Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
nutrilon comfort jsme také měli je hustější… dává se u dětí jenž často blidí nebo jenž mají reflux
nezacal se vic hejbat?
muj mladej taky blil klidne az tesne pred dalsim krmenim, mezi kazdym krmenim minimnalne jednou a slusny louzicky
trochu pomohlo zahustit to mliko (kase, nutriton), alwe nejvic se to zpravilo az tak kolem desateho mesice samo
Klovasa píše:Issabell28 píše:A můžu se zeptat, kdy to začalo a přestalo?
U nás to bylo taky tak, malej začal ublinkávat, protože po jídle nebyl vůbec v klidu, stále musel něco dělat, přetáčet se apod., tak jsem to přisuzovala tomu.
Tak je nám 7 měsíců a ještě občas ublinkne, ale není to tak hrozné jako dřív.
Klovas, mě malá taky trochu ublinkávala a najednou se to z ničeho nic zhoršilo-myslím, že je trochu zahleněná, tak jestli tvůj prcek není třeba taky zahleněný ![]()
Ja rikam, ze neni linej se poradne najist. Starsi vzdycky jenom zahnal ten nejvetsi hlad, ale neublinkaval, a je hubenej jak sirka. Mladsi ublejva jeste ted a dost, ale ma o dve kila vic nez starsi v jeho veku. Podle me cim vic ublinkavaj tim vic tloustnou, proste se nastouchnou az po okraj. Ale je to jenom teorie.
Jestli mu neni nic jinyho a pribira tak to neni tragedie.
Teda, mam ten samej problem je nam 5 mesicu a uz tri tydny to je takhle, jsme na Bebe, ktera mu vlastne doted delala moc dobre a chutna mu. Blinka mi, ale i po MM, kojim tak dvakrat denne a dela to i po nem. takze vymena UM by asi i nepomohla. Vrha mi i po ovocny sklenicce a i po mlecne kasi, ci zelenince. Takze bych se taky priklanela k prejidani. S tim pohybem to zas az tak nesouvisi, protoze malej nekdy jen tak lezi, a najednou blee a tece to
A je mu prito skvele, spatne mu rozhodne neni, nekdy se i hned potom culi
Ale taky me to stve ![]()