více, takže zkušenosti a podporu tam určitě najdeš. Deníček vychází v pondělí, teď už je někde dál na hlavní stránce. Takže když budeš chtít, tak se zapoj, rády tě „uvidíme“.
Bohunka