Nákup v Lidlu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dája K
9.1.24 21:24

Nákup v Lidlu

Zdravím.

Nemáte prosím náhodou někdo zkušenost s vrácením zboží v Lidlu (eshop) po uplynutí doby na vrácení? Nějak jsem ji prošvihla a nevím, zda má tedy smysl zboží vracet 😄

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
10.1.24 11:02

Za zeptání nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
10.1.24 11:05

Myslím, že zrovna Lidl tohle moc neřeší, takže bych se tam došla zeptat, popř. kontaktuje infolinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dája K
10.1.24 11:56

Zakaznickou linku už jsem zkousela, maji tam jen automatickeho robota..
Spojila jsem se s nimi na fb, tam mi řekli, že po uplynutí lhůty 30 dnů již nelze vrátit.
Ještě donedávna měli na vrácení 90 dní, ani jsem nepostřehla, že to zkrátili na 30.

Napadlo mě, že bych zboží vrátila i tak a dala ho do balíku z jiné objednávky, u které doba na vrácení ještě neuplynula.

• Citovat
  • Upravit
2066
10.1.24 11:58

Mě obvykle normálně reagují na emailu. Ale pokud to zkrátily na 30 dní, tak už by to pak musela být reklamace. No zkus se domluvit, třeba to nějak půjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dája K
10.1.24 12:02

@Lajdus právě. A zase je otázka, co bych na tom chtěla reklamovat, když je zboží bez vady 😄 takže to by mi stejně neuznali

• Citovat
  • Upravit
21481
10.1.24 20:49

No tak i těch 30 dní je jednou tolik, než ukládá zákon. Osobně bych se na to vykašlala a nadávala si pouze za vlastní hloupost… Zkus to někde se slevou prodat, třeba přes místní skupinku na Facebooku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.24 10:05

Jinak příště zkuste třeba poradnu na webu *** reagují rychle a poradí, doporučuji :palec:

*edit admin- smazaná reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák