Nákupy v Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já v lidlu nakupuju moc ráda a s kvalitou jsem spokojená. Třeba krémy mají výborné, takové ty tělové používám třeba i když mám ekzém nebo přítel na lupenku. Šampony taky vyhovují, hodně tam beru i kosmetiku pro děti, dokud jsme potřebovali tak i třeba pleny byli super. Kolikrát mají i speciálně týden na úklidové prostředky
myslím že jsem měla i třeba nějaký make up z lidlu a byl docela fajn. Celkově za značka cien mi příde kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Retezka
Treba pletove kremy Cien proti vraskam vysly v dTestu jako nejlepsi.Kam se hrabaly vsechny znacky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina super, děkuju moc
a ty jejich prášky a aviváže jsi zkoušela? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je vyzkoušet, mě vyhovují některé potraviny, nevyhovuje mi kosmetika pro děti i dospělé. Prací prášky mi přišly průměrné, oblečení moc nenakupuji. Co kupuji vždy jsou balicí papiry, ty jsou bezkonkurenční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Retezka aviváž občas koupím, za tu cenu se vyplatí zkusit, kdyby mi moc nevoněla tak za těch pár korun ji použiju na praní blbostí jako kobereček do koupelny apod
prášky nevím nezkoušela jsem kupujeme v Německu. Mě tam naopak hodně vyhovuje oblečení jak pro sebe tak pro syna, ceny jsou hodně příznivé a kvalita je lepší než nějaké pepco, Tesco apod a materiály mají příjemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem hodně spokojená. Se vším zbožím. Jsem ujeta že čtu složení potravin a většinou fakt super. Teď například šťáva… má stejně procent ovocných šťáv jako jiná a o hodně dražší šťáva Relax…to samé jogurty, sýry, další a další výrobky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do lidlu chodím většinou jen na jejich akce, ale kupuji tam i potraviny kvalitní. drogerii moc tam nekupuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Drogerii tam nekupuju, to spis v DMku ty jejich domaci znacky. Jednou jsem koupila gel na praci a avivaz v Lidlu a byl v poho. Cocolino mi ale voni vic
Nakupuju tam hlavne jidlo a pres online shop detsky a tehu hadry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já miluju ten jejich modrý prostředek na vytírání a oranžový odmašťovací prostředek ve spreji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Retezka píše:
Ahojky, prosím jaké máte zkušenosti s výrobky z lidlu? Myslím hlavně drogerii, praní, úklid, kosmetika? Přijdou mi celkově levné, něco už mám domaa lidl máme kousek.
Uklid a prani bezkonkurencni. Kvalita vyssi, nez „znackove“ produkty a cena vyrazne nizsi. My uz nakupujeme temer vyhradne v Lidlu, jen kdyz tam neco nevedou (treba Alpskou stolni sul v kelimku se solnickou), tak vyjimecne kupujeme jinde.
Cien pravidelne vychazi nejlip v dTestech, ale ja pouzivam jine znacky drogerie, tak jsem nezkousela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také často nakupuji v Lidlu,ale většinou potraviny jsem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Retezka Prášek na praní, gel a aviváž spokojenost. Krém jsem zkoušela jen SOS na ruce a dobrý. Další věci jsem nezkusila, už kupuju hlavně přírodní a ekologickou kosmetiku a drogerii.
Co u nás ale pohořelo totálně, tak tablety do myčky. Ale mají prej dvoje, ale nevím, který jsem měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro šampóny (v Dtestu vyšly moc dobře) a aviváž jezdím jenom tam. Oblečení pro děti také super levné a něco vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam nakupuju všechno. Co používám jen kosmetiku Cien, drží se mi lupenka na uzdě. Ta kosmetika nedráždí. Jídlo, drogerie, manžel nářadí, vlastně jediný, co kupuju jinde, je chleba a oblečení.
- Citovat
- Upravit
V Lidlu kupujeme jidlo, obleceni, hracky, manzel naradi… Z drogerie kuchynske uterky, toaletni papir, univerzalni cistici prostredek W5 (oranzovy ve spreji) - to je zazrak, kterym cistim uplne vsechno. Maji uzasny odstranovac skvrn na obleceni (fialovy obal, takovy zaviraci kelimek), taky cistic mycky a pracky (male pytlicky v pruhledne krabicce cca 5×5×4cm). Sacky do kose, zubni nit, holitka, pecici papir… sampony, kondicionery, sprchace… To vse skvele - a to mam hodne citlivou pokozku a snesu maloktery pripravek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit