Nákupy v Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, do lidlu dodavaji kvetiny každý den, ale vyplati se prijit rano, jelikoz je o ne velky zajem, odpo uz nemusi byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už tady bylo zmíněno, tak jejich kosmetika Cien, vyšla v D-testu jako jedna z nejlepších ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty kytky se pěstují v Africe, hrozně se hnojí pesticidy (žádné regule na tom nejsou), dostává se to i do půdy kolem, ve sklenících pracují i děti a není to pro nikoho zdraví prospěsné, zvlášť pro děti. Kytky pak letí letadlem do Holandska, odkud letí potom do cílové země.
Přestala jsem už tyhle konvenční kytky kupovat. Existují květinářství s rozumně pěstovanými kytkami a českými kytkami, ale samozřejmě není to Lidl ani Tesco.
Píšu to proto, že jsem naprosto netušila, jak to s těmi klasickými lacinými kytkami je, tak třeba to pro někoho bude také nová a přitom podstatná informace, jako byla pro mě.
- Citovat
- Upravit
Vícero vrácení zboží
Zdravím vespolek, prosím, nevěděl by někdo, zda můžu vrátit zboží z vícero objednávek použitím jedné krabice? ![]()
Děkuji! ![]()
P. S. omlouvám se, již jsem se ptala v jiné diskusi, ale zapomněla jsem zaťuknout - oživit diskusi..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moniska07 ano můžeš, já vracím třeba jednou na 2-3 měsíce, až se mi tu toho nahromadí víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit