Nákupy v Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V Lidlu kupujeme jidlo, obleceni, hracky, manzel naradi… Z drogerie kuchynske uterky, toaletni papir, univerzalni cistici prostredek W5 (oranzovy ve spreji) - to je zazrak, kterym cistim uplne vsechno. Maji uzasny odstranovac skvrn na obleceni (fialovy obal, takovy zaviraci kelimek), taky cistic mycky a pracky (male pytlicky v pruhledne krabicce cca 5×5×4cm). Sacky do kose, zubni nit, holitka, pecici papir… sampony, kondicionery, sprchace… To vse skvele - a to mam hodne citlivou pokozku a snesu maloktery pripravek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli co na tu lupenku, doporučíš? manžel s tím taky bojuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak tu slyším samou chválu
Koupila jsem tedy přes shop jejich zimní dětské oblečení, tak jsem zvědavá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Retezka Já mám na Lidlu strašně ráda ty jejich týdny, teď je třeba americký týden , takže nakoupíš věci,co běžně moc ne. Nejradši mám italský, nebo čínský
a samozřejmě retro týden, ten mi vždycky příjde úsměvný, něco pokoupim vždycky babičce pro radost, ať si zavzpomíná ![]()
Nejezdím tam pravidelně, máme ho z ruky,ale na zajímavé akce jedu a nejvíc jsem tedy šťastná za ten jejich eshop na oblečení a nonfoody, protože to byly vždycky už ráno fronty a bitky o hadry
a manžel už to nechtěl absolvovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma mě zrovna včera přišlo pro holky, objednávám každý rok a jsem moc spokojená.Super kvalita za super cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji. Nakoupila jsem gel na barevné a na bílé, aviváž doussy žlutou. Takový ten kelímek mám taky. Vůbec to není drahé, sprcháče až dojdou tak taky vezmu tam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Květiny
Ahoj,
potřebuju na sobotu větší množství květin, dneska jsem byla v Lidlu a neměli tam skoro nic. Nevíte někdo, zda tam vozí květiny v pátek nebo v sobotu? Nemám to zrovna za rohem, abych tam jela jen na otočku se kouknout.
Díky
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Ahoj,
potřebuju na sobotu větší množství květin, dneska jsem byla v Lidlu a neměli tam skoro nic. Nevíte někdo, zda tam vozí květiny v pátek nebo v sobotu? Nemám to zrovna za rohem, abych tam jela jen na otočku se kouknout.
Díky
Ahoj, zkusila bych se zeptat přímo tam nebo tam zavolat a nebo na jejich fb. Docela odpovídají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli Dlouho jsem tam dělala, teď už tam nedělám. Většinou chodili kytky po, čt, so, ale to se už mohlo změnit. Ale chodila k nám paní, ta si pravidelně objednávala větší množství květin. My jsme jí to vždycky nechali vzadu, aby na ní zbylo. Volali jsme i na sklad, a i když se květiny rozdělují přídělem, většinou vyšli vstříc a poslali něco navíc, nebo tu barvu, co jsme chtěli. Ale @P4ja má pravdu, zkus se tam zeptat, ať nejedeš zbytečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna mám před sebou leták na tento týden a tam se píše, že nabídka čerstvých řezaných květin každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna mám před sebou leták na tento týden a tam se píše, že nabídka čerstvých řezaných květin každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit