Najdu tady kamarádku? Praha 3

Jamuna
22.6.12 23:44

najdu tady kamarádku

Holky, tak zkouším sem dávat příspěvek, zda by se nenašla zde kamarádka s miminkem nebo batoletem na pokecík nejlépe Praha 3 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
23.6.12 05:39

Ahoj, odkud z P3? My jsme z desitky, ale na trojku to mame jenom kousek :-) Kdyztak posli SZ a muzeme neco domluvit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
23.6.12 06:51

Ahojky, já jsem taky P3 kousek od Auto Lada ale mimiska ještě nemám, teprve se narodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
23.6.12 07:24

Jamuno, já jsem z Prahy 7. Mám 6 let starého Lukáše a 8 měsíců starou holčičku. Ráda bych se stebou poznala. Možná se pletu, ale znám tě z jedné diskuse zde na emiminu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
23.6.12 07:26

Aha, ale nejsem z Prahy 3 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
23.6.12 08:11
@Klára píše:
Jamuno, já jsem z Prahy 7. Mám 6 let starého Lukáše a 8 měsíců starou holčičku. Ráda bych se stebou poznala. Možná se pletu, ale znám tě z jedné diskuse zde na emiminu ;)

Ahojky Klárko mě nevadí ani jiná Praha, jsem i pojízdná :mrgreen: z jaké diskuze mě znáš? Ráda tě poznám :kytka: Praha 7 to jsou Holešovice ne?

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
23.6.12 08:13
@PetulinaP píše:
Ahoj, odkud z P3? My jsme z desitky, ale na trojku to mame jenom kousek :-) Kdyztak posli SZ a muzeme neco domluvit ;-)

No já se za 2 měsíce stěhuju na FLORU jak je tam to nákupní centrum ;) tam jsou Vršovice kousek myslim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3425
23.6.12 08:18

Ano, jsou to Holešovice. Bydlím přímo u parku Stromovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
23.6.12 08:38

Já jsem sice praha 3 ale zatim taky bezdětná, čekáme na Vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.6.12 08:58

Ahoj tak my se za týden stěhujeme na p6 tak bych taky někoho uvítala mám 4letého a 9ti měsíčního. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.6.12 09:02

Ahoj holky, my jsme z Prahy 4, a taky hledám nějakou maminu na poklábosení, páč mi z dětiček začíná pomalounku hrabat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
23.6.12 10:07

Ahojky a kam se stěhuješ na Prahu 6 já tam bydlím, a mému broučkovy je 13 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.6.12 10:20
@petulle píše:
Ahojky a kam se stěhuješ na Prahu 6 já tam bydlím, a mému broučkovy je 13 měsíců

budem bydlet kousek od Hvězdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
23.6.12 11:32

Hledám taky kámošku, trochu akčnější možná, protože jsem trošku lenoch a někdy se mi zkrátka „nechce“ :zed:. Ale úplně nejlepší, kdyby tady byla přímo celá rodinka, co ráda výletuje, zahraje si např. badminton, posedí u piva, ale nemá taky nikoho, kdo by s nimi tyto věcičky občas podnikal. Je tady kámoška pro mě, parťák na zlobení pro mrně a táta na pokec nebo koukání na fotbal pro toho našeho? Může být celá Praha, ale nejlíp Jižní Město, P10, i P3 je blízko.

Zakladatelce se omlouvám, že jí sem takhle lezu, ale třeba jsem se přesně trefila a sama se přidá ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.6.12 11:39

@eMMari No to jsme pro Vás jako stvoření :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jsme trošku z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová